Šis bulvių porų sriubos receptas yra jaukus gėris kiekviename šaukšte!
Porai, salierai ir bulvės sumaišomi į sočią ir kreminę sriubą, skirtą restorano vertui namuose.

- Skonis: Tai švelnaus porų skonio kreminė sriuba. Porai skonis kaip saldus švelnus svogūnas.
- Sunkumas: Vieno puodo bulvių ir porų sriuba yra kasdien lengvas, bet elegantiškas užteks svečiams.
- Parengiamoji pastaba: Minkštindami poras, kad jų skonis būtų geriausias, užtikrinkite, kad jie neparuduotų.
- Biudžeto patarimas: ekonomiškas bulvės sočios ir kvapnios.
- Jautiesi puošniai? Kai gaminau šią sriubą mūsų kulinarijos mokykloje, perkošdavome per marlę arba tinklinį sietelį. Jei mėgaujuosi šiuo receptu namuose, dažniausiai nesivargiu.

Sudedamųjų dalių patarimai bulvių porų sriubai
- Porai: Porai atrodo kaip dideli žali svogūnai. Žalioji porų dalis yra kieta ir turėtų būti išmesta, o baltosios dalys yra skaniai saldžios ir švelnios, kai suminkštėja. Porai gali turėti daug nešvarumų ar smėlio tarp sluoksnių, todėl juos gerai nuplaukite. Supjaustytus porus lengviausia nuplauti.
- Bulvės: Norėdami gauti geriausią tekstūrą, naudokite geltonas, rudas arba Jukono auksines bulves.
- Sultinys: Vištienos sultinys suteikia geriausią skonį. Jį galite pakeisti daržovių sultiniu, kuris būna kiek lengvesnio skonio ir kiek saldesnis.



Kaip pasigaminti bulvių porų sriubą
- Porus suminkštinkite svieste, kol suminkštės.
- Sudėkite bulves, sultinį, žoleles ir prieskonius ir troškinkite.
- Išmeskite lauro lapų ir čiobrelių stiebus ir sutrinkite sriubą iki vientisos masės.
- Įmaišykite grietinėlę ir pagardinkite (visas receptas žemiau) prieš patiekiant.




Profesionalūs patarimai bulvių porų sriubai
- Kaip pjaustyti porus: Iš tamsių stiebelių nupjaukite baltą svogūnėlį. Svogūnėlį supjaustykite plonais griežinėliais arba apskritimais, atskirkite sluoksnius ir nuplaukite kiaurasamtyje, kad pašalintumėte nešvarumus.
- Bulves nulupkite, kad sriuba būtų vientisa.
- Norėdami gauti papildomos aksominės tekstūros, išspauskite sriubą per marlę. Jei norite kaimiškos sriubos, dalį bulvių ir porų palikite nesumaišytus.
- Norėdami gauti tirštesnę sriubą, įdėkite daugiau bulvių tyrės arba bulvių dribsnių, o jei norite plonesnės, įpilkite daugiau sultinio.
Likusios sriubos laikymas
Likusią bulvių porų sriubą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje. Grietinėlės sriubos blogai užšąla, todėl išvirkite ją per kelias dienas.
Kreminės u0026 jaukios sriubos
Ar gaminote šią bulvių porų sriubą? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.


Bulvių porų sriuba
Kvepiantys porai troškinami su bulvėmis ir sultiniu, kol suminkštės. Sumaišius, šlakelis grietinėlės paverčia glotnia, elegantiška ir jaukia sriuba!

Neleiskite ekranui užtemti
-
Nupjaukite porų žalumynus ir išmeskite (arba užšaldykite, jei norite). Porus perpjaukite išilgai ir plonais griežinėliais, porų turėtų turėti apie 5–6 stiklines.
-
Porus gerai nuplaukite po šaltu vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus ar smėlis.
-
Ištirpinkite sviestą dideliame puode ant vidutinės ugnies. Sudėkite porus ir salierus ir virkite, kol porai suminkštės, apie 7–10 minučių.
-
Bulves supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą su sultiniu, čiobreliais, lauro lapais, druska ir pipirais. Troškinkite uždengę 30 minučių arba tol, kol bulvės suminkštės.
-
Išmeskite lauro lapų ir čiobrelių stiebus. Naudodami panardinamąjį arba rankinį trintuvą* sutrinkite sriubą iki vientisos masės. Įpilkite grietinėlės ir troškinkite 2-3 minutes. Jei reikia, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.
Likusią sriubą galima laikyti šaldytuve sandariame inde iki 3 dienų. Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.
Kalorijos: 300 | Angliavandeniai: 27g | Baltymai: 5g | Riebalai: 20g | Sotieji riebalai: 12g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 5g | Transriebalai: 0.5g | Cholesterolis: 59mg | Natris: 844mg | Kalis: 618mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 1307 mTV | Vitaminas C: 12mg | Kalcis: 66mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



