Naminius kiaušinių makaronus lengva pagaminti ir jie tokie skanūs.

Šis kiaušinių makaronų receptas, pagamintas iš pagrindinių ingredientų, yra puikus garnyras beveik bet kokiam patiekalui ir jį smagu paruošti.nereikia specialių įrankių!

lėkštė sviestinių kiaušinių makaronų
  • Sunkumai: Nustebsite kaip lengva šie kiaušinių makaronai yra paruošti, o geriausia, kad jums nereikia jokių specialių įrankių.
  • Technika: Tešlą iškočiokite plonai, nes kepdami kiaušinių makaronai taps putlūs.
  • Pasiruoškite į priekį: Šių makaronų negalima džiovinti, bet galima sustingęs prieš gaminant ir išvirtus iš šaldytų.
  • Biudžeto patarimas: Naudokite šiuos naminius kiaušinių makaronus, kad pakeistumėte Reames šaldytus makaronus už dalį kainos (ir skanaus naminio skonio).
  • Laiko taupymas Patarimas: Paruoškite dvigubą partiją ir pusę užšaldykite, kad kiaušinių makaronai būtų paruošti bet kuriuo metu.
  • Pateikimo pasiūlymai: Šie makaronai puikiai patiekiami su beveik bet kokiu padažu ar padažu. Mes taip pat mėgstame juos vištienos makaronų sriuboje.
sviestas, druska, miltai, pienas ir kiaušiniai su etiketėmis kiaušinių makaronams gaminti

Naminių kiaušinių makaronų ingredientai

Šis receptas skaniausias, kai naudojami šviežiausi ingredientai. Švieži sveiki kiaušiniai, riebus pienas ir sviestas garantuos geriausius rezultatus.

  • Miltai: Norėdami gauti geriausią tekstūrą ir struktūrą, naudokite universalius miltus. Tai nebuvo išbandyta su alternatyvomis.
  • Kiaušiniai: Naudokite didelius kiaušinius struktūrai ir drėgmei. Kambario temperatūros kiaušinių nereikia, bet juos lengviau įmaišyti į tešlą.
  • Pienas: Kad ir koks pienas būtų jūsų šaldytuve (įskaitant be pieno), tiks pagal šį receptą. Alternatyvos gali šiek tiek pakeisti skonį.
  • Sviestas: Sviestas suteikia sodrumo ir skonio.
  • Išvirti šie makaronai sutirštės – iškočiokite juos šiek tiek ploniau, nei norite.
  • Picos pjaustyklė yra puikus būdas pjaustyti makaronus (tačiau puikiai tinka ir peilis).
  • Svarbu naudoti a didelis puodą pasūdyto verdančio vandens, kai verdate kiaušinių makaronus, nes jiems reikia vietos tinkamai išvirti.
  • Šviežius makaronus virkite 3–4 minutes, o šaldytus – apie 5–6 minutes.
  • Iškepus nusausinkite ir nedelsdami patiekite su sviestu ir pabarstykite parmezano sūriu arba mėgstamu padažu.
Kiaušinių makaronai ant lėkštės su šakute

Sandėliavimas, užšaldymas ir likučiai

Norėdami eiti į priekį: Paruoškite makaronus ir padėkite juos ant kepimo skardos. Uždenkite juos plastikine plėvele iki 4 valandų.

Norėdami saugoti: Likusius virtus kiaušinių makaronus laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Prieš vėl naudodami, apipurkškite juos šiek tiek atlaisvindami keptuvėje, jei jie sulipo.

Norėdami užšaldyti: Iš anksto surinkite nevirtus kiaušinių makaronus ir užšaldykite juos ant kepimo skardos, tada perkelkite į maišelį su užtrauktuku iki 4 mėnesių.

Mano mėgstamiausi kiaušinių makaronų naudojimo būdai

Ar jums patiko šie naminiai kiaušinių makaronai? Palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Kiaušinių makaronai ant lėkštės su šakute

4.94116 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Kiaušinių makaronai

Šiame paprastame kiaušininių makaronų recepte naudojami paprasti ingredientai, kad būtų pagaminti minkšti, naminiai makaronai, puikiai tinkantys bet kokiam patiekalui.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 3 minučių

Poilsio laikas 20 minučių

Bendras laikas 43 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame dubenyje sumaišykite 2 puodelius miltų ir druskos. Atidėkite į šalį.

  • Nedideliame dubenyje išplakti kiaušinius. Į miltų mišinį įmuškite kiaušinius, pieną ir sviestą. Išmaišykite šakute, kad ingredientai susijungtų, ir kai tik pradės formuotis tešla, sumaišykite rankomis.

  • Minkykite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto darbastalio, po truputį įberkite daugiau miltų, jei ji per lipni. Tęskite minkymą apie 5 minutes arba iki vientisos masės. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir palikite kambario temperatūroje 20 minučių.

  • Naudodami likusius miltus, gausiai pabarstykite darbinį paviršių. Tešlą iškočiokite į ilgą maždaug ⅛ colio storio stačiakampį (jei norite, tešlą padalinkite per pusę ir iškočiokite dalimis, kad būtų lengviau tvarkyti). Picos pjaustytuvu arba peiliu supjaustykite juostelėmis ir pabarstykite miltais.

  • Didelį puodą pasūdyto vandens užvirinkite.

  • Sudėkite makaronus ir virkite 3 minutes arba kol iškeps. Patiekite su sviestu arba mėgstamu padažu.

Kiaušinių makaronų likučius galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 3-4 dienų.

Kalorijos: 325 | Angliavandeniai: 55g | Baltymai: 11g | Riebalai: 6g | Sotieji riebalai: 3g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 2g | Transriebalai: 0.1g | Cholesterolis: 102mg | Natris: 140mg | Kalis: 142mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 261TV | Kalcis: 50mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Makaronai, garnyras
Virtuvė Amerikos, italų
dėti kiaušinių makaronai su šakute ir pavadinimu
iš arti paprastų kiaušinių makaronų su raštu
minkšti ir sviestiniai kiaušinių makaronai su raštu
Kiaušinių makaronai su pavadinimu
padengtų kiaušinių makaronais ir nuotrauka iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -