Teisingai, „Dorito Casserole“ – skani vakarienė!

Pagardinta jautienos malta, salsa ir grietinė yra padengta mėgstamu Doritos skoniu ir daugybe sūrių.

Pridėkite savo mėgstamus taco įkvėptus priedus, kad gautumėte naują šeimos mėgstamiausią.

padengta Dorito Casserole gabalėliu
  • Universalus: Tai lengva pagaminti iš paprastų ingredientų. Tinkinkite su savo mėgstamu Dorito skoniu ir priedais.
  • Pasiruošimas į priekį: Šį troškintuvą galima surinkti dieną į priekį. Sandariai uždenkite ir laikykite šaldytuve. Tiesiog palikite „Doritos“ išjungtą, kol bus paruošta kepti.
  • Tinka šeimai: Puikiai tinka pamaitinti minią ar šeimą. Tai draugiška vaikams ir smagu valgyti!
ingredientai sluoksniuotai Doritos troškinimui su etiketėmis

„Dortios Casserole“ ingredientai

  • Doritos: Doritos yra daug skonių, naudokite savo mėgstamą (aš naudoju Nacho sūrį). Išbandykite „siracha“, vėsią rančą arba aštriai saldų čili.
  • Mėsa: Šiame recepte naudojama liesa malta jautiena, pagardinta taco prieskoniais.
  • Padažas: Kreminiame padaže dera kondensuota sriuba, grietinė ir salsa (švelni arba karšta). Tai lengva ir skanu.
  • Sūris: Čia puikiai tinka čederio arba meksikietiško sūrio mišinys.

Variacijos

  • Užpildymas: Į mėsos mišinį įmaišykite keptas pupeles arba juodąsias pupeles, pridėkite papildomų daržovių, pavyzdžiui, kukurūzų ar žaliųjų čili, arba troškinkite troškintuvą, įdėdami ryžių.
  • Priedai: Pagardinkite mėgstamomis daržovėmis, pavyzdžiui, susmulkintomis salotomis ar šviežiais kubeliais pjaustytais pomidorais, arba ant kiekvienos porcijos uždėkite po šlakelį grietinės ar gvakamolės.
  • Garnyras: Prieš patiekdami pabarstykite kalendra, griežinėliais pjaustytais žaliaisiais svogūnais arba alyvuogėmis, kad pagerintumėte skonį.

Kaip pasigaminti Dorito troškinį

  1. Ruda malta jautiena ir svogūnai.
  2. Mėsos mišinį sumaišykite su likusiais įdaro ingredientais (visas receptas žemiau).
  3. Sluoksniuokite į troškinimo indą ir kepkite.

Pridėkite mėgstamų priedų ir patiekite!

išimdamas gabalėlį iš Layered Dorito Casserole

Holly’s troškintuvų patarimai

  • Norėdami susmulkinti Doritos, sudėkite juos į maišelį ir sutrinkite rankomis, bet ne per mažai.
  • Iš maltos jautienos nusausinkite riebalus, kad troškinys nebūtų per skystas.
  • Pirkite iš anksto susmulkintą sūrį, kad būtų lengviau surinkti.
  • Skardos foliją apipurkškite kepimo aliejumi, kad ji nepriliptų prie viršutinio sūrio sluoksnio.
  • Nepamirškite nuimti folijos paskutines 20 minučių. Tai padės troškintuvo viršutiniam sluoksniui paruduoti ir pasidaryti burbuliukų.

Jaukūs u0026 Patogūs troškiniai

Ar gaminote šį sluoksniuotą „Doritos“ troškintuvą? Palikite įvertinimą ir komentuokite žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Sluoksniuotas Dorito Casserole po virimo

4.96225 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Sluoksniuotas „Doritos Casserole“.

Pagardinta jautienos malta ir salsa sukuria įdarą, puikiai tinkantį sluoksniuoti su sūriu ir „Doritos“.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 50 minučių

Bendras laikas 1 valandą 10 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.

  • Kepkite maltą jautieną su svogūnais ir česnakais, kol neliks rausvos spalvos. Nusausinkite visus riebalus.

  • Įpilkite salsos, taco prieskonių ir ⅓ puodelio vandens. Virkite, kol sutirštės, apie 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

  • Dideliame dubenyje sumaišykite jautienos mišinį, grietinę, sriubą ir 1 puodelį sūrio.

  • Šiek tiek sutrupinkite Doritos (ne iki galo, trupinių nenorite). Padėkite 1 ½ puodelio Doritos į 2 qt troškinimo indo dugną. Ant viršaus užpilkite ½ jautienos mišinio. Pakartokite sluoksnius. Galiausiai užpilkite dar 1–1,5 puodelio Doritos ir likusio sūrio.

  • Apipurkškite folijos gabalėlį virimo purkštuvu ir uždenkite troškintuvą.

  • Kepkite 30 minučių uždengę, nuimkite foliją ir kepkite neuždengtą dar 20 minučių arba kol sušils ir pradės burbuliuoti. Jei norite, uždėkite salotų, pomidorų ir alyvuogių.

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
Mityba apskaičiuota be papildomų priedų.
Neprivalomi priedai: salotos, pomidorai, alyvuogės, grietinė

Kalorijos: 560 | Angliavandeniai: 36g | Baltymai: 26g | Riebalai: 33g | Sotieji riebalai: 11g | Cholesterolis: 96mg | Natris: 985mg | Kalis: 494mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 715TV | Vitaminas C: 2.7mg | Kalcis: 255mg | Geležis: 2.2mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Jautiena, užkepėlė, vakarienė, užkandis
Virtuvė Amerikos
padengta Dorito Casserole gabalėliu su pavadinimu
drąsus ir traškus Dorito Casserole su raštu
padengtas Dorito Casserole su troškintuvu gale ir pavadinimu
Dorito Casserole troškinimo inde ir padengtas pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -