Šie lašišos pyragaičiai yra puikūs kaip užkandis ar vakarienė.

Naudokite šviežias lašišos filė arba konservuotas lašišas ir pabarstykite prieskonius. Uždenkite juos džiūvėsėliuose ir kepkite juos iki traškios, auksinio tobulumo!

padengtos lašišos pyragaičiai su panardinimu
  • Sunkumas: Lengvai randami ingredientai ir keli žingsniai yra viskas, ko jums reikia šiam receptui.
  • Technika: Nepraleiskite šaldymo laiko, tai suteikia džiūvėsėliams galimybę absorbuoti drėgmę, kad jie laikytųsi kartu.
  • PREP PASTABA: Pirmiausia sušvelninti svogūną rekomenduojama saldesnio, subtilesnio skonio.
  • Biudžeto patarimas: Šiame recepte galima naudoti kitas konservuotų žuvų, tokių kaip tunas, veislės.
Kiaušiniai, citrina, aliejus, svogūnai, lašiša, senas įlankos prieskonis, sviestas, krapai, duonos trupiniai ir petražoliai su etiketėmis, kad būtų lašišos pyragaičiai

Lašišos pyragų ingredientų patarimai

  • Lašiša Galima naudoti šviežią, dribsnią lašišą ar konservuotą lašišą. Jei naudojama šviežia lašiša, virkite ir atvėsinkite pagal recepto užrašus.
  • Svogūnas: Svogūnai turėtų būti sušvelninti ir atvėsinti, kad būtų švelnesnis skonis. Jei norite, svogūną pakeiskite ½ šaukštelio svogūnų miltelių.
  • Duonos sprogdinimai ir kiaušinis: Tai padeda surišti filė ir sulaikyti juos kartu.
  • Prieskoniai: Naminis senas įlankos prieskonis leidžia pakoreguoti ingredientus pagal savo skonį, tačiau parduotuvėje pirkta taip pat veiks.
  • Žolelės: Aš myliu šviežius krapus, bet ir džiovinti.
  • Citrina: Naudokite šviežią citriną, nes žievė suteikia daug skonio.

Variacijos

Į mišinį įpilkite šiek tiek susmulkintų salierų, susmulkintų bulvių, raudonųjų paprikų ar supjaustytų žalių svogūnų.

Du kartus patikrinkite bet kokius kaulus, kurie galėjo būti praleisti, kai jūsų lašiša buvo filė.

Rinkos lašišos pyragaičių ant lėkštės su padažu viršuje

Saugojimas ir likučiai

  • Likusius lašišos pyragus laikykite uždengtoje talpykloje šaldytuve iki 3 dienų ir pašildykite juos sausoje keptuvėje, oro keptuvėje arba orkaitėje 350 ° F temperatūroje 10–15 minučių.
  • Užšaldykite atvėsintus lašišos pyragus vienu sluoksniu, tada iki 3 mėnesių perkelkite juos į užtrauktuko maišą tarp pergamento popieriaus sluoksnių.

Tiek daug lašišos būdų!

Ar padarėte šiuos lašišos pyragus? Būtinai palikite reitingą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Rinkos lašišos pyragaičių ant lėkštės su padažu viršuje

5 nuo 43 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Lašišos pyragaičiai

Patyrę lašišos pyragaičiai, padengti džiūvėsėliais, tampa traški iš išorės, o viduje išlieka švelnūs ir kvapnūs.

Prep laikas 15 minutės

Virkite laikas 15 minutės

Poilsio laikas 35 minutės

Bendras laikas 1 valanda 5 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Užklijuokite citriną ir sultis 1 šaukštą citrinos sulčių. Likusią citriną supjaustykite į pleištus patiekimui.

  • Mažoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies. Įpilkite svogūno ir virkite, kol suminkštės, maždaug 3–4 minutes. Kietas.

  • Dideliame dubenyje sumaišykite nusausintą lašišą, ½ puodelio džiūvėsėlių, senų įlankos prieskonių, kiaušinių, 1 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės, 1 šaukštą citrinos sulčių, atvėsintų svogūnų, krapų ir petražolių. Gerai sumaišykite.

  • Šaldykite mišinyje 15 minučių. Išimkite iš šaldytuvo ir suformuokite lašišos mišinį į 8 pyragus.

  • Įdėkite likusius ½ puodelio džiūvėsėlius į negilią indą. Panelkite lašišos pyragus į džiūvėsėlius ir švelniai paspauskite, kad priliptų. Įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 20 minučių arba iki 1 valandos (tai padeda jiems išlaikyti savo formą).

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų didelėje keptuvėje arba ketaus keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įpilkite lašišos pyrago ir virkite iki auksinės spalvos, maždaug 3–4 minutes iš abiejų pusių. Jei reikia, virkite partijomis.

  • Jei norite, patiekite su tartaru padažu ir papildomomis žolelėmis.
Kepti šviežios lašišos filė: Pagardinkite lašišos filė (kiekviena apie 6oz) su druska ir pipirais. Kepkite, odos puse žemyn, esant 400 ° F 12–14 minučių. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo lašišos filė storio. Anksti patikrinkite lašišą, kad įsitikintumėte, jog ji neperkelta. Prieš naudodamiesi visiškai atvėsinkite ir plakite šakute.
Likusius lašišų pyragus laikykite uždengtoje talpykloje šaldytuve iki 3 dienų. Jie taip pat gali būti užšaldyti iki 3 mėnesių.

Kalorijos: 197 | Angliavandeniai: 13g | Baltymas: 14g | Riebumas: 10g | Sočiųjų riebalų: 3g | Polinesočiųjų riebalų: 2g | Mononesočiųjų riebalų: 4g | Trans riebalai: 0,1g | Cholesterolis: 84mg | Natris: 402mg | Kalis: 234mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 305Iu | Vitaminas C: 10mg | Kalcis: 165mg | Geležis: 2mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Užkandis
Virtuvė Amerikos
Lašišos pyragų krūva su padažu ir pavadinimu
Šviesūs lašišos pyragaičiai lėkštėje su rašymu
Naminiai lašišos pyragaičiai su panardinimu ir rašymu
Lengvai lašišos pyragaičiai lėkštėje ir uždarykite krūvos pyrago su padažu nuotrauka ir pavadinimas



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -