„Crock Pot“ kiaulienos kepsnys yra lengvas valgis, turintis minimalų paruošimą ir maksimalų skonį.
Kiaulienos petys, svogūnai, morkos, salierai ir grybai yra lėtai paruošti su aromatiniais prieskoniais turtingame ir kvapniame sultinyje.
Patiekite jį su bulvių koše ir padažu, kad galėtumėte mėgstamai naudoti naują šeimos.

- Skonis: Šis kepsnys turi skanią sviestinę tekstūrą ir naminį skonį, panašų į mano garsųjį puodo kepsnio receptą.
- Sunkumas: Šis kiaulienos kepsnys yra Lengva padaryti; Svarbiausia virti žemai ir lėtai.
- Svarbus ingredientas PASTABA: Pasirinkite kiaulienos pjūvį su daugybe marmurinių, pavyzdžiui, kiaulienos pečių/užpakalio kepsnio. Iš išdžiūrus liesos kepsnio, pavyzdžiui, kiaulienos nugarinės ar nugarinės.
- PREP PASTABA: Rudo kepsnys nereikia, tačiau rekomenduojama. Geras Sear prideda skonio.
- Biudžeto patarimas: Kiaulienos kepsnys paprastai kainuoja mažiau nei dauguma jautienos kepsnių, todėl tai yra biudžetu draugiškas kepsnio receptas.
- Apsikeitimo sandoriai: Jei norite, galite pakeisti kiaulieną „Chuck“ kepsniu.

„Crock Pot“ kiaulienos kepsnio ingredientų patarimai
- Kiauliena: Kiaulienos petys be kaulų (dar žinomas kaip „Boston Butt“, kiaulienos užpakalis ar peties be kaulų) virėja, kad švelniai padidintų tobulumą lėtoje viryklėje. Kaulai arba be kaulų, abu dirba pagal šį receptą. Venkite kiaulienos nugarinės kepsnio ar nugarinės; Jie per liekni šiam receptui.
- Daržovės: Morkos, svogūnai ir salierai suteikia pikantiško skonio. Aš labiau mėgstu kepti bulves šone šiam receptui, nes „Crock Pot“ yra gana pilnas!
- Sultinys: Jautienos sultinys ir sojos padažas prideda skonio gylį kiaulienoje ir daržovėse, kol jis gamina. Gali būti naudojamas vištienos sultinio ar vištienos atsargų, tačiau man labiau patinka gilesnis jautienos sultinio skonis.
Variacijos
- Galima pridėti papildomų džiovintų ar šviežių žolelių; Rozmarino ir čiobrelių lapai yra geros galimybės.




Holly’s Pro patarimai kiaulienos kepsniui
- Svarbiausias šio recepto patarimas yra tinkamo kiaulienos pjūvio pasirinkimas (žr. Receptų pastabas).
- Jei jis turi storą riebalų dangtelį, supjaustykite ir išmeskite riebalus.
- Dėl švelniausio kiaulienos kepsnio virkite jį ant žemo (ne aukšto).
- Norėdami patikrinti, ar nėra puikumo, įkiškite šakutę į kiaulienos centrą ir susukkite; Jis neturėtų beveik jokio pasipriešinimo. Atlikite tai greitai, kad šiluma neišvengtų nuo lėtos viryklės.
Tarnaujantys pasiūlymai



Saugojimas ir likučiai
- Likusį „Crock Pot“ kiaulienos kepsnį (su daržovėmis) laikykite hermetiškame talpykloje šaldytuve iki 4 dienų. Pakartotinai pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.
- Užšaldykite šaldiklyje saugiuose induose iki 3 mėnesių ir per naktį atšildykite šaldytuve, prieš pakartotinai pašildydami.
Ar jums patiko šis „Crock Pot“ kiaulienos kepsnys? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.


„Crock Pot“ kiaulienos kepsnys
„Crock Pot“ kiaulienos kepsnys yra švelnus ir sultingas. Puikiai poros su lygiu šilkiniu padažu ir bulvių košės šonu.

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Jei kiaulienos kepsnys turi storą riebalų dangtelį, supjaustykite jį aštriu peiliu. Papuoškite kepsnio išorę sausu su popieriniu rankšluosčiu.
-
Naudodamiesi peiliu, supjaustykite plyšius kepsnyje ir įdėkite supjaustytą česnaką. Pagardinkite kepsnį druska ir juodaisiais pipirais.
-
Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies ir įpilkite kepsnio. Virkite, kol giliai paruduosis iš visų pusių, maždaug 4–5 minutes vienoje pusėje. Perkelkite kepsnį į lėkštę. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir įpilkite svogūno į keptuvę, virkite 2 – 3 minutes arba kol jis pradės minkštinti.
-
Padėkite grybus, morkas, salierą ir suminkštintą svogūną 6QT lėtos viryklės dugne. Įpilkite jautienos sultinio, sojos padažo ir įlankos lapų.
-
Į lėtą viryklę švelniai įdėkite paruduotą kepsnį, riebią pusę į viršų – kepsnys nebus padengtas skysčiu.
-
Uždenkite ir virkite žemai 8–10 valandų arba tol, kol kepsnys bus suminkštintas.
-
Kiaulieną ir daržoves perkelkite į lėkštę ir laisvai uždenkite folija.
-
Padaryti padažąnugriebkite riebalus nuo lašelių. Perkelkite lašelius į vidutinį puodelį ir paragaukite. Jei skonis yra lengvas, įpilkite 1 „Bouillon Cube“. Užvirkite riedėjimą.
-
Mažame dubenyje sumaišykite kukurūzų krakmolą ir vandenį. Wakdami lašintuvus, lašinkite kukurūzų krakmolo srutą į padažą, kad pasiektumėte norimą konsistenciją.
-
Naudokite didelę šakutę, kad švelniai ištrauktumėte kiaulieną ir patiektumėte su padažu ir daržovėmis ant bulvių košės.
Likusius į šaldytuvą 4 dienas galima laikyti hermetiškame talpykloje ir 3 mėnesius šaldiklyje.
Kalorijos: 424 | Angliavandeniai: 13g | Baltymas: 48g | Riebumas: 19g | Sočiųjų riebalų: 6g | Polinesočiųjų riebalų: 3g | Mononesočiųjų riebalų: 8g | Trans riebalai: 0,01g | Cholesterolis: 155mg | Natris: 1281mg | Kalis: 1218mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 6902Iu | Vitaminas C: 7mg | Kalcis: 76mg | Geležis: 3mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.