„Nachos“ man yra užkandis-jie taip lengva padaryti ir visi juos myli.

Šis lengvas „Nachos“ receptas yra apkrautas su jautienos pagardinta jautiena ir, žinoma, daug susmulkinto sūrio. Tiesiog užpildykite lakšto keptuvę ir kepkite iki auksinės ir burbulo!

Pridėkite mėgstamus priedus (žiūrėkite mūsų mėgstamiausius žemiau) ir patiekite su grietine, salsa ir guacamole.

Kepti naminiai nachos ant keptuvės, ant kurios yra jalapeno ir grietinės

Nachosas 1940 m. Meksikoje sukūrė šefas Ignacio Anaya García, kurio slapyvardis buvo Nacho – jie buvo žinomi kaip ypatingas Nacho. Kai restoranas, kuriam jis dirbo, „Victory Club“, uždarė, atidarė savo restoraną pavadinimu „Nachos“.

NACHO ingredientų patarimai

Pradėkite nuo tortilijos traškučių ir sūrio … ir tada įpilkite į savo mėgstamus patiekalus.

  • Tortilijos traškučiai: Jūs negalite turėti „Nacho“ recepto be tortilijos traškučių! Praleiskite skonį („Doritos“ nedaro puikių nachos). Pasirinkite storesnius tortilijos drožles, kad atsistrėžtumėte ant patiekalų; Plonos kantinos stiliaus traškučiai lengvai nutrūksta.
  • Sūris: Geriausias „Nacho“ receptas yra vienas su daugybe sūrių! Man patinka čederio ir Monterey Jack sūrio mišinys.
    • Nuoroda: Naudokite iš anksto sukramtytus sūrio mišinius, tokius kaip meksikiečių ar „Texmex“ mišiniai.
  • Mėsa: Aš mėgstu „jautieną“ sukurti šį receptą su patyrusiomis maltos jautienos ir juodosiomis pupelėmis – galite naudoti abu arba tik vieną. „Nachos“ yra puikus būdas naudoti likusią taco mėsą, kepsnį ar kitą mėsą.

Mūsų mėgstamiausi „Nachos“ priedai

„Nachos“ sukuria puikų užkandį, tačiau yra nuoširdūs ir supakuoti su gerumu, todėl jie taip pat yra puikūs kaip valgis! Štai mūsų „Nacho Supreme“ pataisų sąrašas!

  • Pridėkite juos prieš kepdami: supjaustytos juodos alyvuogės, raudoni svogūnai, konservuoti ar ant grotelių kepti kukurūzai, švieži jalapeños.
  • Pridėkite juos po kepimo: Marinuoti jalapeno, supjaustytais pomidorais, žalius svogūnus, supjaustytą avokadą ar kalendrą.
  • Servuokite tai iš šono: „Guacamole“, „Pico de Gallo“, „Salsa“, grietinė, kalkių pleištai.

Pakartotinai pašildant likusius nachos

Geriausi nachos mėgaujasi iškart, kai tortilijos traškučiai yra švieži ir traškūs! Jei jums liko daug, yra keletas variantų:

1 variantas: Šaldytuvas. Kepkite keptuvėje ar oro keptuvėje 400 ° F temperatūroje, kol karšta, maždaug 7 minutes. Patys traškučiai nesibaigs, tačiau vis tiek skonis puikiai.

2 variantas: Maždaug 3 dienas išmeskite traškučius ir išsaugokite nacho užpilą uždengtoje talpykloje šaldytuve. Pridėkite jį prie šviežių traškučių ir kepkite kaip naujas.

Likusius galima pridėti prie „Doritos Casserole“, „Taco Casserole“ arba įmaišykite į tortilijos sriubą!

„Tex Mex“ mėgstamiausi

Vakarėlių maistas reikalauja daugiau vakarėlių maisto! Čia yra meksikiečių įkvėptų mėgstamiausių sąrašas:

Ar padarėte šiuos lengvai sūrius nachos? Palikite reitingą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Kepti naminiai nachos ant keptuvės, ant kurios yra jalapeno ir grietinės

5 nuo 91 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Lengva sūrių nachos

Šis lengvas sūrus „Nacho“ receptas yra pilnai pakrautas jautiena, pupelėmis ir mūsų mėgstamiausiais patiekalais. Patiekite su salsa, grietine ir „Guacamole“, kad galėtumėte greitai vakarieniauti ar pamėgti vakarėlius!

Prep laikas 15 minutės

Virkite laikas 20 minutės

Bendras laikas 35 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.

  • Keptuvėje supjaustykite maltą jautieną ant vidutinės ugnies, kol nė viena rožinė neliks. Nusausinkite riebalų perteklių.

  • Įmaišykite taco prieskonius, vandenį ir juodas pupeles, jei naudojate. Troškinkite 4–5 minutes arba tol, kol vanduo dažniausiai išgaruos.

  • Tuo tarpu tortilijos traškučius paskleiskite ant supjaustyto kepimo skardos. Viršuje su puse sūrio, jautienos mišinio, o paskui likusį sūrį. Pabarstykite puse žaliųjų svogūnų.

  • Kepkite 8–10 minučių arba kol sūris ištirps ir burbuliuoja.

  • Išimkite keptuvę iš orkaitės ir įpilkite likusių žalių svogūnų ir pageidaujamų patiekalų. Patiekite su salsa ir grietine.

Jautieną pakeiskite susmulkinta arba malta vištiena. Įsitikinkite, kad jautienos mišinys virtas, kol didžioji dalis skysčio išgaruos, kad jis nepadarytų nachosų.
Išankstinis sūrio mišiniai gerai tinka nachos.
Nerekomenduojami skonio tortilijos traškučiai (kaip ir „Doritos“). Nenaudokite plonų kantinos stiliaus traškučių.
Puikaus skonio naudokite karštų patiekalų (sūrio, jautienos, pupelių) ir šaltų patiekalų (šviežių pomidorų, kalendros, marinuoto jalapeno) derinį.
Patiekimo dydis yra 1/8 recepto. Informacija apie mitybą neapima pasirenkamų patiekalų, grietinės ar salsos.

Kalorijos: 510 | Angliavandeniai: 24g | Baltymas: 28g | Riebumas: 34g | Sočiųjų riebalų: 16g | Cholesterolis: 98mg | Natris: 560mg | Kalis: 351mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 685Iu | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 473mg | Geležis: 3mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Užkandis, jautiena, vakarienė, priešpiečiai, vakarėlių maistas
Virtuvė Amerikos
lakštų keptuvė, užpildyta lengvais naminiais nachos ir pavadinimu
Karštos ir palengvintos naminės nachos lapo keptuvėje su rašymu
Uždarykite „Easy Homemade Nachos“ su pavadinimu
Sūrus lengvai naminis nachos ant lapo keptuvės ir uždarykite nuotrauką su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -