„Crockpot“ vištiena ir gnocchi sriuba yra lengvas sriubos receptas su susmulkinta vištiena, daržovėmis ir bulvių gnocchi kreminiame sultinyje.

- Skonis: Ši sriuba užpildyta sodriais ir kreminiais skoniais.
- Sunkumas: „CrockPot“ receptai yra geriausi. Tiesiog nustatykite ir pamiršk!
- Prep laikas: Paruoškite daržoves į priekį ir laikykite jas šaldytuve, kol bus paruošti naudoti.
- Rekomenduojami įrankiai: Jums reikės a 6qt lėta viryklė Dėl šio recepto.
- Apsikeitimo sandoriai: Jei norite naudoti likusį vištieną, susmulkinkite ją ir pridėkite kartu su „Gnocchi“.
- Tarnaujantys pasiūlymai: Įpilkite šviežių salotų ir keletą duonos, kad sugertumėte tą skanų sultinį.




Vištienos gnocchi sriubos ingredientų patarimai
- Vištiena: Aš naudoju vištienos krūtinėles be kaulų be kaulų. Naudokite šlaunis arba patikrinkite recepto pastabas, kad naudotumėte virtą ar rožuočių vištieną.
- Gnocchi: „Gnocchi“ yra įkandimo dydžio koldūnai, pagaminti iš miltų, bulvių ir kiaušinių, juos galima rasti makaronų koridoriuje arba užsisakyti gnocchi internete čia.
- Daržovės: Šviežios daržovės prideda skonio, tekstūros ir mitybos padidinimo vištienos gnocchi sriubai. Trumpai laiko? Įpilkite maišą užšaldytų sumaišytų daržovių.
- Sultinys: Sultinys ir išgarintas pienas (arba pusė su puse) neleis ši sriuba nuo per sunkios, o pieno produktai gali būti praleista, jei pageidaujama. Sutirštinkite sriubą su bulvių dribsniais arba tyrės daržoves ir grąžinkite jas į „Crockpot“.
Kaip pasigaminti „crockpot“ vištienos gnocchi sriubą
- Sujunkite ingredientus, išskyrus špinatais ir gnocchi, į kaukolę ir leiskite virti.
- Susmulkinkite vištieną ir atidėkite (Visas receptas žemiau).
- Sutirštinkite sriubą ir įpilkite vištienos ir gnocchi į „Crock“ puodą.
Įmaišykite špinatus ir pagardinkite prieš pat patiekdami.

Sorumo kaupimas ir pašildymas
Likusį „Crockpot“ vištienos gnocchi sriubą laikykite šaldytuve dengtoje talpykloje iki 4 dienų. Pakartotinai pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje su trupučiu sultinio ar pieno.
Užšaldykite likusį sriubą su užtrauktukais maišuose iki 1 mėnesio. Atšildymas per naktį šaldytuve arba žemai ant kauko puodo. „Gnocchi“ nebus toks tvirtas, kai tik atšildys, tačiau vis tiek bus skanus.
Daugiau lėtos viryklės vištienos sriubos
Ar jums patiko ši „crockpot“ vištienos gnocchi sriuba? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.


„Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba
Ši kreminė „Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba yra lengvas alyvuogių sodo kopijavimocat receptas su švelnia vištiena, pagalve „Gnocchi“ ir turtingas, kvapnus sultinys – puikus jaukiai, jaukiai patiekalui!

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Neprivaloma: mažoje keptuvėje sviestą sušvelninkite ant vidutinės ugnies, maždaug 3 minutes.
-
Įpilkite svogūną į 6 ketvirčių lėtos viryklės dugną. Įpilkite vištienos krūtinėlės, bulvių, morkų, salierų, itališkų prieskonių, česnako miltelių, baziliko ir druskos.
-
Supilkite vištienos sultinio viršūnę, uždenkite ir virkite ant mažos 5–7 valandas arba aukštai 3–4 valandas, kol vištiena iškeps, o daržovės suminkštės.
-
Vygiais vištienos krūtinėlę perkelkite į dubenį ir susmulkinkite dviem šakutėmis.
-
Išpauskite kukurūzų krakmolą į išgarintą pieną ir įpilkite į lėtą viryklę su susmulkinta vištiena ir nevirtinta gnocchi.
-
Pasukite lėtą viryklę iki aukštos ir virkite 1 valandą arba tol, kol gnocchi suminkštės. Įmaišykite špinatus ir leiskite pailsėti 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
Gamina apie 8 puodelius sriubos.
Likusią vištienos gnocchi sriubą laikykite 4 dienas ir 1 mėnesį šaldiklyje hermetiškame inde šaldytuve.
Kalorijos: 375 | Angliavandeniai: 48g | Baltymas: 26g | Riebumas: 9g | Sočiųjų riebalų: 5g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 2g | Trans riebalai: 0,1g | Cholesterolis: 73mg | Natris: 1072mg | Kalis: 1028mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 9g | Vitaminas A: 4620Iu | Vitaminas C: 25mg | Kalcis: 211mg | Geležis: 4mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



