„Crockpot“ vištiena ir gnocchi sriuba yra lengvas sriubos receptas su susmulkinta vištiena, daržovėmis ir bulvių gnocchi kreminiame sultinyje.

dubenys su vištos vištienos gnocchi sriuba
  • Skonis: Ši sriuba užpildyta sodriais ir kreminiais skoniais.
  • Sunkumas: „CrockPot“ receptai yra geriausi. Tiesiog nustatykite ir pamiršk!
  • Prep laikas: Paruoškite daržoves į priekį ir laikykite jas šaldytuve, kol bus paruošti naudoti.
  • Rekomenduojami įrankiai: Jums reikės a 6qt lėta viryklė Dėl šio recepto.
  • Apsikeitimo sandoriai: Jei norite naudoti likusį vištieną, susmulkinkite ją ir pridėkite kartu su „Gnocchi“.
  • Tarnaujantys pasiūlymai: Įpilkite šviežių salotų ir keletą duonos, kad sugertumėte tą skanų sultinį.

Vištienos gnocchi sriubos ingredientų patarimai

  • Vištiena: Aš naudoju vištienos krūtinėles be kaulų be kaulų. Naudokite šlaunis arba patikrinkite recepto pastabas, kad naudotumėte virtą ar rožuočių vištieną.
  • Gnocchi: „Gnocchi“ yra įkandimo dydžio koldūnai, pagaminti iš miltų, bulvių ir kiaušinių, juos galima rasti makaronų koridoriuje arba užsisakyti gnocchi internete čia.
  • Daržovės: Šviežios daržovės prideda skonio, tekstūros ir mitybos padidinimo vištienos gnocchi sriubai. Trumpai laiko? Įpilkite maišą užšaldytų sumaišytų daržovių.
  • Sultinys: Sultinys ir išgarintas pienas (arba pusė su puse) neleis ši sriuba nuo per sunkios, o pieno produktai gali būti praleista, jei pageidaujama. Sutirštinkite sriubą su bulvių dribsniais arba tyrės daržoves ir grąžinkite jas į „Crockpot“.

Kaip pasigaminti „crockpot“ vištienos gnocchi sriubą

  1. Sujunkite ingredientus, išskyrus špinatais ir gnocchi, į kaukolę ir leiskite virti.
  2. Susmulkinkite vištieną ir atidėkite (Visas receptas žemiau).
  3. Sutirštinkite sriubą ir įpilkite vištienos ir gnocchi į „Crock“ puodą.

Įmaišykite špinatus ir pagardinkite prieš pat patiekdami.

„Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba puode su kopu

Sorumo kaupimas ir pašildymas

Likusį „Crockpot“ vištienos gnocchi sriubą laikykite šaldytuve dengtoje talpykloje iki 4 dienų. Pakartotinai pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje su trupučiu sultinio ar pieno.

Užšaldykite likusį sriubą su užtrauktukais maišuose iki 1 mėnesio. Atšildymas per naktį šaldytuve arba žemai ant kauko puodo. „Gnocchi“ nebus toks tvirtas, kai tik atšildys, tačiau vis tiek bus skanus.

Daugiau lėtos viryklės vištienos sriubos

Ar jums patiko ši „crockpot“ vištienos gnocchi sriuba? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
„Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba puode su kopu

Dar nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

„Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba

Ši kreminė „Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba yra lengvas alyvuogių sodo kopijavimocat receptas su švelnia vištiena, pagalve „Gnocchi“ ir turtingas, kvapnus sultinys – puikus jaukiai, jaukiai patiekalui!

Prep laikas 10 minutės

Virkite laikas 5 valandos 3 minutės

Bendras laikas 5 valandos 13 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Neprivaloma: mažoje keptuvėje sviestą sušvelninkite ant vidutinės ugnies, maždaug 3 minutes.

  • Įpilkite svogūną į 6 ketvirčių lėtos viryklės dugną. Įpilkite vištienos krūtinėlės, bulvių, morkų, salierų, itališkų prieskonių, česnako miltelių, baziliko ir druskos.

  • Supilkite vištienos sultinio viršūnę, uždenkite ir virkite ant mažos 5–7 valandas arba aukštai 3–4 valandas, kol vištiena iškeps, o daržovės suminkštės.

  • Vygiais vištienos krūtinėlę perkelkite į dubenį ir susmulkinkite dviem šakutėmis.

  • Išpauskite kukurūzų krakmolą į išgarintą pieną ir įpilkite į lėtą viryklę su susmulkinta vištiena ir nevirtinta gnocchi.

  • Pasukite lėtą viryklę iki aukštos ir virkite 1 valandą arba tol, kol gnocchi suminkštės. Įmaišykite špinatus ir leiskite pailsėti 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Svogūno minkštinimas yra neprivalomas, tačiau rekomenduojamas geriausio skonio.
Gamina apie 8 puodelius sriubos.
Likusią vištienos gnocchi sriubą laikykite 4 dienas ir 1 mėnesį šaldiklyje hermetiškame inde šaldytuve.

Kalorijos: 375 | Angliavandeniai: 48g | Baltymas: 26g | Riebumas: 9g | Sočiųjų riebalų: 5g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 2g | Trans riebalai: 0,1g | Cholesterolis: 73mg | Natris: 1072mg | Kalis: 1028mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 9g | Vitaminas A: 4620Iu | Vitaminas C: 25mg | Kalcis: 211mg | Geležis: 4mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Lėta viryklė, sriuba
Virtuvė Italų kalba
„Crockpot Chicken Gnocchi“ sriubos dubenys su pavadinimu
sveika ir kvapni „crockpot“ vištienos gnocchi sriuba su rašymu
Uždarykite „crockpot“ vištienos gnocchi sriubą su pavadinimu
„Crockpot“ vištienos gnocchi sriuba puode ir dubenys su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -