Mėgsti morkų pyragą? Tada jūs turite išbandyti šias morkų bandeles! Drėgnas, pūkuotas ir šiltai prieskoninis, jie yra skanūs pusryčiai arba užkandis.
Šie morkų bandelės sujungia du mano mėgstamiausius dalykus: morkų pyragą ir bandeles! Jie yra drėgni, purios ir šiltai prieskoniai, su daugybe tarkuotų morkų, kramtomų razinų ir traškių graikinių riešutų, sumaišytų tekstūrai.
Skirtingai nuo mano morkų pyrago keksiukų, kurie tvirtai yra desertų teritorijoje, šie sveikos morkų bandelės yra puikūs pusryčiai ar užkandžiai. Aš myliu, kad jie paragauti Kaip morkų pyragas, pakuodamas dar šiek tiek mitybos.
Jie taip pat puikiai užšąla. Kai turite laiko savaitgalį, pasidarykite didelę partiją ir padėkite jį į šaldiklį. Jei esate kažkas panašaus į mane, jums patiks turėti šias morkų bandeles, skirtas užimtiems rytams! Aš tiesiog 30 sekundžių iššaukiu mikrobangų krosnelę. 🙂
Morkų bandelių ingredientai
Štai ko jums reikės norint pagaminti šį „Carrot Muffin“ receptą:
- Morkosžinoma! Jie daro bandeles ypač drėgnas ir prideda saldaus, žemiško morkų pyrago skonio. Susmulkinkite juos ant didelių dėžutės „Vaiko“ skylių.
- Universalūs miltai, nesmulkinti kviečiai ir migdolų miltai -Visų kviečių miltai suteikia bandelėms viso grūdo perforatorių, o universalūs ir migdolų miltai daro juos drėgnais ir švelniais.
- Kepimo milteliai ir kiaušiniai – Jie padeda kepti bandeles. Kiaušinius galite pakeisti linų kiaušiniais, kad šie bandelės taptų veganai. Žemiau esančiuose recepto pastabose raskite instrukcijas!
- Cinamonas, muskato riešutas, imbieras ir vanilė – Prieskoniai ir vanilė prideda šilto skonio gylio.
- Migdolų pienas – ar bet koks jūsų patinkantis pienas! Mano naminis avižų pienas taip pat gerai veiktų. Nesivaržykite naudoti įprastą pieną, jei jums nereikia, kad šie bandelės nebūtų pieno.
- Avokado aliejus – Dėl drėgmės ir turtingumo. Jei nelaikysite jo po ranka, pakeiskite kitą neutralų aliejų, pavyzdžiui, augalinį aliejų ar rapsų aliejų.
- Cukranendrių cukrus – Tai daro bandeles lengvai saldžius. Rudasis cukrus taip pat veikia!
- Graikiniai riešutai – už traškumą. Skrudintos pekano riešutai taip pat būtų skanūs.
- Razinos – Jie prideda kramtomos tekstūros ir saldaus skonio prie šių sveikų morkų bandelių.
- Visos ritininės avižos – Aš mėgstu papildyti morkų pyragą grietinėlės sūriu, bet šias morkų bandeles? Ne tiek daug. Vietoj to, aš juos pabarsiu avižomis, kad būtų visavertė.
- Ir jūros druska – padaryti visus skonius pop!
Žemiau rasite visą receptą su matavimais.
Kaip pasigaminti morkų bandeles
Šį morkų muffino receptą taip paprasta pagaminti! Štai kaip sekasi:
Pirmiausia padarykite tešlą. Sausus ingredientus išplakite vidutiniame dubenyje ir šlapi ingredientai. Į šlapias ingredientus įmaišykite susmulkintus morkas.
Tada įpilkite sausų ingredientų į morkų mišinį ir maišykite, kol tik susimaišys.
Būkite atsargūs, kad neperduotumėte! Jei tai padarysite, bandelės bus tankios. Sulenkite graikinius riešutus ir razinas.
Tada padalinkite tešlą į muffino puodelius. Naudokite 1/3 cup matavimo puodelį, kad tešlą padalintumėte į suteptą kekso skardą. Pabarstykite avižas ant bandelių viršaus …
Ir kepkite! Keptuvus perkelkite į 400 ° F krosnį ir kepkite, kol viršūnės vėl bus liečiama arba tol, kol dantų krapštukas, įdėtas į bandelių centrus, pasirodys švarus. Leiskite jiems 10 minučių atvėsti keptuvėje, o tada perkelkite juos į vielos lentyną, kad visiškai atvėstų.
Tai viskas! Mėgaukitės šiais morkų pyrago bandelėmis patys pusryčiams ar užkandžiauti arba patiekite juos kaip didesnių pusryčių dalį. Jie gražiai poruojasi su pikantiškais pusryčių kainomis kaip frittata, pusryčių troškinyje ar plaktais kiaušiniais ir dubeniu šviežių vaisių.
Saugojimas
Jei turite kokių nors morkų bandelių likučių, laikykite jas hermetiškame inde kambario temperatūroje iki 2 dienų.
Po to užlipkite juos į šaldiklį. Jie gerai užšąla iki 3 mėnesių ir puikiai atšildo greitus pusryčius ar sveikus užkandžius! Leiskite jiems maždaug valandą sėdėti kambario temperatūroje, kad atitirpintų, arba maždaug 30 sekundžių įlipkite į mikrobangų krosnelę.
Daugiau mėgstamų bandelių receptų
Jei jums patinka šie morkų bandelės, išbandykite vieną iš šių lengvų bandelių receptų. Toliau:

Morkų bandelės
Tarnauja 12
Šios sveikos morkų bandelės yra skanūs pusryčiai ar užkandžiai! Jie drėgni, purios ir šiltai prieskoniai. Jie gerai išlaiko kambario temperatūrą iki 2 dienų. Po to užlipkite juos į šaldiklį. Jie puikiai atšildo!
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F ir sutepkite 12 puodelių kekso skardą.
-
Vidutiniame dubenyje išplakite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, imbierą, muskato riešutą ir druską.
-
Dideliame dubenyje išplakite migdolų pieną, aliejų, kiaušinius, cukrų ir vanilę. Įmaišykite morkas.
-
Supilkite sausus ingredientus į šlapių ingredientų dubenį ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Sulenkite graikinius riešutus ir razinas. Norėdami įmušti tešlą į muffino puodelius, naudokite ⅓ puodelio matavimo puodelį. Kepkite nuo 16 iki 20 minučių arba tol, kol muffinas vėl pateks į liesti. Leiskite atvėsti 10 minučių, o tada perkelkite į vielos lentyną, kad visiškai atvėstumėte.
*Veganiškoms morkų bandelėmspakeiskite kiaušinius 2 šaukštais žemės linijų sėmenimis, sumaišytais su 10 šaukštų vandens. Prieš įpilant į šlapius ingredientus, mišinys sutiršsta 5 minutes. Manau, kad veganiškoms bandelėms reikia šiek tiek ilgesnio kepimo laiko, nuo 18 iki 22 minučių. Prieš patiekdami leiskite jiems atvėsti mažiausiai 15 minučių.