Šviežios gervuogės išmetamos su cinamono cukrumi ir kepamos po sviestiniu voratinkliu, ant kurio yra skanus pietų stiliaus desertas.

Uždarykite šaukštą „BlackBerry Cobbler“ recepto iš patiekalo
  • Skonis: Saldžios ir šiek tiek raugintos gervuogės, derinamos su pūkuotu auksiniu skoniu, kaip vasaros sprogimas kiekviename kąsnyje.
  • Įgūdžių lygis: Šis lengvas „BlackBerry Cobbler“ receptas turi geriausius uogų pyrago skonius, be darbo pyrago plutos!
  • Laiko taupymas: Šis receptas puikiai tinka ir su šaldytomis uogomis. Jokio atšildymo nereikia!
  • Tarnavimas: Patiekite šiltą su šaukšteliu vanilinių ledų arba plaktos grietinėlės.
Kepimo milteliai, druska, gervuogės, cukrus, pasukos, miltai, sviestas, kukurūzų krakmolas, cinamonas su etiketėmis

Kas yra „BlackBerry Cobbler“?

  • Gervuogės: Šiame recepte naudojamos šviežios arba užšaldytos (ir atšildytos) gervuogės, tačiau galite naudoti bet kokias uogas ar uogų derinį, kuris jums patinka! Pasikeiskite mėlynių, persikų, obuolių ar vyšnių gervuogėmis.
  • Viršus: Paprasti sandėliuko kabės yra viskas, ko jums reikia norint, kad šis receptas būtų sausainių tipo. Nesivaržykite, jei reikia, naudokite miltų mišinį be glitimo, be cukraus pakaitalo arba pasuko pakaitalą. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite nesūdytą sviestą.
  • Variacijos: Prieš kepdami, pasipuoškite „BlackBerry“ voratinkliu su namine granola, susmulkintais pekano riešutais, graikiniais riešutais ar migdolais. Norėdami gauti intensyvesnį saldaus skonio skonį, į vaisių įdarą įpilkite šaukštą citrinos sulčių arba šaukštelio citrinos žievelės.
„BlackBerry Cobbler“ su vaniliniais ledais
  • Norėdami gauti papildomo traškios viršūnės, prieš kepdami išbandykite cukrų ant tešlos.
  • Neperdėkite viršutinės dalies; Keli gabaliukai yra gerai!
  • Būtinai leiskite voratinkliui 10 minučių atvėsti, kad sutirštintumėte vaisių sultis, kad būtų lengviau patiekti.
  • Man patinka paruošti šį receptą iš anksto. Paruoškite įdarą ir užšaldykite maišuose su užtrauktukais iki 3 mėnesių. Kepkite jį iš užšaldymo, tada įpilkite šviežio viršutinės dalies, kai tik sušils ir vėl kepkite, kaip nurodyta.

Likučiai vėliau

Vorželius galima iškepti iki dienos į priekį ir patiekiami šilta, kambario temperatūra arba atšaldyta, todėl jie puikiai tinka paskutinės minutės svečiams ar kvietimams. Likusį „BlackBerry“ voratinklį laikykite plastikinėje plėvelėje šaldytuve 3–4 dienas.

Daugiau uogų skanėstų

Naršykite daugiau desertų receptų

Ar jums patiko šis „BlackBerry Cobbler“? Palikite reitingą ir pakomentuokite žemiau.

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Iš kepimo indo šaukštelis „BlackBerry Cobbler“

5 nuo 33 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

„BlackBerry Cobbler“ receptas

„BlackBerry Cobbler“ su saldžiųjų laikų gervuogėmis ir pūkuotu sausainiu primenančiu antpilą yra senamadiškas mėgstamiausias!

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 30 minutės

Bendras laikas 50 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Dideliame puode sumaišykite gervuoges, 1 puodelį cukraus ir cinamono. Virkite ir maišykite, kol mišinys užvirs.

  • Dubenyje sumaišykite kukurūzų krakmolą ir vandenį iki vientisos masės, įmaišykite į vaisių mišinį. Užvirkite, virkite ir maišykite 2 minutes arba kol sutirštės.

  • Supilkite į teptuką 8 colių kvadratinę kepimo keptuvę.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.

  • Mažame dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelius ir druską. Supjaustykite sviestu, naudodami konditerijos trintuvą ar dvi šakutes, kol mišinys primena šiurkščius trupinius.

  • Įmaišykite pieną, kol sudrėkins. Nuleiskite šaukštais ant karštų uogų mišinio.

  • Kepkite, neuždengtas, 30–35 minutes arba tol, kol užpildymas burbuliuoja, o viršuje-aukso rudos spalvos. Jei norite, patiekite šiltą, su plakta viršūne ar ledais.

  • Pasukų kiekis skirsis. Papildymas turėtų būti pakankamai drėgnas, kad jis būtų laikomas kartu, kai suspaustas tarp kelių pirštų, bet ne taip drėgnų, kad būtų šlapias.
  • Šaldykite likusius 3–4 dienas.
  • Korpuliukų užpildymas gali būti padarytas į priekį ir užšaldyti iki 3 mėnesių. Kepkite vien tik iššalę 30–40 minučių, tada įpilkite antpilo ir kepkite dar 20–25 minutes.

Kalorijos: 344 | Angliavandeniai: 56g | Baltymas: 4g | Riebumas: 13g | Sočiųjų riebalų: 8g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 3g | Trans riebalai: 0,5g | Cholesterolis: 32mg | Natris: 251mg | Kalis: 256mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 31g | Vitaminas A: 553Iu | Vitaminas C: 18mg | Kalcis: 77mg | Geležis: 2mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Desertas
Virtuvė Amerikos
Uždarykite „Juicy BlackBerry Cobbler“ receptą patiekale su pavadinimu
Saldus ir raugiškas „BlackBerry Cobbler“ receptas su rašymu
Švieži ir sultingas „BlackBerry Cobbler“ receptas su rašymu
„BlackBerry Cobbler“ receptas patiekale ir uždarykite pavadinimą

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -