Šviežios gervuogės išmetamos su cinamono cukrumi ir kepamos po sviestiniu voratinkliu, ant kurio yra skanus pietų stiliaus desertas.

- Skonis: Saldžios ir šiek tiek raugintos gervuogės, derinamos su pūkuotu auksiniu skoniu, kaip vasaros sprogimas kiekviename kąsnyje.
- Įgūdžių lygis: Šis lengvas „BlackBerry Cobbler“ receptas turi geriausius uogų pyrago skonius, be darbo pyrago plutos!
- Laiko taupymas: Šis receptas puikiai tinka ir su šaldytomis uogomis. Jokio atšildymo nereikia!
- Tarnavimas: Patiekite šiltą su šaukšteliu vanilinių ledų arba plaktos grietinėlės.

Kas yra „BlackBerry Cobbler“?
- Gervuogės: Šiame recepte naudojamos šviežios arba užšaldytos (ir atšildytos) gervuogės, tačiau galite naudoti bet kokias uogas ar uogų derinį, kuris jums patinka! Pasikeiskite mėlynių, persikų, obuolių ar vyšnių gervuogėmis.
- Viršus: Paprasti sandėliuko kabės yra viskas, ko jums reikia norint, kad šis receptas būtų sausainių tipo. Nesivaržykite, jei reikia, naudokite miltų mišinį be glitimo, be cukraus pakaitalo arba pasuko pakaitalą. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite nesūdytą sviestą.
- Variacijos: Prieš kepdami, pasipuoškite „BlackBerry“ voratinkliu su namine granola, susmulkintais pekano riešutais, graikiniais riešutais ar migdolais. Norėdami gauti intensyvesnį saldaus skonio skonį, į vaisių įdarą įpilkite šaukštą citrinos sulčių arba šaukštelio citrinos žievelės.

Likučiai vėliau
Vorželius galima iškepti iki dienos į priekį ir patiekiami šilta, kambario temperatūra arba atšaldyta, todėl jie puikiai tinka paskutinės minutės svečiams ar kvietimams. Likusį „BlackBerry“ voratinklį laikykite plastikinėje plėvelėje šaldytuve 3–4 dienas.
Daugiau uogų skanėstų
Ar jums patiko šis „BlackBerry Cobbler“? Palikite reitingą ir pakomentuokite žemiau.


„BlackBerry Cobbler“ receptas
„BlackBerry Cobbler“ su saldžiųjų laikų gervuogėmis ir pūkuotu sausainiu primenančiu antpilą yra senamadiškas mėgstamiausias!

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Dideliame puode sumaišykite gervuoges, 1 puodelį cukraus ir cinamono. Virkite ir maišykite, kol mišinys užvirs.
-
Dubenyje sumaišykite kukurūzų krakmolą ir vandenį iki vientisos masės, įmaišykite į vaisių mišinį. Užvirkite, virkite ir maišykite 2 minutes arba kol sutirštės.
-
Supilkite į teptuką 8 colių kvadratinę kepimo keptuvę.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
-
Mažame dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelius ir druską. Supjaustykite sviestu, naudodami konditerijos trintuvą ar dvi šakutes, kol mišinys primena šiurkščius trupinius.
-
Įmaišykite pieną, kol sudrėkins. Nuleiskite šaukštais ant karštų uogų mišinio.
-
Kepkite, neuždengtas, 30–35 minutes arba tol, kol užpildymas burbuliuoja, o viršuje-aukso rudos spalvos. Jei norite, patiekite šiltą, su plakta viršūne ar ledais.
- Pasukų kiekis skirsis. Papildymas turėtų būti pakankamai drėgnas, kad jis būtų laikomas kartu, kai suspaustas tarp kelių pirštų, bet ne taip drėgnų, kad būtų šlapias.
- Šaldykite likusius 3–4 dienas.
- Korpuliukų užpildymas gali būti padarytas į priekį ir užšaldyti iki 3 mėnesių. Kepkite vien tik iššalę 30–40 minučių, tada įpilkite antpilo ir kepkite dar 20–25 minutes.
Kalorijos: 344 | Angliavandeniai: 56g | Baltymas: 4g | Riebumas: 13g | Sočiųjų riebalų: 8g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 3g | Trans riebalai: 0,5g | Cholesterolis: 32mg | Natris: 251mg | Kalis: 256mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 31g | Vitaminas A: 553Iu | Vitaminas C: 18mg | Kalcis: 77mg | Geležis: 2mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.




Nuoroda į informacijos šaltinį