Negalima paneigti klasikinio „Mojito“ sugebėjimo suteikti tik reikiamą vėsą į vasaros sukčiavimą. Patvirtintas romu ir pašviesintas citrusais ir mėtomis, jis yra toks pat vėsus, kaip ir transporto, ir jau seniai tarnavo kaip kūrybinio šablonas, įgyjantis klasikinį receptą. Čia yra keletas mūsų mėgstamiausių „Mojito“ receptų, kuriuose pristatomi švieži elementai, tokie kaip agurkai ir kantalupė, arba netgi iškeisti romą.

Branca Menta Mojito

Už papildomą „Minty“ smūgį, „Branca Menta“ prekybos romą.

„Cantaloupe Mojito“

Šis „Mojito“ receptas panaudoja troškulio kantalupės galią.

Cicada

Pikantiškas sūdyto agurkų-Wasabi sirupo prieskonis klasikinį kokteilį nuneša į naujas gaivinančias aukštumas.

Mėtos ir meliono mojitos

Derinant prinokusią kantalupį su baltu romu, mėtomis ir sodos vandeniu, šis „Mojito Riff“ siūlo vakarėliui paruoštą gėrio ąsotį.

Mojito Caballito

„Mellow Dry Vermouth“, pridėtas prie klasikinio „Mojito“, sukuria minkštą, vasaros kokteilį.

Sake Mojito

„Shiso“ ir trijų tipų sake (Ginjo, Yuzu ir putojantis) gražiai susimaišo į šį mojito įkvėptą atnaujinamąjį kėlimą.

Twill tarnauja

„White Crème de cacao“ ir „Peppercorn“ sirupas suteikia ypač daug turtingumo šiam skaniam „Mojito“ rifui.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -