Skrudinti ridikai yra pikantiškas garnyras ir skanus krakmolingų bulvių pakaitalas.

Švieži ridikai apibarstomi lengvais prieskoniais ir skrudinami, kol išorė suminkštėja, o vidus – kreminis.

dubenėlis keptų ridikėlių
  • Tai puikus būdas naudoti ridikėlių gausa kilęs iš tavo sodo.
  • Skrudinami ridikėliai sustiprina jų natūralus saldumas o pikantiški prieskoniai švelnina pipirinį kąsnelį.
  • Pakartokite receptą ir patiekite karšta ar šalta receptuose visą savaitę.
  • Tai daro a puikus mažai angliavandenių turintis užkandis patiekiama su aitriuoju daržovių padažas arba kaip garnyrą prie bet kokių baltymų.
aliejus , ridikėliai , druska ir pipirai , česnako milteliai , sviestas , krapai su etiketėmis keptiems ridikams gamintialiejus , ridikėliai , druska ir pipirai , česnako milteliai , sviestas , krapai su etiketėmis keptiems ridikams gaminti

Ko reikės ridikams kepti

Ridikėliai: Naudokite įprastus raudonus, prancūziškus arba kapotus daikono ridikėlius ir įsitikinkite, kad jie yra maždaug tokio paties dydžio, kad iškeptų vienodai.

Alyva: Truputis aliejaus padeda prieskoniams prilipti, o ridikams karamelizuotis.

Prieskoniai: Šiam receptui reikia tik pabarstyti krapų, česnako miltelių, druskos ir pipirų.

Variacijos

  • Pasigaminkite papildomo prieskonių mišinio ir paskrudinkite ridikėlius su perpus perpjautais Briuselio kopūstais, burokėliais, morkomis, pjaustytomis bulvėmis ir cukinijomis.
  • Prieš kepdami ant viršaus pabarstykite parmezano sūrio arba šoninės gabaliukų, kad ridikams ir kitoms daržovėms, jei norite, suteiktų papildomo skonio.

Kaip kepti ridikėlius

  1. Paruoštus ridikėlius pasūdykite ir vienu sluoksniu paskleiskite ant kepimo skardos (receptas žemiau).
  2. Skrudinkite, kol suminkštės ir prieš patiekdami apšlakstykite lydytu sviestu.
  • Sutaupykite išvalydami kepimo skardą išklodami pergamentiniu popieriumi ir naudodami dvi kepimo skardas, kad, jei reikia, ridikėliai nebūtų perpildyti.
  • Skrudintus ridikėlius pakepinkite minutę ar dvi, kad įgautumėte dūminį skonį ir lengvai apdegusius kraštus.
  • Parduotuvėje pirkti ridikai yra šiek tiek sausesni ir jiems gali prireikti daugiau laiko, o sodo ridikai yra minkštesni ir gali greičiau išvirti. Patikrinkite juos anksti.
  • Likusius keptus ridikėlius laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 3 dienų.
  • Sudėkite likučius į a soti daržovių sriubaarba a prikrautos kalafiorų salotos.
Skrudinti ridikai šaukšteSkrudinti ridikai šaukšte

Skanios keptos daržovės

Ar jums patiko šie kepti ridikai? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau!

dubenėlis keptų ridikėliųdubenėlis keptų ridikėlių

5 nuo 1 balso↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, paspauskite čia!

Skrudinti ridikai

Skrudinti ridikai yra puikus ir lengvas garnyras, apkeptas alyvuogių aliejumi ir prieskoniais, tada skrudinamas, kol suminkštės ir apibarstytas trupučiu sviesto.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 30 minučių

nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

  • Ridikėlius nuplaukite ir nuimkite viršūnes ir apačias. Didesnius ridikėlius perpjaukite išilgai pusiau.

  • Maišymo dubenyje supilkite ridikėlius su alyvuogių aliejumi ir prieskoniais.

  • Paskirstykite į vieną sluoksnį ant paruoštos kepimo skardos ir kepkite 20-25 minutes arba kol suminkštės. Prieš patiekdami apšlakstykite sviestu.

Prieš apšlakstydami alyvuogių aliejumi ir prieskoniais ridikėlius būtinai nusausinkite rankšluosčiu.
Maisto gaminimo metas: Mažesni ridikai iškeps greičiau. Parduotuvėje pirkti ridikai yra šiek tiek sausesni ir jiems gali prireikti daugiau laiko, o sodo ridikai yra minkštesni ir gali greičiau išvirti. Patikrinkite juos anksti.
Likučiai bus laikomi sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų.

Kalorijos: 76 | Angliavandeniai: 4g | Baltymas: 1g | Riebalai: 6g | Sotieji riebalai: 2g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 3g | Trans-riebalų: 0.1g | Cholesterolis: 8mg | Natris: 213mg | Kalis: 275mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 103TV | Vitamino C: 17mg | Kalcis: 32mg | Geležis: 0.5mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, Garnyras
Virtuvė Amerikos
lėkštėje Skrudinti ridikai su šaukštu ir pavadinimulėkštėje Skrudinti ridikai su šaukštu ir pavadinimu
traškūs Skrudinti ridikai su raštutraškūs Skrudinti ridikai su raštu
lengva padaryti Skrudinti ridikai su raštulengva padaryti Skrudinti ridikai su raštu
Skrudinti ridikai ant šaukšto ir dubenyje su pavadinimuSkrudinti ridikai ant šaukšto ir dubenyje su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -