Šios lengvos kukurūzų košės yra vasaros užkandis! Jie yra traškūs iš išorės, švelnūs viduryje ir pripildyti šviežių saldžiųjų kukurūzų.


Kukurūzų traškučiai


Šios kukurūzų trintuvės yra naujausias mano vasaros receptų kaitos papildymas. Šią savaitę mūsų ūkininkų turguje pirmą kartą pasirodė švieži saldieji kukurūzai. Taip apsidžiaugiau jį pamatęs, kad nusipirkau tiek kukurūzų varpų, kiek galėjau nešti. Padaręs mano mėgstamiausią kukurūzų salotos ir kukurūzų burbuolės, Išbandžiau šias kukurūzų košes ir jos iškart mane užkabino. Pakartosiu juos visą likusią vasarą!

Šie kukurūzų pyragaičiai yra labai skanūs. Jie traškūs išorėje, švelnūs viduryje ir nusėti šviežiais, nesmulkintais kukurūzų branduoliais, kad būtų traškūs. Kukurūzų saldumą balansuoju su pikantiškais laiškiniais svogūnais ir čederio sūriu, kurie taip pat padeda surišti bulvytes.

Patiekite šiuos pyragus su a žalios salotos lengvam patiekalui arba pasimėgaukite jais kaip smagiu vasaros užkandžiu ar užkandžiu. Patarimas: Šaukštelis jogurto ar grietinės tikrai juos užvaldo. 🙂


Kukurūzų traškučių ingredientai


Kukurūzų trintuvų ingredientai

Štai ko jums reikės norint paruošti šį kukurūzų pyragų receptą:

  • Kukurūzai, žinoma! Labai rekomenduoju vasarą naudoti šviežius saldžiuosius kukurūzus. Jei trokštate šių kotletų kitu metų laiku, vietoj jų galite naudoti atšildytus šaldytus kukurūzus.
  • Svogūnėliai – Šviežiam svogūnų skoniui.
  • Pienas – Tešlai prideda drėgmės. Veikia bet koks! Gaminau šį receptą su nenugriebtu pienu ir nesaldintu migdolų pienas.
  • Kiaušinis, čederio sūris ir universalūs miltai – Jie suriša trintuvus. Sūris taip pat suteikia nuostabų skonį!
  • Kukurūzų miltai – Jis pagerina kukurūzų skonį, padeda surišti ir padeda traškioms apkepų išorėms.
  • Kepimo milteliai – Tai šiek tiek pakelia trintuvus, kad neišeitų tankūs ar lipni.
  • obuolių sidro actas – Dėl aštraus skonio.
  • Prieskoniai – Česnako milteliai, svogūnų milteliai, kajeno pipirai ir rūkyta paprika suteikia dūminį, aštrų, pikantišką skonį.
  • Neutrali alyva – Jums reikės aliejaus su aukštu dūmų tašku keptuvėms kepti. Man patinka avokadų aliejus, bet tinka ir augalinis aliejus ar rapsų aliejus.
  • Ir druskos bei pipirų – Kad visi skoniai išryškėtų!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Į maišymo dubenį įpilkite miltų ir kukurūzų miltų į kitus ingredientus


Kaip pasigaminti kukurūzų kotletus

Ar minėjau, kad tai vieno dubenėlio receptas? Teisingai! Kukurūzų trintuvės tešla surenkama į vieną dubenį.

Pradėkite plakdami kiaušinį ir pieną. Įpilkite kukurūzų branduolių, laiškinių svogūnų, sūrio ir obuolių sidro acto ir išmaišykite, kad susimaišytų. Tada suberkite prieskonius, kepimo miltelius, druską, pipirus ir vėl išmaišykite.

Ant mišinio pabarstykite kukurūzų miltus ir miltus ir maišykite, kol gerai susimaišys. Šiuos ingredientus dedu paskutinį kartą, kad nepersistengčiau miltų, nes tai sutirštės.


Supilkite mišinį maišymo dubenyje


Norėdami virti bulvytes, įkaitinkite ketaus keptuvę ant vidutinės ugnies. Dugną patepkite aliejumi ir į keptuvę supilkite po 1/4 puodelio tešlos kiekvienai skrudintuvai.

Paspauskite trintuvų viršų kad kiekvieną išlygintumėte į diską. Taip užtikrinama, kad dugnai visiškai liestųsi su keptuvėje, o tai padeda keptuvėms traškėti ir tolygiai paruduoti.

Kepkite keptuvėje 2–3 minutes iš kiekvienos pusės arba iki auksinės rudos spalvos ir iškeps.

  • Patarimas: Sumažinkite ugnį, jei kepinių išorė per daug paruduoja, kol viduriai nėra visiškai iškepę.

Pakartokite su likusia tešla, nuvalykite keptuvę ir įpilkite daugiau aliejaus tarp partijų.

Pagaliau įsigilink!


Kukurūzų skrudintos keptuvės keptuvėje ketaus keptuvėje


Ką patiekti su kukurūzų troškiniais

Šios kukurūzų keptuvės yra tokios pat universalios, kaip ir skanios! Štai keli mano mėgstamiausi būdai juos aptarnauti:

Kad ir kokį patiekalą gamintumėte, užpilkite graikišku jogurtu arba grietine ir pabarstykite laiškinių svogūnų žalumynais. Mėgautis!

Sandėliavimas ir pašildymas

Likusias kukurūzų kotletus laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Jei norite laikyti ilgiau, užšaldykite juos iki 3 mėnesių.

Įdėkite juos į mikrobangų krosnelę, kad pašildytumėte, arba vėl traškinkite ant viryklės. Jie taip pat gražiai sustingsta po kelių minučių keptuvėje 400 °F temperatūroje.


Kukurūzų kotletų receptas


Daugiau šviežių kukurūzų receptų

Jei jums patinka šie kukurūzų pyragaičiai, išbandykite vieną iš šių šviežių kukurūzų receptų:

Kukurūzų kepiniai

Paruošimo laikas: 15 minučių

Virimo laikas: 15 minučių

Bendras laikas: 30 minučių

Aptarnauja 4

Šios paprastos kukurūzų košės yra skanus vasaros užkandis, garnyras ar užkandis. Jie yra geriausi, kai yra pagaminti iš šviežių vasarinių saldžiųjų kukurūzų, tačiau čia taip pat tinka šaldyti kukurūzai.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame dubenyje suplakite pieną ir kiaušinį. Įpilkite kukurūzų, laiškinių svogūnų, sūrio ir obuolių sidro acto ir išmaišykite, kad susimaišytų. Ant mišinio pabarstykite druską, svogūnų miltelius, kepimo miltelius, česnako miltelius, kajeną, rūkytą papriką ir kelis gabalėlius pipirų ir vėl išmaišykite. Pabarstykite kukurūzų miltus ir miltus ir maišykite, kol gerai susimaišys.

  • Ketaus keptuvės dugną patepkite aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Naudokite ¼ puodelio matavimo puodelį, kad supiltumėte tešlą į keptuvę. Naudokite matavimo puodelio galinę dalį arba mentele, kad švelniai paspauskite žemyn, kad trintuvai suplotų į maždaug 3 colių diskus. Kepkite nuo 2 iki 3 minučių iš kiekvienos pusės arba iki auksinės rudos spalvos ir iškeps. Jei reikia, dirbkite dalimis, išvalydami keptuvę ir įpildami daugiau aliejaus tarp partijų.

  • Papuoškite smulkintais laiškiniais svogūnais ir patiekite su grietine.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *