Šie mėlynių blynai yra minkšti, purūs ir trykštantys sultingomis mėlynėmis. Užpildykite juos klevų sirupu, kad būtų puikūs pusryčiai ar priešpiečiai!


Mėlynių blynai


Šie mėlynių blynai puikiai tiks tingiems šeštadieniams! Jie purūs, aukso rudos spalvos ir lengvai pagaminami iš pagrindinių sandėliuko ingredientų. Bet geriausia, kad jie sprogus su sultingomis uogomis. Recepte 2 pilnus puodelius mėlynių gausite po vieną kiekvienam kąsneliui.

Greitai supilkite savo krūvą mėlynių kompotas Norėdami gauti dar daugiau mėlynių gėrio, arba laikykitės klasikinių tvirtinimo priemonių, tokių kaip sviestas ir klevų sirupas. Nesvarbu, kokius priedus pasirinksite, šie mėlynių blynai jums patiks.


mėlynių blynų ingredientai dubenėliuose


Mėlynių blynų recepto ingredientai

Štai ko jums reikės norint pagaminti šį mėlynių blynų receptą:

  • Mėlynės, žinoma! Šviežios ir atšildytos šaldytos mėlynės puikiai tinka.
  • Universalūs miltai – Jis sudaro tešlos pagrindą.
  • Kepimo milteliai, soda ir kiaušinis – Jie padeda blynams pakilti.
  • Cinamonas – Prideda šilto, aštraus skonio.
  • Cukranendrių cukrus – Tešla tampa švelniai saldi. Naudoju tik nedaug, nes žinau, kad blynus aptepsiu klevų sirupu.
  • Pienas – Bet kokios rūšies, kuri tau patinka! Paprastai naudoju migdolų pienasbet avižų pieno ir įprastas pienas taip pat gerai veikia.
  • graikiškas jogurtas – Tai suteikia blynams ypač purią tekstūrą ir šiek tiek aštrų skonį.
  • Avokadų aliejus – Nedvejodami pakeiskite kitu neutraliu aliejumi ar net lydytu sviestu.
  • Vanilės ekstraktas – Šiltam skonio gilumui.
  • Ir jūros druska – Kad visi skoniai išryškėtų!

Žemiau rasite visą receptą su matmenimis (taip pat veganišką variantą!).


Dideliame dubenyje išplakti sausus ingredientus


Kaip pasigaminti mėlynių blynus

Šiuos mėlynių blynus pagaminti labai paprasta! Štai ką reikia padaryti:

Pirmiausia paruoškite tešlą. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, soda, cinamoną, cukrų ir druską. Vidutiniame dubenyje suplakite kiaušinį, pieną, jogurtą, aliejų arba sviestą ir vanilę.


Supilkite šlapius ingredientus į sausų ingredientų dubenį


Supilkite šlapius ingredientus į sausų ingredientų dubenį…


Rankomis sulankstoma mėlynių blynų tešla maišymo dubenyje su mentele


…ir sulenkite, kol tik susijungs.

Jei naudojate šviežias mėlynes, sulenkite jas dabar.

Tada kepkite blynus. Keptuvę arba nepridegančią keptuvę ištepkite aliejumi arba lydytu sviestu ir įkaitinkite ant vidutinės-mažos ugnies.

Naudokite 1/3 puodelio kaušelį, kad blynų tešlą įdėkite į keptuvę. Jei naudojate šaldytas mėlynes, išbarstykite jas ant kiekvieno blyno iškart po to, kai supilate tešlą. Kepkite 1–2 minutes arba tol, kol pirmoje pusėje susidarys burbuliukai. Apverskite ir kepkite dar 1–2 minutes arba tol, kol išsipūs ir taps auksinės rudos spalvos.

Viskas!

Patarimas

Priklausomai nuo jūsų keptuvės ar keptuvės dydžio, šiuos mėlynių blynus greičiausiai turėsite virti partijomis.

Kad visi blynai būtų šilti, kol būsite pasiruošę patiekti, pirmąsias partijas sudėkite ant didelės lėkštės arba kepimo skardos. Uždenkite juos folija ir pašildykite 200 ° F orkaitėje, kol baigsite kepti blynus.


Dvi lėkštės purių mėlynių blynų su klevų sirupu


Aptarnavimo pasiūlymai

Patiekite naminius mėlynių blynus su sviestu, klevų sirupu ir ypač šviežiomis mėlynėmis. Jie taip pat yra fantastiški mėlynių kompotasuogienė arba naminis medaus sviesto. Norėdami gauti daugiau baltymų, užpilkite juos šaukšteliu graikiško jogurto.

Jei norite didesnių pusryčių ar priešpiečių, derinkite šiuos lengvus ir purius blynus su kažkuo pikantišku. A frittata, pusryčių užkepėlėarba paprastas kiaušinienė visi būtų puikūs pasirinkimai. Mėgautis!

Dažni klausimai apie mėlynių blynus

  1. Ar uogas dedate į blynų tešlą prieš pilant ar po jo?
    Iš tikrųjų galite tai padaryti bet kuriuo būdu! Laikausi taisyklės, kurią išmokau iš Karaliaus Artūro kepimo įmonė. Jei naudoju šviežias uogas, jas įmaišau į blynų tešlą. Bet jei naudoju šaldytas uogas, supylus tešlą, iš karto jomis aptepu ant blynų. (Jų sultys atspalvins tešlą mėlynai, jei jas sulankstysite.)
  2. Kuo galiu pakeisti graikišką jogurtą?
    1/2 puodelio trinto banano veikia puikiai!
  3. Kaip žinoti, kada reikia apversti blynus?
    Blynų tešlos paviršiuje susidarys burbuliukai. Kai jie pradeda pūsti, laikas apversti! Taip pat galite mentele pakelti blynų kraštą ir žvilgtelėti po juo. Jie yra pasirengę apversti, kai bus auksinės rudos spalvos. Jei blynai paruduoja prieš susiformuojant burbulams, sumažinkite ugnį.


Mėlynių blynų receptas


Daugiau mėgstamiausių pusryčių ir priešpiečių receptų

Jei jums patinka šie purūs mėlynių blynai, išbandykite vieną iš šių skanių pusryčių receptų:

Mėlynių blynai

Paruošimo laikas: 10 minučių

Virimo laikas: 20 minučių

Bendras laikas: 30 minučių

Aptarnauja 4

Minkšti, purūs ir pripildyti sultingų mėlynių, šie mėlynių blynai yra puikūs pusryčiai ar priešpiečiai. Patiekite su sviestu arba jogurtu, klevų sirupu ir papildomomis mėlynėmis ant viršaus.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Į didelį dubenį suberkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, soda, cinamoną ir druską ir išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Vidutiniame dubenyje suplakite kiaušinį, pieną, jogurtą, avokadų aliejų ir vanilę. Sudėkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus ir maišykite iki vientisos masės. Jei naudojate šviežias mėlynes, įmaišykite jas į tešlą.

  • Nelipnią keptuvę įkaitinkite ant vidutinės-mažos ugnies ir lengvai patepkite aliejumi. ⅓ puodelio kaušeliu supilkite tešlą į keptuvę. Jei naudojate šaldytas uogas, supylę tešlą iškart jas tolygiai paskirstykite ant kiekvieno blyno. Kepkite blynus 1–2 minutes arba tol, kol susidarys burbuliukai. Apverskite ir kepkite dar 1–2 minutes arba tol, kol blynai išsipūs ir taps auksinės rudos spalvos. Patiekite su klevų sirupu.

*Šviežios ir šaldytos uogos čia puikiai tinka, tačiau jas į tešlą dėsite skirtingu metu. Prieš pildami į tešlą įmaišykite šviežias mėlynes. Supylus tešlą, ant blynų iš karto pabarstykite šaldytas uogas. Daugiau informacijos rasite aukščiau esančiame DUK skyriuje!
Kad šie būtų veganiški:
Pakeiskite kiaušinį linų kiaušiniu: mažame dubenyje sumaišykite 1 šaukštą maltų linų sėmenų su 3 šaukštais vandens. Prieš įtraukdami į receptą, atidėkite 5 minutėms, kad sutirštėtų.

Naudokite mėgstamą pieną be pieno, o jogurtą pakeiskite ½ puodelio trinto banano.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *