Šis paprastas vieno puodo stebuklas yra ant stalo greičiau nei per 30 minučių nuo pradžios iki pabaigos!

„Cajun Shrimp Pasta“ yra „cajun“ prieskoniais pagardintų krevečių, paprikų ir svogūnų itin paprastame kreminiame pomidorų padaže!

Olandiška Cajun krevečių makaronų orkaitė su sūriu ant viršaus
  • Cajun krevečių makaronai yra a 30 minučių valgymas.
  • Tam naudojami paprasti ingredientai ir keli prieskoniai, ir viskas pripildytas skonio
  • Padažas tikrai lengva pagaminti ir taip skanu.
  • tai universalus; pridėkite papildomų daržovių arba iškeiskite krevetes į vištieną ar dešrą.
Ingredientai cajun krevečių makaronams ant skardos

Ko reikės norint pagaminti Cajun krevečių makaronus

  • Krevetės: Krevetės yra šio recepto žvaigždė. Rinkitės vidutines arba dideles šaldytas arba šviežias krevetes, kurios buvo nuluptos ir nuluptos uodegomis. Prieš gamindami atšildykite šaldytas krevetes.
  • Dešra: Veikia bet kokia rūkytos dešros įvairovė. Jei naudojate didelę dešrą, supjaustykite apskritimus pusiau.
  • Makaronai: Penne makaronai yra puikūs makaronai Cajun padažui prikibti, bet prie fusilli, rotini ar kitų vidutinių makaronų formų ar net fettuccine.
  • Daržovės: Spalvingos paprikos suteikia patiekalui šiek tiek nuojautos. Svogūnai prideda skonio.
  • Makaronų padažas: Šiame paprastame padaže dera trinti pomidorai ir grietinėlė su prieskoniais. Taip pat galima įdėti nedidelę skardinę nusausintų kubeliais pjaustytų pomidorų.

Mėgstamiausias Cajun prieskonis Andy Roo. Jis yra kupinas skonio ir yra mažiau sūrus nei dauguma prekių ženklų (ir jis pagamintas Luizanoje).

Jei neturite Andy Roo, siūlyčiau naminį cajun prieskonį. Jei naudojate parduotuvėje pirktą prekės ženklą, pirmiausia paragaukite, nes kai kurie prekės ženklai gali būti gana sūrūs ir persūdyti patiekalą.

Variacijos

  • Norėdami gauti papildomos šilumos, įberkite žiupsnelį kajeno pipirų arba raudonųjų pipirų dribsnių.
  • Galima dėti ir kitų daržovių, pavyzdžiui, grybų.

Kaip pasigaminti Cajun krevečių makaronus

Cajun Shrimp Makaronai yra vienas iš tų greitai pagaminamų patiekalų, kurie suteikia drąsų skonį.

  1. Sumaišykite krevetes su Cajun prieskoniais ir česnako milteliais. Kepkite iki rausvos spalvos.
  2. Olandiškoje orkaitėje arba gilioje keptuvėje kepkite svogūną, papriką ir dešrą.
  3. Kai suminkštės, sudėkite susmulkintus pomidorus, grietinėlę ir cajun prieskonius. Pavirkite kelias minutes, kad sutirštėtų.
  4. Įmaišykite krevetes, makaronus ir parmezano sūrį.

Patiekite su salotomis ir česnakine duona.

Lėkštė cajun krevečių makaronų

Tobulo makaronų patiekalo patarimai

  • Pasirinkite vidutines krevetes, kurios yra nuluptos ir paruoštos, kad šį patiekalą būtų lengva paruošti.
  • Jei krevetes nulupate namuose, nupjaukite per nugarą iki uodegos. Nuimkite krevečių kevalą, suimdami už kojelių. Patraukite link uodegos, o visas apvalkalas, kojos ir uodega turėtų lengvai nukristi.
  • Jei norite, vietoj aliejaus naudokite šoninės riebalus arba sviestą.
  • Makaronus išvirkite iki al dente (tvirtumo), o vandenį būtinai pasūdykite.

Likučiai

  • Likusius Cajun Shrimp Makaronus laikykite sandariai uždengtame inde šaldytuve iki 3 dienų.

Ar jums patiko šie Cajun krevečių makaronai? Būtinai palikite įvertinimą ir komentuokite žemiau!

Olandiška Cajun krevečių makaronų orkaitė su sūriu ant viršaus

523 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Cajun krevečių makaronai

Cajun Shrimp Makaronai yra skoningai supakuotas 30 minučių patiekalas.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 15 minučių

Bendras laikas 25 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Vidutiniame dubenyje supilkite krevetes su 1 šaukštu Cajun prieskonių ir česnako milteliais.

  • Olandiškoje orkaitėje arba gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite krevetes ir kepkite 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Perkelkite į dubenį ir atidėkite.

  • Kol krevetės verda, užvirkite didelį puodą pasūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir virkite pagal pakuotės instrukcijas iki al dente (tvirtumo). Gerai nusausinkite, bet neplaukite.

  • Į keptuvę įpilkite likusį 1 šaukštą aliejaus ir kepkite, kol svogūnas pradės minkštėti, maždaug 2–3 minutes. Jei naudojate, įdėkite pipirų ir dešros ir virkite dar 3 minutes.

  • Įmaišykite susmulkintus pomidorus, riebią grietinėlę ir likusius cajun prieskonius. Troškinkite neuždengtą 3–4 minutes arba tol, kol šiek tiek sutirštės.

  • Įpilkite makaronų, parmezano sūrio ir krevečių su bet kokiomis sultimis. Maišykite, kol įkais, o sūris išsilydys. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Papuošimui galima dėti šviežių petražolių.

Kalorijos: 575 | Angliavandeniai: 40g | Baltymai: 30g | Riebalai: 33g | Sotieji riebalai: 15g | Cholesterolis: 275mg | Natris: 1105mg | Kalis: 602mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 3160TV | Vitaminas C: 61mg | Kalcis: 245mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vakarienė, pagrindinis patiekalas, makaronai, jūros gėrybės
Virtuvė Amerikos
padengtas Cajun Shrimp Pasta su pavadinimu
padengti Cajun krevečių makaronais su raštu
Cajun krevečių makaronai puode su raštu
„Cajun“ krevečių makaronai padengti ir puode su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *