Prisijunkite prie „Love & Lemons Cooking Club“ iššūkio šį mėnesį! Dalyvauti paprasta, o vienas laimingasis gaus prizą. Žemiau rasite visą informaciją.
Mūsų maisto gaminimo klubas yra smagus būdas švęsti skaitytojų bendruomenę „Love & Lemons“. Koncepcija labai paprasta – kiekvieną mėnesį renkuosi receptą. Jūs jį gaminate ir paliekate komentarą recepto tinklaraščio įraše. Mėnesio pabaigoje atsitiktine tvarka išrenku vieną laimėtoją, kuris gaus prizą.
Man patinka bendruomeniškumo jausmas, kurį sukelia tiek daug žmonių, kurie kiekvieną mėnesį gamina vieną receptą. Šiandien pradedame rugsėjo mėnesio iššūkį su kukurūzų triušės receptu ir tikiuosi, kad prisijungsite prie linksmybių. Štai kaip tai veikia:
Prisijunkite prie „Love & Lemons Cooking Club“.
- Kiekvieną mėnesį renkuosi vieną sezoninį receptą. Prisiregistruokite prie mūsų el. pašto sąrašo, kad sužinotumėte, kai tik pasidalinsiu kiekvieno mėnesio receptu.
- Padarykite šį receptą per mėnesį.
- Iki mėnesio pabaigos palikite komentarą iššūkio recepto tinklaraščio įraše. Šį kartą galutinis terminas – rugsėjo 30 d.
- Norėdami gauti papildomą įrašą, nusiųskite savo sukurtą nuotrauką LoveAndLemonsCookingClub@gmail.com.
- Norėdami gauti kitą papildomą įrašą, paskelbkite savo nuotrauką „Instagram“ ir pažymėkite @loveandlemons ir #loveandlemonscookingclub.
Prizas: 100 USD viso maisto dovanų kortelė!
Mėnesio pabaigoje atsitiktine tvarka išrinksiu nugalėtoją ir pasidalinsiu keliomis jūsų nuotraukomis. Šį kartą dovanojame a 100 USD „Whole Foods“ dovanų kortelė.
Be to, už kiekvieną gautą įrašą paaukosime 1 USD „No Kid Hungry“.
Šio mėnesio receptas – mano kukurūzų košė. Manau, kad tai tobulas patiekalas, kurį galima gaminti rugsėjį, pereinant iš vasaros į rudenį.
Šioje sočioje sriuboje gausu vėlyvos vasaros produktų (saldžiųjų kukurūzų! pipirų!), tačiau ji vis tiek yra pakankamai jauki ir jauki, kad sušildytų jus gaivaus rudens dieną. Jis turi sodrų, saldų ir pikantišką skonį. Švelnūs bulvių gabaliukai ir traškūs kukurūzų branduoliai suteikia malonios tekstūros švelniai kreminiam pagrindui.
Recepte pateikiu du variantus:
- Norėdami gauti be pieno ir veganišką sriubą, anakardžius sumaišykite su dalimi sriubos, kad ji būtų kreminė.
- Norėdami gauti labiau tradicinį kukurūzų sriubą, į sriubą įpilkite riebios grietinėlės.
Konkrečias abiejų variantų instrukcijas galite rasti kukurūzų triušės recepte. Tikiuosi, kad jums patiks, kurį išbandysite!
Praėjusio mėnesio receptas
Praėjusio mėnesio receptas buvo mano quinoa salotos. 139 iš jūsų pakomentavo įrašą, todėl tą sumą skirsime organizacijai „No Kid Hungry“. Ačiū, kad prisijungėte!
Turiu ypač pagirti Jane, Susan, Nathalie ir Maiją už tai, kad salotose naudojami švieži ingredientai iš jų sodų. Buvo labai smagu girdėti, kad gaminote šį receptą iš naminių produktų! Mano nuomone, didelės salotos su daržovėmis yra geriausias vasaros patiekalas. Tikiuosi, kad jums patiko šis. 🙂
Štai keletas jūsų nuotraukų:
Ir sveikiname mūsų nugalėtoją Paige:
Apibendrinant
Dalyvaukite rugsėjo maisto gaminimo klubo iššūkyje iki…
- Gaminau savo kukurūzų triušės receptą kažkada rugsėjį.
- Palikdami komentarą apie kukurūzų triušės tinklaraščio įrašą iki rugsėjo 30 d.
- Siųskite sriubos nuotrauką adresu LoveAndLemonsCookingClub@gmail.com, kad gautumėte papildomą įrašą.
- Ir dar vienas papildomas įrašas, savo nuotraukos paskelbimas Instagram, žymėjimas @loveandlemons ir #loveandlemonscookingclub.
Laimingo gaminimo!