Vištiena ir koldūnai yra geriausias komforto maistas.

Visa vištiena troškinta iki tobulumo su daržovėmis ir prieskoniais. Paprasti koldūnai, pagaminti iš sandėliuko ingredientų, troškinami sultinyje, kol suminkštės ir suminkštės.

Vištieną ir koldūnus lengva pasigaminti nuo nulio, todėl jų bus prašoma vėl ir vėl.

iš arti lengva senamadiška vištiena ir koldūnai dubenyse
  • Naminė vištiena ir koldūnai yra geriausias patogus maistas.
  • Pagaminti vištieną ir kukulius nuo nulio paprasta, didžioji laiko dalis praleidžiama troškinant.
  • Sultinys yra toks kvapnus, vištiena neįtikėtinai švelni, o paprasti koldūnai gaminami iš sandėliuko ingredientų.

Ingredientai vištienai ir koldūnams

Sultinys

Tai paprastas sultinys, pagamintas iš visos vištienos ir daržovių. Svogūnai ir morkos suteikia skonio. Naudokite didelį svogūną ir palikite odelę, kad sultinys įgautų papildomos spalvos. Galite pridėti mėgstamų žolelių, pavyzdžiui, lauro lapų, žiupsnelį paukštienos prieskonių ir šviežių petražolių.

Daržoves mėgstame valgyti kaip garnyrą, bet morkas ir salierus supjaustykite ir vėl sudėkite į sultinį.

Kaip pasigaminti koldūnus

Iš pagrindinių ingredientų koldūnus pasigaminti taip paprasta nuo nulio (ir tai neužtrunka daug ilgiau nei gaminant juos naudojant Bisquick). Miltai, trynimas, pienas, kepimo milteliai ir druska sumaišomi koldūnams gaminti.

Nesijaudinkite, kad koldūnai būtų tobuli; nesvarbu, kaip jie pjaustomi, kol tešla iškočiojama iki maždaug 1/8 colio storio. Tai suteikia koldūnams tobulą konsistenciją.

Kartais mėgstu sultinį sutirštinti trupučiu kukurūzų krakmolo. Mažame dubenyje sumaišykite vienodą kiekį vandens ir kukurūzų krakmolo. Koldūnams išvirus, po truputį pilkite srutas, kol sultinys pasieks norimą konsistenciją.

Daug tešlos juostelių ant pjaustymo lentos

Kaip pasigaminti senamadišką vištieną ir koldūnus

  1. Supjaustykite vištieną ir supilkite visus sultinio ingredientus į didelį puodą. Troškinti.
  2. Paruoškite kukulius (receptas žemiau).
  3. Išimkite vištieną iš sultinio. Kaulus ir odą išmeskite, mėsą supjaustykite.
  4. Į sultinį suberkite kukulius ir troškinkite.
  5. Į sultinį įpilkite vištienos. Sutirštinkite neprivaloma kukurūzų krakmolu.
Vištiena ir kukuliai sidabriniame puode

Tai sandariame inde šaldytuve laikysis 3-4 dienas. Jei šaldo, geriausia šaldyti be koldūnų. Jie taps šlapi. Vištieną ir kukulius geriausia šaldyti atskirai.

Ar jums patiko šis senamadiškas vištienos ir koldūnų receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Du balti dubenėliai vištienos ir koldūnų

4.95897 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Senamadiška vištiena ir koldūnai

Senamadiška vištiena ir koldūnai yra šeimos mėgstamiausias patiekalas, kuris yra guodžiantis ir skanus.

Paruošimo laikas 30 minučių

Virimo laikas 1 valandą 15 minučių

Bendras laikas 1 valandą 45 minučių

didelis puodas su dangčiu
Kočėlas baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame sriubos puode sumaišykite vištieną, svogūną, morkas ir salierą. Įpilkite druskos pagal skonį (apie ½ arbatinio šaukštelio).

  • Įpilkite vištienos sultinio. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengę 45–60 minučių arba tol, kol vištiena suminkštės ir iškeps. Kol sultinys verda, žemiau paruoškite kukulius.

  • Vištieną ir daržoves išimkite iš sultinio. Išmeskite odą ir kaulus, o likusią vištieną supjaustykite, atidėkite.

  • Į sultinį švelniai suberkite kukulius. Troškinkite 15-20 minučių arba kol suminkštės.

  • Į sultinį įmaišykite vištieną (ir daržoves, jei norite) ir virkite apie 2–3 minutes arba kol įkais.

Koldūnams gaminti

  • Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir sutrinkite šakute, kol susimaišys.

  • Po truputį pilkite pieną ir maišykite iki vientisos masės (viso jo gali ir neprireikti, norisi minkštos, bet nelipnios tešlos).

  • Kelis kartus minkykite ant miltais pabarstyto paviršiaus, kol tešla taps vientisa.

  • Gausiai pabarstykite paviršių miltais ir iškočiokite tešlą iki ⅛ colio storio. Aštriu peiliu arba picos pjaustytuvu supjaustykite tešlą 1 colio x 2 colių juostelėmis. Miltų gausiai, kad nesuliptų.

  • Virkite sultinyje, kaip nurodyta aukščiau.

Morkas ir salierą galima patiekti ant šono arba susmulkinti ir dėti į sultinį kartu su vištiena.
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
Likučiai bus laikomi sandariame inde šaldytuve 3-4 dienas.

Kalorijos: 464 | Angliavandeniai: 32g | Baltymai: 26g | Riebalai: 25g | Sotieji riebalai: 7g | Cholesterolis: 73mg | Natris: 322mg | Kalis: 599mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 4060TV | Vitaminas C: 4.4mg | Kalcis: 77mg | Geležis: 2.8mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
dubenys senamadiška vištiena ir koldūnai su pavadinimu
švelni senamadiška vištiena ir koldūnai su raštu
dubuo senamadiška vištiena ir koldūnai su pavadinimu
Senamadiška vištiena ir koldūnai dubenyse ir nuotrauka iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -