Šie moliūgų sausainiai yra minkšti, drėgni ir pripildyti moliūgų prieskonių skonio. Mėgaukitės jais paprastais arba su grietinėlės sūrio glaistu, kad gautumėte skanų rudens patiekalą!





Šie moliūgų sausainiai yra minkšti, pyragaičiai ir pripildyti moliūgų prieskonių skonio. Galite galvoti apie juos kaip apie mažus moliūgų bandelių viršūnėlius. Jie nėra kramtomi kaip šokoladiniai sausainiai. Vietoj to, jie yra erdvūs ir drėgni. Mėgstu juos paprastus (ypač prie kavos puodelio), bet jie taip pat skanūs su kreminio sūrio glaistu.

Jei jums reikia daugiau priežasčių mylėti šį moliūgų sausainių receptą, štai vienas svarbus dalykas: jums nereikia šaldyti sausainių tešlos! Kai esate nusiteikę rudeniniam kepimui (kas pastaruoju metu man buvo dažnai), galite greitai išplakti šiuos sausainius.

Tikiuosi, kad jums jie patiks taip pat, kaip ir man! Smagaus kepimo, draugai.


Minkštų moliūgų sausainių ingredientai


Moliūgų sausainių ingredientai

Štai ko jums reikės norint pagaminti šį paprastą moliūgų sausainių receptą:

  • Moliūgasžinoma! Pagal šį receptą geriausiai tinka konservuotų moliūgų tyrė. Tai suteikia sausainiams minkštą, pyragišką tekstūrą ir užpildo juos moliūgo skoniu.
  • Universalūs miltai – Šaukštu išlyginkite ir išlyginkite, kad į matavimo puodelį neliktų per daug.
  • Nesūdytas sviestas – Drėgmei ir sodrumui. Prieš gamindami sausainių tešlą, valandą leiskite suminkštėti kambario temperatūroje.
  • Rudasis cukrus – Jis pasaldina sausainius ir padaro juos itin drėgnus. Šviesus ir tamsiai rudas cukrus čia puikiai tinka, bet man labiau patinka tamsiai rudojo cukraus sodresnis melasos skonis.
  • Kepimo milteliai, soda ir kiaušinis – Jie padeda sausainiams išsipūsti orkaitėje.
  • Vanilės ekstraktas ir moliūgų pyrago prieskonis – Šiltam, jaukiam moliūgų prieskonių skoniui. Jei neturite iš anksto paruošto prieskonių mišinio, pasigaminkite naminio moliūgų pyrago prieskonių su šildančiais prieskoniais, tokiais kaip cinamonas, muskato riešutas, imbieras ir gvazdikėliai.
  • Ir jūros druska – Kad visi skoniai išryškėtų!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Sausainių tešla stovinčiame maišytuve


Kaip pasigaminti minkštus moliūgų sausainius

Ar jau minėjau, kad šie moliūgų sausainiai susirenka į vieną dubenį?!

Norėdami juos gaminti, pradėkite sumaišydami šlapius ingredientus. Supilkite minkštą sviestą ir rudąjį cukrų į stovo maišytuvo dubenį su mentelėmis. (Jei neturite stovo maišytuvo, vietoj to galite naudoti didelį maišytuvą ir elektrinį maišytuvą!) Sutrinkite juos iki vientisos masės, maždaug 1 minutę. Tada įmuškite kiaušinį, po to moliūgą ir vanilę.

Toliau sudėkite sausus ingredientus. Įmaišykite moliūgų pyrago prieskonius, kepimo miltelius, soda ir druską. Suberkite miltus ir maišykite mažu greičiu, kol susimaišys.


Moliūgų sausainių tešlą dėkite ant kepimo skardos


Norėdami formuoti sausainius, 2 valgomųjų šaukštų sausainių samteliu tešlą paskleiskite ant 2 kepimo skardų, išklotų pergamentiniu popieriumi.

Į viršų!

Sausainių tešla bus minkšta, beveik panašesnė į tešlą nei į tešlą. Viskas gerai!

Turėtumėte turėti galimybę naudoti slapukų samtelį, kad padalytumėte jį ant kepimo skardos. Jei manote, kad tešla per minkšta, kad būtų galima semti, atšaldykite šaldytuve 15–30 minučių, kad sutvirtėtų.

Iškepkite sausainius 350 °F temperatūroje, kol viršus sustings, o kraštai labai švelniai paruduos, 12–15 minučių.

Leiskite jiems atvėsti ant kepimo skardų 5 minutes, prieš perkeldami ant grotelių, kad visiškai atvėstų.


Minkšti moliūgų sausainiai ant aušinimo lentynos


Pasirenkama: užšaldykite slapukus

Galite mėgautis šiais sausainiais paprastais, tačiau užpilus juos kreminiu sūriu, jie tampa dar dekadentiškesni (ir skanesni!).

Kol sausainiai kepa, paruoškite kreminio sūrio glaistą ir atšaldykite šaldytuve. Kai sausainiai visiškai atvės, užšaldykite ir mėgaukitės!

Recepto patarimai

  • Moliūgų tyrės skiriasi. Bėgant metams išbandžiau DAUG prekių ženklų ir sužinojau, kad vieni jų turi didesnį drėgmės kiekį nei kiti. Šiame recepte naudodamas „Whole Foods 365 moliūgus“, „Kroger“ ir „Libby’s“ pasiekiau puikių rezultatų. Rekomenduoju vengti „Farmer’s Market Foods“ moliūgų, kurie yra vandeningesni nei dauguma mano bandytų prekių ženklų.
  • Padarykite juos be pieno. Vietoj sviesto naudokite minkštintą kokosų aliejų. Jei norite užšaldyti sausainius, naudokite šį paprastą veganišką glaistymą.
  • Kepkite po vieną lakštą. Orkaitės temperatūra skiriasi. Kad kepimas būtų tolygiausias, kepkite po vieną sausainių lakštą ant grotelių, esančių orkaitės centre.
  • Išsaugokite šiek tiek vėliau. Neapšaldyti sausainiai gerai išsilaiko sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienų. Jei sušalote, laikykite juos šaldytuve. Šie sausainiai taip pat gerai užšąla. Sudėkite juos į sandarų indą ar maišelį ir laikykite šaldytuve iki 3 mėnesių. Leiskite užšaldytiems sausainiams atitirpti kambario temperatūroje arba įdėkite juos į mikrobangų krosnelę maždaug 30 sekundžių.


Moliūgų sausainių receptas


Daugiau mėgstamų moliūgų receptų

Jei jums patinka šie moliūgų sausainiai, išbandykite vieną iš šių jaukių moliūgų receptų:

Minkšti moliūgų sausainiai

Paruošimo laikas: 15 minučių

Virimo laikas: 30 minučių

Visas laikas: 45 minučių

Aptarnauja 25

Šie moliūgų sausainiai yra kaip maži pyragaičiai – minkšti, drėgni ir su šiltais prieskoniais. Mėgaukitės jais paprastais arba apibarstykite grietinėlės sūrio glaistu. Bet kuriuo atveju jie yra skanūs rudens patiekalai!

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir dvi dideles kepimo skardas išklokite pergamentiniu popieriumi.

  • Statinio maišytuvo dubenyje su mentelės priedu arba elektriniu rankiniu plaktuvu sumaišykite sviestą ir rudąjį cukrų, kol gerai susimaišys, maždaug 1 minutę. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite iki vientisos masės, tada moliūgų tyrę ir vanilės ekstraktą.

  • Moliūgų mišinį tolygiai pabarstykite moliūgų pyrago prieskoniais, kepimo milteliais, soda ir druska. Išmaišykite, tada suberkite miltus ir maišykite mažu greičiu, kol tik susimaišys, prireikus nustokite nubraukti dubenėlio šonus. Tešla bus labai minkšta, panaši į tirštą tešlą.

  • 2 valgomųjų šaukštų sausainių samteliu tešlą dėkite ant paruoštų kepimo skardų, palikdami 2 colius tarp tešlos rutuliukų.

  • Kepkite po vieną lakštą 12–15 minučių arba kol sausainiai išsipūs, o viršus sustings. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant kepimo skardos 5 minutes, prieš perkeldami ant grotelių, kad visiškai atvėstų.

  • Visiškai atvėsus, jei norite, užtepkite kreminio sūrio glaistu.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -