Atėjus laikui pakelti taurę kažko šventiško ir putojančio, gausu pasirinkimų be alkoholio. Daugelio plačiai prieinamų NA putojančių vynų kalibras pastaraisiais metais labai pagerėjo, todėl butelius, kuriais gali mėgautis visi, tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Dėl šių 10 dalykų viskas bus linksma ir šviesu visą žiemą.

Prancūziškas Bloom Le Rosé

Blyški lašiša stiklinėje, ši gyva rožinė yra ekologiška ir veganiška, joje nėra pridėtinio cukraus ar sulfitų. Jo nosis yra labiausiai į vyną orientuota iš mūsų ragauto butelių, su baltųjų vynuogių sultimis ir aitriąja citrinos žievele, o po to seka silpnos gėlių ir raudonų uogų natos. Tikimasi aitrokų citrusinių vaisių, daugiau vynuogių sulčių skonio ir ilgo užbaigimo su daug ryškios rūgšties. 44 USD, us.frenchbloom.com

Proxy Gold Crush

Aromatingas NA vyno gamintojo pasiūlymas, mėgstamas sommių keliuose „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose, „Gold Crush“ trykšta persikų, ananasų ir baltosios arbatos natomis. Ryškus ir vidutinio ryškumo, jis turi šviežiai spaustų citrinų ir žaliųjų citrinų sulčių skonį, subalansuotą juodosios arbatos lapelių užuominos. Tai puikus aperityvo vynas, bet taip pat galite jį gerti kartu su kepta vištiena, skrudintomis šakniavaisinėmis daržovėmis ir kt. 25 USD, drinkproxyes.com

Noughty Sparkling Chardonnay

Šis alkoholio pašalintas vynas vertas ypatingos progos, bet ne per brangus, kad būtų galima atidaryti trečiadienį. Pagaminta iš 100 procentų Chardonnay vynuogių, jame yra labai mažai cukraus – tik 2,9 gramo 100 ml – ir turi Granny Smith obuolių ir citrusinių vaisių skonį. Vyndarys kompensuoja kiekvieno butelio anglies pėdsaką bendradarbiaudamas su „Treepoints“. 22 USD, us.noughtyaf.com

Unified Ferments Rhododendron

Laukinių rododendrų arbatos lapai iš Kvebeko suteikia šiai ryškiai ir subalansuotai vyno alternatyvai elegantišką, žolingą atspalvį. Taip pat yra kriaušių, kadagių ir akmenų natos, o po to – taninų apdaila, kuri gražiai apgaubia daiktus. Derinkite šį nuostabų gaminį su vėžiagyviais, sočiomis žieminėmis salotomis ar bet kuo, ką galite rasti ant kepinių lentos. 29 USD, unifiedferments.com

Oddbird Blanc de Blancs

Įkurtas 2013 m., šis skandinaviškas prekės ženklas kuria bealkoholinius, minimalios intervencijos vynus elegantiškuose minimalistiniuose buteliuose. Tart blanc de blancs yra išskirtinis. Pagaminta iš Chardonnay ir Colombard vynuogių iš Prancūzijos Langedoko regiono, vynas brandinamas 12 mėnesių prieš išleidžiant. Jis džiugina sausmedžio, žaliojo obuolio, žaliųjų citrinų sulčių ir citrinos žievelės natomis bei skrudintų migdolų šnabždesiu. 24,99 USD, thezeroproof.com

„Wölffer Estate Spring“ butelyje Blanc de Blancs

Populiariojo Niujorko „Wölffer Estate“ ir vyno daryklos Moselyje (Vokietija) bendradarbiaujant ši nuo alkoholio pašalinta putojanti putelė pasižymi citrinžolės, meliono, žalio obuolio ir baltosios arbatos natomis. Dėl didelio rūgštingumo vynas idealiai tinka patiekti su viskuo, nuo sūrių austrių iki salotų niçoise iki lipnių char siu bao. 20 USD, store.wolffer.com

Studija Null Prickly Red

Pagamintas iš Tempranillo ir Syrah vynuogių mišinio, auginamų centrinėje Ispanijoje, šis sausas raudonasis vynas yra labiau švelnaus putojimo, o ne pilno putojimo. Jo prinokę raudoni vaisiai ir trapūs taninai primena sausą lambruską. Be to, jis puikiai dera su sočiais šventiniais patiekalais, pavyzdžiui, kepta kalakutiena, ypač kai patiekiama šiek tiek atvėsusi. 32 USD, nullwines.com

Mionetto putojantis vynas be alkoholio

Ši nebrangi ir plačiai prieinama blizgučiai yra iš Mionetto, Prosecco galiūno, pradėto Valdobbiadene, Italijoje, 1887 m. Dėl traškių citrinų ir žalių obuolių aromatų ir skonių bei trumpo, sauso užbaigimo būtų lengva supainioti šį alkoholio pašalintą produktą. butelis tradiciškai gaminamam Prosecco. Jis pagamintas iš itališkų vynuogių mišinio, iš kurių 20 procentų yra Glera, firminė Prosecco veislė. 14,99 USD, totalwine.com

Leitz Eins Zwei Zero Sparkling Riesling

Subtilūs burbuliukai ir aštrūs žalių obuolių skoniai apibūdina šį vokišką butelį, pagamintą iš rislingo, kuriame nėra alkoholio. Tai mėgstamiausias Alexas Ringas, „Michelin“ žvaigždute pažymėto restorano „Sepia“ vyno direktorius Čikagoje, kuris giria „tikrai klasikinį Riesling aromatinį profilį“. Patiekite jį kaip aperityvą prieš sotų šventinį patiekalą arba užpildykite stiklines, kai Naujųjų metų išvakarėse nukrenta kamuoliukas. 21,99 USD, drygoodsdrinks.com

Kopenhagos arbatos kompanija Lysegrøn

Pagamintas iš juodųjų, žaliųjų, baltųjų ir žolelių arbatų mišinio, šis traškus buteliukas pasižymi citrusinių vaisių skoniu, subtiliu putėsiais ir elegantiška taninine apdaila, kuri kai kuriems geriantiems gali priminti nevintažinį „Brut Champagne“. Chrisas Clarkas, Manheteno restoranų „bōm“ ir „Oiji Mi“ gėrimų direktorius, mėgsta jo daugiasluoksnį sudėtingumą. Jis dažnai derina jį su žalios žuvies patiekalais, nors sako, kad „tai taip pat gali pamatyti valgio pabaigoje su vaisių šerbetu ar šviežiais vaisiais“. 35,99 USD, drygoodsdrinks.com





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -