Pietinės šparaginės pupelės yra pats geriausias garnyras.
Šparaginės pupelės lėtai verdamos su dūminiu šonine ir svogūnais, kol suminkštės ir suminkštės su tik saldumo užuomina.
- Šie receptai yra visada hitas prie pietų stalo!
- Tai a paprastas ir guodžiantis patiekalas.
- Pupeles užplikius sultinyje jos pasidaro skanus ir sotus.
- Pietų šparaginės pupelės primena visus skonius sielos maistas!
Ingredientai ir variacijos
Žaliosios pupelės: Šviežios šparaginės pupelės yra geriausios ir išliks tvirtesnės ilgiau nei konservuotos ar šaldytos, tačiau jas taip pat galima naudoti. Šaldytų šparaginių pupelių atitirpinti nereikia, tačiau pridėkite kelias minutes prie kepimo laiko. Konservuotas šparagines pupeles prieš naudojimą reikia nusausinti ir nuplauti.
Šoninė: Pagal šį receptą šoninė atlieka dvigubą funkciją kaip šparaginių pupelių ir česnako riebalai, kuriuos reikia kepti, ir kaip traškus, sūrus priedas. Bet kokia šoninė veikia; hikorija, obelis arba klevas. Likusius lašinių riebalus išsaugokite indelyje šaldytuve ir naudokite grybams arba cukinijoms ir pomidorams apkepti.
Sultinys: Vištienos arba kalakutienos sultinys suteikia pikantiško skonio 4 veiksme. Taip pat galite naudoti sultinio kubelius, jei laiko trūksta.
Variacijos: 3 veiksme pakepinkite kubeliais pjaustytas bulves, saulėje džiovintus pomidorus, vandens kaštonus arba plonus morkų griežinėlius. Patiekite su papildomais šoninės trupiniais ant viršaus arba pabarstę parmezano sūrio. Prieš patiekdami ant viršaus apšlakstykite šiek tiek citrinos sulčių, kad paryškintumėte skonį.
Kaip pasigaminti pietietiško stiliaus šparagines pupeles
- Šoninę apkepkite iki traškumo. Tada pakepinkite svogūnus šoninės riebaluose, kol suminkštės.
- Sudėkite likusius ingredientus (receptas žemiau) ir troškinkite, kol suminkštės.
- Sumaišykite su rezervuota šonine, pagardinkite ir patiekite.
Geriausias pietinių šparaginių pupelių laikymo būdas
- Pagaminkite pietietiško stiliaus šparagines pupeles iki 3 dienų ir laikykite jas uždengtas šaldytuve, kol vėl pašildysite ant viryklės ant vidutinės ugnies.
- Likusias pietines šparagines pupeles laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Pašildykite mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės. Likučius naudokite šparaginių pupelių puode.
- Šaldykite maišelyje su užtrauktuku iki 3 mėnesių. Pakaitinkite juos puode su šviežiu vištienos sultiniu ant vidutinės ugnies.
Žaliosios pupelės puikiai dera su…
Ar jums tai patiko Pietų žaliųjų pupelių receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.
Pietų žaliosios pupelės
Pietinės šparaginės pupelės yra paprastas garnyras, kuris yra pikantiškas, rūkytas ir saldus.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Supjaustykite pupeles 1 ½ colio gabalėliais.
-
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies suberkite šoninę ir kepkite, kol apskrus. Perkelkite į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę, kurioje paliekami šoninės riebalai.
-
Įdėkite svogūną ir kepkite dažnai maišydami, kol jis pradės minkštėti, maždaug 3–4 minutes.
-
Sudėkite šparagines pupeles ir česnaką ir kepkite 5 minutes. Įmaišykite sultinį, uždenkite ir leiskite virti 30–60 minučių arba kol suminkštės.
-
Atidenkite ir suberkite šoninę, druską ir pipirus. Troškinkite neuždengtą dar 15–20 minučių arba tol, kol išgaruos didžioji dalis skysčio.
-
Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.
Likučiai sandariame inde šaldytuve laikysis 3 dienas, o šaldiklyje – 3 mėnesius.
Kalorijos: 85 | Angliavandeniai: 10g | Baltymai: 6g | Riebalai: 3g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 1g | Transriebalai: 0,01g | Cholesterolis: 10mg | Natris: 614mg | Kalis: 320mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 788TV | Vitaminas C: 15mg | Kalcis: 52mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.