Pradėkite savo šventę su šiais paprastais Padėkos dienos užkandžiais! Juose yra linksmų, šventinių idėjų, pavyzdžiui, įdaryti grybai, kepti brie ir kt.





Jei per ilgus metus išmokau vieno dalyko rengdamas Padėkos dieną, tai yra: Padėkos dienos užkandžiai yra būtini. Negaliu pasakyti, kiek kartų šventinį patiekalą patiekiau 30 minučių ar valanda (ar dviem) vėliau nei planuota, nes mano kepti burokėliai vis dar buvo kieti arba vanduo mano bulvių koše virė ilgiau nei tikėjausi. .

Tomis akimirkomis Padėkos dienos užkandžiai išsaugo didžiąją dieną. Jie slenka prieš alkanus svečius, kol ateina laikas sėsti vakarieniauti, todėl visų nuotaika pakyla ir atmosfera šviesi.

Toliau dalinuosi savo 25 geriausiomis Padėkos dienos užkandžių idėjomis. Tai paprasta sūrio lenta, lipniai keptas brie, šventinis sviesto humusas ir kt. Visi jie yra lengvi, o daugelį galite padaryti į priekį. Pasirinkite keletą, kad užbaigtumėte savo šventinę šventę šiais metais!

5 populiariausios Padėkos dienos užkandžių idėjos


Iškeptas brie


Iškeptas Brie

Jei manęs paklaustumėte, keptas brie yra vienas geriausių Padėkos dienos užkandžių. Lipnus, tirpus sūris jaučiasi pakylėtas, bet taip taip lengva pagaminti. Pabarstykite medumi, pekano riešutais ir šviežiomis žolelėmis ir patiekite su obuolių griežinėliais ir crostini.


įdaryti grybai


Įdaryti grybai

Šie kąsnio dydžio užkandžiai išnyks vos ištraukę iš orkaitės. Jie užpildyti traškiu, pikantišku džiūvėsėlių, žolelių, saulėje džiovintų pomidorų ir sūrio deriniu.


Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: sviestinis humusas su feta ir granatais


Butternut moliūgų humusas

Į šį šventinį klasikinio humuso patiekalą įmaišau skrudintą sviestinį moliūgą. Pagardintas žemiškais prieskoniais ir pabarstytas granatais – tai puikus, kvapnus sezoninis užkandis. Premija: galite tai padaryti į priekį!


Velniški kiaušiniai


Velnio kiaušiniai

Išvirkite kietai virtus kiaušinius dieną ar dvi iš anksto, kad šias kremines, aštrias programas būtų lengva surinkti Padėkos dieną.


Geriausios Padėkos dienos užkandžių idėjos: cukruoti pekano riešutai


Cukriniai pekano riešutai

Šie cukruoti pekano riešutai, padengti traškiu rudojo cukraus glaistu, sukelia didelę priklausomybę. Jūsų svečiai negalės jais pasisotinti!

Daugiau užkandžių Padėkos dienai


Veganiškas špinatų artišokų padažas


Veganiškas špinatų artišokų padažas

Nerasite grietinės ar grietinėlės sūrio šiame augaliniame klasikiniame vakarėlio padaže. Vietoj to, jis turi turtingą anakardžių pagrindą, kuris yra toks pat kreminis ir skanus.


Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: plakta feta


Plakta Feta Dip

Fetos mėgėjai, šis kreminis, aštrus sūrio padažas skirtas jums! Man patinka jį užpilti šlakeliu medaus, kad būtų saldus ir pikantiškas vakarėlio užkandis.


Rozmarininė focaccia duona


Focaccia duona

Šis naminės focaccia receptas yra labai paprastas, tačiau jis vis tiek sužavės svečius. Duona yra traški aplink kraštus, minkšta ir minkšta viduryje, o alyvuogių aliejaus ir jūros druskos sodraus skonio.


Lengvi Padėkos dienos užkandžiai: Sūrio lenta


Sūrio lenta

Sūrio lenta gali būti vienas iš paprasčiausių Padėkos dienos užkandžių, bet taip pat vienas geriausių. Jis atrodo nuostabiai, o svečiams siūlomi įvairūs užkandžiai ir užkandžiai. Norėdami supaprastinti pasiruošimą, naudokite parduotuvėje pirktų ir naminių komponentų mišinį.


Skrudintos moliūgų sėklos


Skrudintos moliūgų sėklos

Jei per Padėkos dienos vakarienę patiekiate gilių moliūgų arba delikatų moliūgų, neišmeskite moliūgų sėklų! Vietoj to, paskrudinkite juos, kad būtų sūrus, traškus Padėkos dienos užkandis.


Geriausios Padėkos dienos užkandžių idėjos: prancūziškas svogūnas


Prancūziškas svogūnų padažas

Šis klasikinio prancūziško svogūnų padažo posūkis yra visiškai veganiškas, tačiau niekas to neatspės pagal skonį. Jis itin kreminis, umami ir pripildytas šilkinių karamelizuotų svogūnų. Patiekite su bulvių traškučiais, kad galėtumėte smagiai paruošti Padėkos dienos užkandį!


Saldžiųjų bulvių granatas Crostini


Saldžiųjų bulvių granatas Crostini

Šiuos mielus crostini aptepkite veganišku saulėgrąžų užtepu arba minkštu ožkos sūriu, prieš užpildami skrudintomis saldžiosiomis bulvėmis ir granatų sėklomis.


Butternut moliūgų sriuba


Butternut moliūgų sriuba

Jei ieškote Padėkos dienos užkandžių, kuriuos galėtumėte patiekti kaip pirmąjį patiekalą, su sriuba nesuklysite. Man tai patinka rudens progoms. Sviestinis moliūgas, šalavijas ir rozmarinas pripildo jaukiu rudenišku skoniu.


Lengvi Padėkos dienos užkandžiai: alyvuogių tapenadas


Alyvuogių tapenada

Įdėkite šią ryškią ir sūrų užtepėlę ant sūrio lentos arba patiekite ją vieną su krekeriais ar batonu.


Česnako mazgai


Česnako mazgai

Kelkis, vakarienės suktinukai! Šie česnako mazgeliai yra tokie pat minkšti ir purūs, bet dar kvapnesni. Jie yra viena iš mano mėgstamiausių Padėkos dienos užkandžių idėjų, tačiau jie taip pat būtų skanus garnyras jūsų šventinei šventei.


Saldžiųjų bulvių užkandžiai


Saldžiųjų bulvių užkandžiai

Šie energingi daržovių užkandžiai būtų smagus, šviežias būdas pradėti šventinį maistą! Kiekvieną sudaro skrudintos saldžiosios bulvės, traškios ridikėlių griežinėliai ir šaukštas kreminio riešutinio avokado „tartaro“.


Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: prancūziška svogūnų sriuba


Prancūziška svogūnų sriuba

Nedidelis dubenėlis prancūziškos svogūnų sriubos yra mano mėgstamiausias užkandis. Ši versija yra vegetariška, pagaminta su daugybe karamelizuotų svogūnų, tamari ir balzaminio acto. Nepraleiskite sūrio batono viršuje!


Lengvi Padėkos dienos užkandžiai: Žolelių sviestas


Žolelių sviestas

Pagardinkite paprastą seną sviestą su šviežiomis žolelėmis ir kitais priedais, kad sukurtumėte skanų batono ar raugintos duonos užtepėlę! Siūlau keturis šio recepto variantus. Medaus rozmarino šalavijas yra mano mėgstamiausias Padėkos dienos proga.


Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: Muhammara


Muhammara

Suteikite savo Padėkos dienos meniu ryškų, drąsų skonį patiekdami šį raudonųjų pipirų ir graikinių riešutų padažą kaip užkandį. Skanus, aštrus ir saldus – skanus su daržovėmis ir pita duona panirimui.


Išplaktas rikotos padažas


Išplakta Ricotta

Pagaminta tik iš 4 ingredientų, šis 5 minučių mirkymas yra vienas lengviausių užkandžių šiame sąraše. Prieš patiekdami papuoškite medaus, citrinos žievelės ir šviežių čiobrelių šlakeliu.


Lengvos Padėkos dienos užkandžių idėjos: Jalapeno kukurūzų duona


Jalapeño kukurūzų duona

Šis naminis kukurūzų pyragas, pripildytas jalapenijų, laiškinių svogūnų ir čederio sūrio, yra drėgnas, švelnus ir kvapnus. Patiekite jį su medaus sviestu kaip Padėkos dienos užkandį, kuris konkuruos su dideliu patiekalu.


Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: bulvių porų sriuba


Bulvių porų sriuba

Prieš patiekdami kalakutą, pradėkite savo Padėkos dienos šventę su mažais dubenėliais šios sriubos. Jis yra kreminis, svogūninis ir subtilus. Padidinkite jį, pabarstydami naminiais skrebučiais ant viršaus.


Baltųjų pupelių padažas


Baltųjų pupelių mirkymas

Šį paprastą citrinų, česnakų ir baltųjų pupelių padažą lengva pritaikyti. Įdėkite šviežių žolelių, pavyzdžiui, rozmarinų ar čiobrelių, kad tai būtų puikus užkandis Padėkos dienos proga!


Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: burokėlių humusas


Burokėlių humusas

Klasikinė Padėkos dienos vakarienė gali būti gana smėlio spalvos patiekalas. Patiekdami šį energingą burokėlių humusą kaip užkandį, suteiksite stalui spalvų!


Antipasto lėkštė


Antipasto lėkštė

Šioje burnoje tirpstančioje užkandžių lentoje yra marinuotų mocarelos rutuliukų, milžiniškų pupelių, alyvuogių, šviežių daržovių ir kt. Paruoškite visus komponentus dieną į priekį, kad galėtumėte greitai juos surinkti prieš atvykstant svečiams.

Norėdami gauti daugiau Padėkos dienos užkandžių idėjų, peržiūrėkite šias 50 lengvų užkandžių receptų!

Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: Keptas Brie

Paruošimo laikas: 5 minučių

Virimo laikas: 10 minučių

Visas laikas: 15 minučių

Aptarnauja 6

Šis keptas brie yra vienas geriausių Padėkos dienos užkandžių! Jei norite ypatingo šventiškumo, vietoj medaus ir pekano riešutų užpilkite šiek tiek spanguolių padažo.
  • 1 (8 uncijos) apvalus brie sūris, atvėsęs*
  • Mieloji, šlapdribai
  • Susmulkinti skrudinti pekano riešutai, pabarstymui
  • Dribsniai jūros druska, pabarstymui, neprivaloma

Už patiekimą

  • Šviežios rozmarino arba čiobrelio šakelės, garnyrui
  • Supjaustytas batonas, crostini arba krekeriai
  • Obuolių griežinėliai
  • Vynuogės

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°F ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

  • Atvėsusį brie dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 8–10 minučių arba kol viduryje suminkštės.

  • Išimkite iš orkaitės ir atsargiai perkelkite į serviravimo indą (iškepęs brie bus trapus).

  • Gausiai apšlakstykite medumi ir, jei naudojate, pabarstykite smulkintais pekano riešutais ir dribsniais jūros druska. Papuoškite rozmarinu arba čiobreliais ir patiekite su batonu, obuolių griežinėliais ir vynuogėmis.

*Dėdami į orkaitę žiūrėkite, kad brie būtų šaltas iš šaldytuvo, o ne kambario temp. Jei pradės per šiltai, kepdamas jis išsilydys.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -