Pradėkite savo šventę su šiais paprastais Padėkos dienos užkandžiais! Juose yra linksmų, šventinių idėjų, pavyzdžiui, įdaryti grybai, kepti brie ir kt.
Jei per ilgus metus išmokau vieno dalyko rengdamas Padėkos dieną, tai yra: Padėkos dienos užkandžiai yra būtini. Negaliu pasakyti, kiek kartų šventinį patiekalą patiekiau 30 minučių ar valanda (ar dviem) vėliau nei planuota, nes mano kepti burokėliai vis dar buvo kieti arba vanduo mano bulvių koše virė ilgiau nei tikėjausi. .
Tomis akimirkomis Padėkos dienos užkandžiai išsaugo didžiąją dieną. Jie slenka prieš alkanus svečius, kol ateina laikas sėsti vakarieniauti, todėl visų nuotaika pakyla ir atmosfera šviesi.
Toliau dalinuosi savo 25 geriausiomis Padėkos dienos užkandžių idėjomis. Tai paprasta sūrio lenta, lipniai keptas brie, šventinis sviesto humusas ir kt. Visi jie yra lengvi, o daugelį galite padaryti į priekį. Pasirinkite keletą, kad užbaigtumėte savo šventinę šventę šiais metais!
5 populiariausios Padėkos dienos užkandžių idėjos
Iškeptas Brie
Jei manęs paklaustumėte, keptas brie yra vienas geriausių Padėkos dienos užkandžių. Lipnus, tirpus sūris jaučiasi pakylėtas, bet taip taip lengva pagaminti. Pabarstykite medumi, pekano riešutais ir šviežiomis žolelėmis ir patiekite su obuolių griežinėliais ir crostini.
Įdaryti grybai
Šie kąsnio dydžio užkandžiai išnyks vos ištraukę iš orkaitės. Jie užpildyti traškiu, pikantišku džiūvėsėlių, žolelių, saulėje džiovintų pomidorų ir sūrio deriniu.
Butternut moliūgų humusas
Į šį šventinį klasikinio humuso patiekalą įmaišau skrudintą sviestinį moliūgą. Pagardintas žemiškais prieskoniais ir pabarstytas granatais – tai puikus, kvapnus sezoninis užkandis. Premija: galite tai padaryti į priekį!
Velnio kiaušiniai
Išvirkite kietai virtus kiaušinius dieną ar dvi iš anksto, kad šias kremines, aštrias programas būtų lengva surinkti Padėkos dieną.
Cukriniai pekano riešutai
Šie cukruoti pekano riešutai, padengti traškiu rudojo cukraus glaistu, sukelia didelę priklausomybę. Jūsų svečiai negalės jais pasisotinti!
Daugiau užkandžių Padėkos dienai
Veganiškas špinatų artišokų padažas
Nerasite grietinės ar grietinėlės sūrio šiame augaliniame klasikiniame vakarėlio padaže. Vietoj to, jis turi turtingą anakardžių pagrindą, kuris yra toks pat kreminis ir skanus.
Plakta Feta Dip
Fetos mėgėjai, šis kreminis, aštrus sūrio padažas skirtas jums! Man patinka jį užpilti šlakeliu medaus, kad būtų saldus ir pikantiškas vakarėlio užkandis.
Focaccia duona
Šis naminės focaccia receptas yra labai paprastas, tačiau jis vis tiek sužavės svečius. Duona yra traški aplink kraštus, minkšta ir minkšta viduryje, o alyvuogių aliejaus ir jūros druskos sodraus skonio.
Sūrio lenta
Sūrio lenta gali būti vienas iš paprasčiausių Padėkos dienos užkandžių, bet taip pat vienas geriausių. Jis atrodo nuostabiai, o svečiams siūlomi įvairūs užkandžiai ir užkandžiai. Norėdami supaprastinti pasiruošimą, naudokite parduotuvėje pirktų ir naminių komponentų mišinį.
Skrudintos moliūgų sėklos
Jei per Padėkos dienos vakarienę patiekiate gilių moliūgų arba delikatų moliūgų, neišmeskite moliūgų sėklų! Vietoj to, paskrudinkite juos, kad būtų sūrus, traškus Padėkos dienos užkandis.
Prancūziškas svogūnų padažas
Šis klasikinio prancūziško svogūnų padažo posūkis yra visiškai veganiškas, tačiau niekas to neatspės pagal skonį. Jis itin kreminis, umami ir pripildytas šilkinių karamelizuotų svogūnų. Patiekite su bulvių traškučiais, kad galėtumėte smagiai paruošti Padėkos dienos užkandį!
Saldžiųjų bulvių granatas Crostini
Šiuos mielus crostini aptepkite veganišku saulėgrąžų užtepu arba minkštu ožkos sūriu, prieš užpildami skrudintomis saldžiosiomis bulvėmis ir granatų sėklomis.
Butternut moliūgų sriuba
Jei ieškote Padėkos dienos užkandžių, kuriuos galėtumėte patiekti kaip pirmąjį patiekalą, su sriuba nesuklysite. Man tai patinka rudens progoms. Sviestinis moliūgas, šalavijas ir rozmarinas pripildo jaukiu rudenišku skoniu.
Alyvuogių tapenada
Įdėkite šią ryškią ir sūrų užtepėlę ant sūrio lentos arba patiekite ją vieną su krekeriais ar batonu.
Česnako mazgai
Kelkis, vakarienės suktinukai! Šie česnako mazgeliai yra tokie pat minkšti ir purūs, bet dar kvapnesni. Jie yra viena iš mano mėgstamiausių Padėkos dienos užkandžių idėjų, tačiau jie taip pat būtų skanus garnyras jūsų šventinei šventei.
Saldžiųjų bulvių užkandžiai
Šie energingi daržovių užkandžiai būtų smagus, šviežias būdas pradėti šventinį maistą! Kiekvieną sudaro skrudintos saldžiosios bulvės, traškios ridikėlių griežinėliai ir šaukštas kreminio riešutinio avokado „tartaro“.
Prancūziška svogūnų sriuba
Nedidelis dubenėlis prancūziškos svogūnų sriubos yra mano mėgstamiausias užkandis. Ši versija yra vegetariška, pagaminta su daugybe karamelizuotų svogūnų, tamari ir balzaminio acto. Nepraleiskite sūrio batono viršuje!
Žolelių sviestas
Pagardinkite paprastą seną sviestą su šviežiomis žolelėmis ir kitais priedais, kad sukurtumėte skanų batono ar raugintos duonos užtepėlę! Siūlau keturis šio recepto variantus. Medaus rozmarino šalavijas yra mano mėgstamiausias Padėkos dienos proga.
Muhammara
Suteikite savo Padėkos dienos meniu ryškų, drąsų skonį patiekdami šį raudonųjų pipirų ir graikinių riešutų padažą kaip užkandį. Skanus, aštrus ir saldus – skanus su daržovėmis ir pita duona panirimui.
Išplakta Ricotta
Pagaminta tik iš 4 ingredientų, šis 5 minučių mirkymas yra vienas lengviausių užkandžių šiame sąraše. Prieš patiekdami papuoškite medaus, citrinos žievelės ir šviežių čiobrelių šlakeliu.
Jalapeño kukurūzų duona
Šis naminis kukurūzų pyragas, pripildytas jalapenijų, laiškinių svogūnų ir čederio sūrio, yra drėgnas, švelnus ir kvapnus. Patiekite jį su medaus sviestu kaip Padėkos dienos užkandį, kuris konkuruos su dideliu patiekalu.
Bulvių porų sriuba
Prieš patiekdami kalakutą, pradėkite savo Padėkos dienos šventę su mažais dubenėliais šios sriubos. Jis yra kreminis, svogūninis ir subtilus. Padidinkite jį, pabarstydami naminiais skrebučiais ant viršaus.
Baltųjų pupelių mirkymas
Šį paprastą citrinų, česnakų ir baltųjų pupelių padažą lengva pritaikyti. Įdėkite šviežių žolelių, pavyzdžiui, rozmarinų ar čiobrelių, kad tai būtų puikus užkandis Padėkos dienos proga!
Burokėlių humusas
Klasikinė Padėkos dienos vakarienė gali būti gana smėlio spalvos patiekalas. Patiekdami šį energingą burokėlių humusą kaip užkandį, suteiksite stalui spalvų!
Antipasto lėkštė
Šioje burnoje tirpstančioje užkandžių lentoje yra marinuotų mocarelos rutuliukų, milžiniškų pupelių, alyvuogių, šviežių daržovių ir kt. Paruoškite visus komponentus dieną į priekį, kad galėtumėte greitai juos surinkti prieš atvykstant svečiams.
Norėdami gauti daugiau Padėkos dienos užkandžių idėjų, peržiūrėkite šias 50 lengvų užkandžių receptų!

Geriausi Padėkos dienos užkandžiai: Keptas Brie
Aptarnauja 6
- 1 (8 uncijos) apvalus brie sūris, atvėsęs*
- Mieloji, šlapdribai
- Susmulkinti skrudinti pekano riešutai, pabarstymui
- Dribsniai jūros druska, pabarstymui, neprivaloma
Už patiekimą
- Šviežios rozmarino arba čiobrelio šakelės, garnyrui
- Supjaustytas batonas, crostini arba krekeriai
- Obuolių griežinėliai
- Vynuogės
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
-
Atvėsusį brie dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 8–10 minučių arba kol viduryje suminkštės.
-
Išimkite iš orkaitės ir atsargiai perkelkite į serviravimo indą (iškepęs brie bus trapus).
-
Gausiai apšlakstykite medumi ir, jei naudojate, pabarstykite smulkintais pekano riešutais ir dribsniais jūros druska. Papuoškite rozmarinu arba čiobreliais ir patiekite su batonu, obuolių griežinėliais ir vynuogėmis.
*Dėdami į orkaitę žiūrėkite, kad brie būtų šaltas iš šaldytuvo, o ne kambario temp. Jei pradės per šiltai, kepdamas jis išsilydys.