Šiame paprastame taco troškinio recepte naudojama tik keletas ingredientų, tačiau jame yra daug skonio.
Pagardinta jautienos malta, pupelės, čili, salsa ir gausybė lydyto sūrio kepami jaukiame troškinimo inde, kuris bus reguliariai besisukantis.
- Šį troškintuvą lengva paruošti padaryti į priekį ir puikiai užšąla!
- Kaip ir įprasti taco, šis receptas turi begalinės priedų galimybės ir priedai.
- Žaidimo diena arba nakvynė, tai ekonomiškas receptas yra fiestos įkvėptas patiekalas, puikiai tinkantis miniai!
Jūsų pagrindiniai ingredientai
- Mėsa: Naudokite liesą maltą jautieną (80/20) arba maltą kalakutieną. Man patinka mano mėsos smulkintuvas dėl geriausios maltos mėsos tekstūros.
- Pupelės: Konservuotos juodosios pupelės šiek tiek prailgina šį patiekalą, jas galima pakeisti kitų rūšių pupelėmis, pvz., Pinto pupelėmis ar pupelėmis.
- Salsa: Naudokite savo mėgstamą indelį su švelnia, vidutine ar karšta salsa, pasigaminkite salsą patys arba naudokite Enchilada padažą.
- Sūris: Dėl susmulkinto meksikietiško sūrio mišinio šį troškintuvą lengva pasigaminti, galite susmulkinti savo skonį, tiesiog sudėkite jį į krūvą!
Maišykite, suderinkite ir mėgaukitės
- Jautieną pakeiskite malta kiauliena, vištiena arba kalakutiena
- Likusios vištienos ar kalakutienos darbai taip pat; susmulkinkite arba smulkiai supjaustykite.
- Supjaustykite kubeliais paprikas, susmulkintas morkas, grybus ar cukinijas.
Kaip pasigaminti „Taco“ troškinį
- Apkepkite jautienos faršą ir svogūnus.
- Surinkite maltos jautienos mišinį ir supilkite į troškinimo indą (visas receptas žemiau)
- Ant viršaus uždėkite rezervuoto sūrio ir kepkite.
Prieš patiekdami pridėkite norimų priedų arba leiskite kiekvienam pridėti savo mėgstamų priedų!
Sandėliavimas ir likučiai
Taco troškinys kitą dieną dar skanesnis. Uždenkite troškintuvą plastikine plėvele arba laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Porcijas pašildykite mikrobangų krosnelėje.
Užšaldykite šį taco troškinį kepdami mėsą ir surinkdami patiekalą, palikdami 1 puodelį sūrio. Uždenkite plastikine plėvele ir aliuminio folija ir užšaldykite iki 3 mėnesių. Atitirpinkite per naktį šaldytuve, užpilkite rezervuoto sūrio ir kepkite, kaip nurodyta.
Ar jūsų šeimai patiko šis „Taco Casserole“? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau!
Taco Casserole
Šiame „Taco Casserole“ dera pagardinta jautiena, juodosios pupelės, žalieji čili ir salsa, kepta su lydytu sūriu.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F laipsnių.
-
Įkaitinkite didelę, gilią keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite maltą jautieną ir svogūną, kepkite, kol neliks rausvos spalvos, maždaug 4–5 minutes. Nusausinkite visus riebalus.
-
Įpilkite česnako ir jalapeno (jei naudojate). Virkite dar 1 minutę.
-
Įmaišykite taco prieskonius, juodąsias pupeles, žalius čili, pomidorų pastą ir salsą. Kepkite 3-4 minutes arba kol įkais.
-
Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite 1 puodelį tarkuoto sūrio.
-
Jautienos mišinį perkelkite į 9 × 13 colių kepimo indą ir užpilkite likusiu sūriu.
-
Kepkite 25 minutes arba kol išsilydys sūris, karštas ir putojantis.
-
Pabarstykite norimais priedais ir patiekite.
Gaminti: Atšildykite per naktį šaldytuve, kol troškinys visiškai atitirps. Nuimkite plastikinę plėvelę ir aliuminio foliją, padėkite ant stalo maždaug 20 minučių, ant viršaus uždėkite 1 puodelį sūrio, tada kepkite 350 °F temperatūroje apie 45–55 minutes, kol bus karšta ir burbuliuota, o sūris išsilydys.
Papildymo parinktys: Salsa, gvakamolė, susmulkintos ledkalnio salotos, griežinėliais pjaustytos juodosios alyvuogės, pjaustyti pomidorai, griežinėliais pjaustytos jalapenos, malta šviežia kalendra, žaliosios citrinos skiltelės, frito kukurūzų traškučiai, čederio sūris, grietinė, keptos pupelės.
Kalorijos: 443 | Angliavandeniai: 25g | Baltymai: 28g | Riebalai: 26g | Sotieji riebalai: 12g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 89mg | Natris: 1554 mmg | Kalis: 769mg | Pluoštas: 8g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 1203TV | Vitaminas C: 14mg | Kalcis: 316mg | Geležis: 4mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.