Šiame paprastame taco troškinio recepte naudojama tik keletas ingredientų, tačiau jame yra daug skonio.

Pagardinta jautienos malta, pupelės, čili, salsa ir gausybė lydyto sūrio kepami jaukiame troškinimo inde, kuris bus reguliariai besisukantis.

sūrio Taco Casserole kepama inde
  • Šį troškintuvą lengva paruošti padaryti į priekį ir puikiai užšąla!
  • Kaip ir įprasti taco, šis receptas turi begalinės priedų galimybės ir priedai.
  • Žaidimo diena arba nakvynė, tai ekonomiškas receptas yra fiestos įkvėptas patiekalas, puikiai tinkantis miniai!
sūris , svogūnas , pupelės , salsa , čili , jautiena , česnakai , pomidorų pasta , taco prieskoniai ir jalapeño su etiketėmis SWP Taco Casserole Update

Jūsų pagrindiniai ingredientai

  • Mėsa: Naudokite liesą maltą jautieną (80/20) arba maltą kalakutieną. Man patinka mano mėsos smulkintuvas dėl geriausios maltos mėsos tekstūros.
  • Pupelės: Konservuotos juodosios pupelės šiek tiek prailgina šį patiekalą, jas galima pakeisti kitų rūšių pupelėmis, pvz., Pinto pupelėmis ar pupelėmis.
  • Salsa: Naudokite savo mėgstamą indelį su švelnia, vidutine ar karšta salsa, pasigaminkite salsą patys arba naudokite Enchilada padažą.
  • Sūris: Dėl susmulkinto meksikietiško sūrio mišinio šį troškintuvą lengva pasigaminti, galite susmulkinti savo skonį, tiesiog sudėkite jį į krūvą!

Maišykite, suderinkite ir mėgaukitės

  • Jautieną pakeiskite malta kiauliena, vištiena arba kalakutiena
  • Likusios vištienos ar kalakutienos darbai taip pat; susmulkinkite arba smulkiai supjaustykite.
  • Supjaustykite kubeliais paprikas, susmulkintas morkas, grybus ar cukinijas.

Kaip pasigaminti „Taco“ troškinį

  1. Apkepkite jautienos faršą ir svogūnus.
  2. Surinkite maltos jautienos mišinį ir supilkite į troškinimo indą (visas receptas žemiau)
  3. Ant viršaus uždėkite rezervuoto sūrio ir kepkite.

Prieš patiekdami pridėkite norimų priedų arba leiskite kiekvienam pridėti savo mėgstamų priedų!

Viskas, kas dera į taco, gali būti ant šio troškinio!

Daržovės: Susmulkintos salotos, pomidorai, griežinėliais pjaustytos juodosios alyvuogės, avokadas, žalieji svogūnai

Traškus: Susmulkinti tortilijos traškučiai, Fritos, Doritos arba kepti svogūnai

Padažas: Grietinės, salsos, salsa verde, jalapeno padažo arba naminės gvakamolės lašeliai

padengtas Taco Casserole su grietine ir salotomis

Sandėliavimas ir likučiai

Taco troškinys kitą dieną dar skanesnis. Uždenkite troškintuvą plastikine plėvele arba laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Porcijas pašildykite mikrobangų krosnelėje.

Užšaldykite šį taco troškinį kepdami mėsą ir surinkdami patiekalą, palikdami 1 puodelį sūrio. Uždenkite plastikine plėvele ir aliuminio folija ir užšaldykite iki 3 mėnesių. Atitirpinkite per naktį šaldytuve, užpilkite rezervuoto sūrio ir kepkite, kaip nurodyta.

Ar jūsų šeimai patiko šis „Taco Casserole“? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
sūrio Taco Casserole kepama inde

530 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Taco Casserole

Šiame „Taco Casserole“ dera pagardinta jautiena, juodosios pupelės, žalieji čili ir salsa, kepta su lydytu sūriu.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 35 minučių

Bendras laikas 50 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F laipsnių.

  • Įkaitinkite didelę, gilią keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite maltą jautieną ir svogūną, kepkite, kol neliks rausvos spalvos, maždaug 4–5 minutes. Nusausinkite visus riebalus.

  • Įpilkite česnako ir jalapeno (jei naudojate). Virkite dar 1 minutę.

  • Įmaišykite taco prieskonius, juodąsias pupeles, žalius čili, pomidorų pastą ir salsą. Kepkite 3-4 minutes arba kol įkais.

  • Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite 1 puodelį tarkuoto sūrio.

  • Jautienos mišinį perkelkite į 9 × 13 colių kepimo indą ir užpilkite likusiu sūriu.

  • Kepkite 25 minutes arba kol išsilydys sūris, karštas ir putojantis.

  • Pabarstykite norimais priedais ir patiekite.

Norėdami užšaldyti: Keptuvėje iškepkite jautienos mišinį ir sudėkite į kepimo indą, ant viršaus nepalikdami 1 puodelio likusio sūrio. Visiškai atvėsinkite ir sandariai uždenkite plastikine plėvele ir aliuminio folija, tada užšaldykite iki 3 mėnesių.
Gaminti: Atšildykite per naktį šaldytuve, kol troškinys visiškai atitirps. Nuimkite plastikinę plėvelę ir aliuminio foliją, padėkite ant stalo maždaug 20 minučių, ant viršaus uždėkite 1 puodelį sūrio, tada kepkite 350 °F temperatūroje apie 45–55 minutes, kol bus karšta ir burbuliuota, o sūris išsilydys.
Papildymo parinktys: Salsa, gvakamolė, susmulkintos ledkalnio salotos, griežinėliais pjaustytos juodosios alyvuogės, pjaustyti pomidorai, griežinėliais pjaustytos jalapenos, malta šviežia kalendra, žaliosios citrinos skiltelės, frito kukurūzų traškučiai, čederio sūris, grietinė, keptos pupelės.

Kalorijos: 443 | Angliavandeniai: 25g | Baltymai: 28g | Riebalai: 26g | Sotieji riebalai: 12g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 89mg | Natris: 1554 mmg | Kalis: 769mg | Pluoštas: 8g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 1203TV | Vitaminas C: 14mg | Kalcis: 316mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Jautiena, užkepėlė, vakarienė, užkandis, pagrindinis patiekalas
Virtuvė amerikietis, meksikietis
lengvas ir sūrus Taco Casserole su raštu
sūrus Taco Casserole su pavadinimu
Taco Casserole su kukurūzų traškučiais ir pavadinimu
iškeptas Taco Casserole inde ir iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -