Šis kiaulienos nugarinės receptas yra labai švelnus ir sultingas.

Iškeptą kiaulienos nugarinę paruošti nesunku ir ant stalo visai greitai. Patiekiama su grybų padažu – taip paprasta, kaip ir elegantiška.

pjaustyta kiauliena ant medinės pjaustymo lentos, kad parodytumėte, kaip virti kiaulienos nugarinę
  • Tai neįtikėtinai greita pagaminti ir iš orkaitės prie stalo nukeliauja per kelias minutes.
  • Kiaulienos nugarinė yra liesaso šis metodas leidžia labai švelnus ir sultingas.
  • Jis tiesiog pagardintas, tačiau turi daug skonio.
  • Tai lengva užteks savaitės vakarienės arba elegantiška vakarienė kai ateis kompanija, ypač su šiuo naminiu grybų padažu.
Svogūnai , sviestas , Vusteršyras , aliejus , vynas , sultinys , grybai , miltai , čiobreliai , petražolės ir kiaulienos nugarinė su etiketėmis , kaip gaminti kiaulienos nugarinę

Ko prireiks tobulai kiaulienos nugarinei

  • Kiauliena: Kiaulienos nugarinė yra liesa, švelni išpjova iš kiaulienos nugarinės dalies, maždaug 2 colių skersmens ir maždaug 7–8 colių ilgio. Jis skiriasi nuo kiaulienos nugarinės (apie 4 colių skersmens) ir kepamas kitaip.
  • Prieskoniai: Patiekiu su grybų padažu, todėl prieskoniai būna paprasti. Nesivaržykite pridėti mėgstamų žolelių, itališkų prieskonių, česnako miltelių ar svogūnų miltelių.

Padažui (nebūtina)

Nors tai neprivaloma, man patinka patiekti šį kiaulienos nugarinės receptą su grybų padažu.

  • Grybai: Šiam padažui naudokite rudus arba baltus grybus.
  • Sultinys: Šio padažo pagrindas yra sultinys, jei pageidaujama, galima įpilti šiek tiek riebios grietinėlės.
  • Baltasis vynas: Vynas padažui suteikia skanaus skonio, jį galima pakeisti papildomu sultiniu.

Kiaulienos nugarinės ruošimas

Prieš gamindami nugarinę, norėsite nuimti sidabrinę odą. Sidabrinė oda yra plona, ​​blizganti membrana vienoje nugarinės pusėje.

  1. Pastumkite pjaustymo peilį po vienu sidabrinės odos galu, tada šiek tiek pakreipkite peilį aukštyn ir pjaukite link mėsos centro (atokiau nuo savęs). Sidabrinė oda gali neatsitraukti viename gabale, tęskite ten, kur baigėte.
  2. Išmeskite sidabrinę odą.

Kaip virti kiaulienos nugarinę

  1. Paruoškite ir pagardinkite kiaulienos nugarinę. (Visas receptas žemiau.)
  2. Apkepkite kiaulienos nugarinę ir perkelkite į paruoštą kepimo skardą.
  3. Kepkite, kol mėsos termometras parodys 145 ° F.
  4. Prieš pjaustydami leiskite mėsai pailsėti.

Padažui:

  1. Aliejuje pakepinkite grybus, svogūną ir čiobrelius.
  2. Ištirpinkite keptuvę, supilkite miltus ir sultinį ir troškinkite, kol sutirštės.

Patiekite ant kiaulienos nugarinės griežinėlių.

kiaulienos griežinėliais, kad parodytumėte, kaip virti kiaulienos nugarinę
  • Skaitmeninis mėsos termometras užtikrina, kad kiaulienos nugarinė neperkeps. Nuimkite jį esant 145 °F arba šiek tiek žemesnei temperatūrai, kai jis pakyla ilsintis. Centras turėtų būti šiek tiek rausvas.
  • Visada leiskite mėsai pailsėti išėmus iš orkaitės prieš pjaustydami. Taip sultys vėl susigers į mėsą.
  • Dėl mažesnio dydžio kiaulienos nugarinę taip pat galima kepti ant grotelių arba kepti orinėje gruzdintuvėje per daug trumpesnį laiką nei reikia didesnių mėsos gabalų.

Holly’s kiaulienos nugarinės mėgstamiausios

Koks jūsų mėgstamiausias kiaulienos nugarinės kepimo būdas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
pjaustytą kiaulienos nugarinę ant pjaustymo lentos, kad parodytumėte, kaip virti kiaulienos nugarinę

4.98229 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Kaip virti kiaulienos nugarinę

Pagal šį kiaulienos nugarinės receptą gaunama tobulai minkšta, sultinga mėsa su kreminiu grybų padažu, kurio negalima atsispirti.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 25 minučių

Bendras laikas 45 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

Grybų padažas (nebūtina)

Kiaulienos nugarinė

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400° F. Kepimo skardą išklokite folija.

  • Pagardinkite kiaulieną druska ir pipirais.

  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Apkepkite nugarinę keptuvėje, sukdami, kol visos pusės taps auksinės spalvos. Padėkite ant paruoštos kepimo skardos.

  • Virkite 18–20 minučių arba tol, kol termometras rodys 145 ℉ vidinę temperatūrą.

  • Prieš pjaustydami leiskite pailsėti bent 5 minutes.

Neprivalomas grybų padažas

  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite grybus ir kepkite 5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol paruduos ir pradės minkštėti.

  • Sudėkite svogūną ir čiobrelius. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite dar 5 minutes.

  • Į keptuvę įpilkite vyno ir Worcestershire. Troškinkite 2–3 minutes, maišydami, kad atsilaisvintų nuo keptuvės gabalėliai, kol skystis beveik išgaruos iš keptuvės.

  • Į keptuvę įpilkite sviesto, maišykite, kad ištirptų. Pabarstykite miltus ir išmaišykite, kad grybai pasidengtų. Virkite dar 1-2 minutes.

  • Pamažu supilkite sultinį ir užvirinkite.

  • Troškinkite, kol sutirštės, apie 4-5 minutes. Paragaukite ir pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su supjaustyta nugarine.

* Kiaulienos nugarinė nėra tas pats, kas kiaulienos nugarinė. Kiaulienos nugarinė yra ilgas plonas mėsos gabalas, maždaug 7–8 colių ilgio ir 2 colių skersmens.

  • Naudokite termometrą ir išimkite kiaulieną iš orkaitės, kai ji pasieks 145 °F arba prieš pat.
  • Visada leisti mėsa pailsėti prieš pjaustant.
  • Būkite atsargūs, kad neperkeptumėte. Kiaulienos nugarinė iškepa greitai ir yra labai liesa, todėl perkepus gali išdžiūti, prarasti skonį ir švelnumą.
  • Padaže naudokite kvapiąsias sultis arba užpilkite jas ant supjaustytos kiaulienos, kad gautumėte papildomo skonio.
  • Likusią kiaulienos nugarinę laikykite sandariame inde šaldytuve 3-4 dienas.

Kalorijos: 286 | Angliavandeniai: 7g | Baltymai: 26g | Riebalai: 14g | Sotieji riebalai: 3g | Cholesterolis: 81mg | Natris: 494mg | Kalis: 855mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 340TV | Vitaminas C: 11.5mg | Kalcis: 27mg | Geležis: 2.3mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vakarienė, pietūs, pagrindinis patiekalas, kiauliena
Virtuvė Amerikos

Džiaugiuosi galėdamas bendradarbiauti su Nacionaline kiaulienos taryba ir pateikti jums šį pilvą šildantį receptą. Kol mane priglobė Sioux Falls ir gavau kompensaciją už šį įrašą, visos mintys ir nuomonės yra mano pačios. Dirbdamas su puikiais prekių ženklais, kuriuos myliu, galiu ir toliau teikti jums puikius receptus, kuriuos mėgstate!

kiaulienos nugarinės griežinėliai ant medinės lentos su užrašu
kiaulienos nugarinė su užrašu „Kaip virti kiaulienos nugarinę“.
pjaustytas kiaulienos nugarinėlis ant medinės lentos su užrašu Kaip virti kiaulienos nugarinę
pjaustyta kiaulienos nugarinė ant pjaustymo lentos ir lėkštės su užrašu „Kaip virti kiaulienos nugarinę“



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -