Prieš dvejus metus paskelbiau savo kopūstų Cezario salotų receptą ir vis dar kartoju. Tai sveika, skanu ir puikiai tinka ruošiant maistą!
Dalis mano darbo yra maisto gaminimas. Daug!
Nors man patinka visi skelbiami receptai, negaliu pasakyti, kad kiekvienas iš jų patenka į mano įprastą kaitą. Kartais esu tiesiog per daug užsiėmęs naujų receptų išbandymu, kad galėčiau peržiūrėti senus.
Tačiau karts nuo karto grįžtu prie patiekalo, kuriuo dalinuosi – vėl ir vėl, ir vėl. Šie receptai nėra išgalvoti. Tai paprasti, sveiki patiekalai, tinkantys mano kasdieniame gyvenime.
Paimkite šias kopūstų Cezario salotas. Nors receptu pasidalinau prieš dvejus metus, vis tiek gaminu jį beveik kiekvieną savaitę.
Štai kodėl man patinka šis kopūstų Cezario salotų receptas:
- Tai gali būti garnyras arba pagrindinis patiekalas. Puikiai dera su makaronais ar pica vakarienei, bet man patinka ir pietums. Kreminis padažas, avokadas ir skrebučiai daro jį itin patenkintą. Skrudintuose avinžirniuose taip pat yra augalinių baltymų!
- Galite paruošti maistą. Šios salotos skanios, bet turi daug komponentų. Savaitgalį mėgstu gaminti skrebučius, skrudintus avinžirnius ir padažą, kad per savaitę galėčiau greitai sumaišyti salotas.
- Skoniai nuostabūs. Salotų skeptikai, šiam neatsispirsite net jūs! Gaminu veganišką Cezario padažą iš anakardžių, kaparėlių ir citrinos sulčių. Kreminis, aštrus ir sūrus – TAIP skanu su traškiais romėnais, sodriais kopūstais ir kitais čia esančiais priedais.
- Dėl to jaučiuosi gerai. Man niekas neprilygsta atsisėdus prie didelio dubens žalumynų, ypač tokio skanaus kaip šis.
Šis receptas nėra naujas, bet jei jis jums naujas, tikiuosi, kad išbandysite. Paimkite tai iš manęs, dvejus metus, kai ruošiame šias salotas pakartotinai – tai tikrai geriausias būdas valgyti daržoves!
Gaukite receptą:
Norite pasigaminti šias salotas? Štai keli patarimai:
- Kai kuriuos pasiruošimo darbus atlikite iš anksto. Dėl nedidelio paruošimo šios salotos bus puikus darbo dienos pietų ar savaitės vakaro garnyras. Sumaišykite padažą, paskrudinkite avinžirnius ir iš anksto paskrudinkite skrebučius. Taip pat galite nuplauti ir masažuoti kopūstus iki 4 dienų į priekį!
- Padarykite tai veganiškai. Vietoj tikro sūrio naudokite mano kreminį veganišką Cezario padažą ir veganišką parmezaną. Jūs to nepraleisite nė trupučio!