Kvapiųjų pipirų dram (dar žinomas kaip pimento dram) – likeris, pagamintas iš Jamaikos romu užpiltų kvapiųjų pipirų uogų, dažnai naudojamas tropiniuose gėrimuose. Jo stiprios prieskonių natos suteikia kokteiliams patrauklumo net tada, kai naudojami nedideli kiekiai nuo brūkšnelių iki arbatinių šaukštelių. Turite butelį savo namų bare? Štai keletas puikių būdų jį panaudoti – nuo degtinės pagaminto priešpiečių kokteilio iki „mezcal highball“.
9-oji sala
Lengvas, ryškus tropinis kokteilis su ananasais, prieskoniais ir švelniomis kokoso natomis.
Flaneliniai marškiniai
Jeffrey Morgenthaler šalto oro kokteilis derina rudojo cukraus saldumą su sezoniniais kvapiųjų pipirų ir obuolių sidro skoniais.
Žąsis Aš
Degtinė sustiprina ABV, o ananasų, abrikosų ir kvapiųjų pipirų skoniai suteikia sultingumo.
Namų bazė
Šiame suskaidyto pagrindo kokteilyje dera dviejų rūšių agavos spiritas su šiltais prieskoniais, vanile ir šokolado skoniais iš crème de cacao, kvapiųjų pipirų dram ir Angostura trauktinės.
Barbadoso karalius
Kalvadosas ir kvapieji pipirai suteikia vaisinio prieskonio romo, citrinos ir medaus pagrindui.
Mažasis Liūtas
Šis žolinis Liūto uodegos vaizdas iškelia Genever į dėmesio centrą.
Nui Nui
Su dviejų rūšių romu ir citrusinių vaisių bei prieskonių mišiniu Don the Beachcomber Nui Nui yra tropinis malonumas.
Laukiškiausia raudonplaukė
Dėl saldumo ir prieskonių balanso tai idealus žiemos kokteilis.