Kvapiųjų pipirų dram (dar žinomas kaip pimento dram) – likeris, pagamintas iš Jamaikos romu užpiltų kvapiųjų pipirų uogų, dažnai naudojamas tropiniuose gėrimuose. Jo stiprios prieskonių natos suteikia kokteiliams patrauklumo net tada, kai naudojami nedideli kiekiai nuo brūkšnelių iki arbatinių šaukštelių. Turite butelį savo namų bare? Štai keletas puikių būdų jį panaudoti – nuo ​​degtinės pagaminto priešpiečių kokteilio iki „mezcal highball“.

9-oji sala

Lengvas, ryškus tropinis kokteilis su ananasais, prieskoniais ir švelniomis kokoso natomis.

Flaneliniai marškiniai

Jeffrey Morgenthaler šalto oro kokteilis derina rudojo cukraus saldumą su sezoniniais kvapiųjų pipirų ir obuolių sidro skoniais.

Žąsis Aš

Degtinė sustiprina ABV, o ananasų, abrikosų ir kvapiųjų pipirų skoniai suteikia sultingumo.

Namų bazė

Šiame suskaidyto pagrindo kokteilyje dera dviejų rūšių agavos spiritas su šiltais prieskoniais, vanile ir šokolado skoniais iš crème de cacao, kvapiųjų pipirų dram ir Angostura trauktinės.

Barbadoso karalius

Kalvadosas ir kvapieji pipirai suteikia vaisinio prieskonio romo, citrinos ir medaus pagrindui.

Mažasis Liūtas

Šis žolinis Liūto uodegos vaizdas iškelia Genever į dėmesio centrą.

Nui Nui

Su dviejų rūšių romu ir citrusinių vaisių bei prieskonių mišiniu Don the Beachcomber Nui Nui yra tropinis malonumas.

Laukiškiausia raudonplaukė

Dėl saldumo ir prieskonių balanso tai idealus žiemos kokteilis.





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -