Kai man reikia guodžiančio ir patogaus patiekalo, bet vis tiek su daržovėmis, aš gaminu šią nesudėtingą koldūnų sriubą. Puikiai tiks žiemos savaitės vakarams!





Kiekvieną sausį turiu tą patį tikslą: valgyti daug daržovių.

Pirmąsias kelias savaites tai lengva. Pasisemu Naujųjų metų energijos ir kartoju kartu salotas bei kokteilius. Tai, kad lauke dešimt laipsnių šalčio, manęs neerzina.

Bet kai tik pasieksime antrąją mėnesio pusę,… žiemiškumas Nenoriu vakarienei salotų – noriu kažko paguodžiančio ir šildančio. Papildomi taškai, jei jie surenkami per mažiau nei 30 minučių.

Štai tada aš pereinu prie šios lengvos koldūnų sriubos. Jis vis dar prikrautas daržovių, bet taip pat jaukus ir greitas. Šį mėnesį jau vieną kartą gaminau, o ingredientus tik įtraukiau į kitos savaitės pirkinių sąrašą. 😊

Štai kodėl man patinka šis koldūnų sriubos receptas:

  1. Tai labai paprasta. Parduotuvėje įsigyti šaldyti puodų lipdukai yra greitas ingredientas.
  2. Skoniai puikūs! Ši sriuba troškinama mažiau nei 10 minučių, tačiau tai nereiškia, kad jos skonio trūksta. Šitake grybai, tamari, imbieras ir žaliosios citrinos sultinį padaro pikantišką ir ryškų.
  3. Jis supakuotas su daržovėmis kaip grybai, špinatai ir morkos. Sausio mėnesio tikslai = patikrinimas.

Praėjusią savaitę keli skaitytojai gamino šią sriubą ir visi sakė tą patį:

  • „Tai buvo fantastiška“ -Lou
  • „Ši sriuba yra FANTASTIŠKA!!” – Krisas
  • „Padariau šį vakarą. Fantastiška.” – Jonas

Išbandykite kitą kartą, kai prireiks lengvos, skanios savaitės vakarienės. Manau, kad tau tai patiks!

Gaukite receptą:

Puodų lipdukų sriuba

Norite išbandyti šią sriubą? Štai keli patarimai:

  1. Naudokite po ranka turimas daržoves. Šioje sriuboje nepraleisčiau grybų (jie prideda daug skonio!), bet be to, daržovės čia yra lanksčios. Vietoj špinatų galite naudoti bok choy, vietoj morkų – plonais griežinėliais pjaustytą papriką arba pridėti edamamo ar sniego žirnių.
  2. Pabarstykite čili traškučiu. Šaldytuve visada turiu indelį čili traškučių, kad galėčiau paruošti paprastus patiekalus. (Man patinka „Trader Joe’s“ ir „Fly By Jing“.) Tai greitas ir paprastas būdas pridėti šilumos ir umami skonio į šį receptą. Labai rekomenduojama!
  3. Ši sriuba geriausia šviežianes koldūnai suminkštėja ir sėdėdami sugeria sultinį. Jei norite šį receptą pasigaminti iš anksto, sriubos pagrindą rekomenduoju paruošti vieną. Šaldytuve puikiai išsilaiko iki 3 dienų. Koldūnus sudėkite prieš pat patiekiant.

Gaukite receptą:



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -