Tai yra didžiausias vištienos sriubos receptas, kai jums reikia oro sąlygų ar reikia kažko jaukaus.
Nieko nėra geriau už naminę vištienos sriubą su daržovėmis ir švelnia vištiena – ši versija prideda brūkšnį imbierą ir citrinos išspaudimą, kad būtų patogu dubenyje.

- Jauskite geriau vištienos sriuba yra a Jauki, jauki sriuba Receptas kiekvienas namų virėjas turėtų turėti savo receptų dėžutėje!
- Tai Lengvas receptas Ant viryklės užima tik keletą šviežių ingredientų ir šiek tiek laiko.
- Ištempkite maistą ir naudokite priedus ar likusius daržoves iš šaldytuvo.

Ingredientų patarimai vištienos sriuboje
- Višta: Naudokite nevirtas vištienos krūtinėles (arba šlaunis) ir susmulkinkite. Jei naudojate vištieną „Rolisserie“, pridėkite ją prieš pat patiekdami.
- Daržovės: Svogūnai, morkos ir salierai yra klasikinis viso kūno skonio derinys.
- Sultinys: Šiam receptui rekomenduojama naudoti mažesnį natrio sultinį arba, jei turite naminį vištienos ar kalakutienos sultinį, jei jį turite.
- Makaronai: Naudokite mini makaronus, tokius kaip „Orzo“, „Mini Stars“ („Pastina“), „Vermicelli“ (pavaizduota šiame įraše), „Acini de Peppe“ ar kitomis mažomis makaronų figūromis.
- Jaustis geresni mėgstamiausi: Imbieras ir citrina ne tik prideda nuostabaus skonio į šią sriubą, bet ir yra paprasti papildymai, dėl kurių ši sriuba jaučiasi ypač patogiai.
Variacijos





Kaip padaryti geresnę vištienos sriubą
- Tepkite daržoves svieste su česnaku ir imbieru.
- Įpilkite likusių ingredientų (Visas receptas žemiau) Išskyrus makaronus ir troškinkite.
- Nuimkite ir susmulkinkite vištieną ir įpilkite makaronų į puodą.
- Grąžinkite vištieną ir įpilkite petražolių. Sezonas prieš patiekiant.

Likusios sriubos kaupimas
Likusį vištos vištienos sriubą laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 7 dienų. Pakartotinai pašildykite ant viryklės ir, jei norite, įpilkite šviežių makaronų, ryžių ar makaronų.
Užšaldytos sriubos (be makaronų, ryžių ar makaronų) užtrauktukuose, išdėstytuose užtrauktukuose, kad juos būtų galima laikyti vertikaliai, kad būtų galima išsaugoti erdvę šaldiklyje. Užšaldykite iki 4 mėnesių ir vėl pašildykite ant viryklės, mikrobangų krosnelėje arba „Crock“ puode.
Daugiau jaukių vištienos sriubos receptų
Ar pagaminote šį vištienos sriubos receptą? Palikite komentarą ar reitingą žemiau!


Jauskite geresnę vištienos sriubą
Šioje greitoje ir jaukioje vištienos sriuboje yra švelnios vištienos, šviežių daržovių, Zesty Citrinų ir mini makaronų kvapniame, žolelėje užpildytame sultinyje.

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Vidutiniame puode sumaišykite sviestą, svogūną, morką ir salierą. Virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Įpilkite česnako ir imbiero ir virkite dar 1 minutę.
-
Įpilkite vištienos krūtinėlės, vištienos sultinio, citrinos sulčių, raudonėlio, ciberžolės ir juodųjų pipirų. Atsiminkite į švelnų troškimą, uždenkite ir virkite 11–17 minučių*.
-
Vištieną perkelkite į mažą dubenį. Pasukite šilumą iki vidutinio aukščio ir, kai verdate, įmaišykite į makaronus. Virkite, kol suminkštės.
-
Kol makaronai gamina maistą, susmulkina ar supjaustykite vištieną.
-
Į sriubą įpilkite vištienos ir šviežių petražolių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
- *Viena didelė vištienos krūtinėlė virti užtruks apie 16–17 minučių, o dvi mažos vištienos krūtinėlės užtruks apie 11–13 minučių.
- Norėdami naudoti virtą vištienos krūtinėlę, troškinkite sriubą be vištienos 10 minučių. Įpilkite vištienos kartu su makaronais (arba paskutines 5 minutes virimo laiko).
- Ciberžolė gali nudažyti jūsų prekystalį ar pjaustymo lentą, naudokite tamsesnės spalvos pjaustymo lentą, jei ją turite.
- Mini makaronamsNaudokite „Orzo“, „Mini Stars“ (pastina), „Vermicelli“, „Acini de Peppe“ ar kitas mažas makaronų formas.
Kalorijos: 183 | Angliavandeniai: 20g | Baltymas: 16g | Riebumas: 4.6g | Sočiųjų riebalų: 2g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 2g | Cholesterolis: 30mg | Natris: 145mg | Kalis: 483mg | Pluoštas: 1.5g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 1914 mIu | Vitaminas C: 6.3mg | Kalcis: 33mg | Geležis: 1.2mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



