Tai yra didžiausias vištienos sriubos receptas, kai jums reikia oro sąlygų ar reikia kažko jaukaus.

Nieko nėra geriau už naminę vištienos sriubą su daržovėmis ir švelnia vištiena – ši versija prideda brūkšnį imbierą ir citrinos išspaudimą, kad būtų patogu dubenyje.

Puodas geriau jaustis vištienos sriuba
  • Jauskite geriau vištienos sriuba yra a Jauki, jauki sriuba Receptas kiekvienas namų virėjas turėtų turėti savo receptų dėžutėje!
  • Tai Lengvas receptas Ant viryklės užima tik keletą šviežių ingredientų ir šiek tiek laiko.
  • Ištempkite maistą ir naudokite priedus ar likusius daržoves iš šaldytuvo.
Pagardai, sviestas, imbieras, svogūnai, česnakai, makaronai, sultinis, vištiena, citrina, salierai ir morkos su etiketėmis, kad būtų geriau jaustis vištienos sriuba

Ingredientų patarimai vištienos sriuboje

  • Višta: Naudokite nevirtas vištienos krūtinėles (arba šlaunis) ir susmulkinkite. Jei naudojate vištieną „Rolisserie“, pridėkite ją prieš pat patiekdami.
  • Daržovės: Svogūnai, morkos ir salierai yra klasikinis viso kūno skonio derinys.
  • Sultinys: Šiam receptui rekomenduojama naudoti mažesnį natrio sultinį arba, jei turite naminį vištienos ar kalakutienos sultinį, jei jį turite.
  • Makaronai: Naudokite mini makaronus, tokius kaip „Orzo“, „Mini Stars“ („Pastina“), „Vermicelli“ (pavaizduota šiame įraše), „Acini de Peppe“ ar kitomis mažomis makaronų figūromis.
  • Jaustis geresni mėgstamiausi: Imbieras ir citrina ne tik prideda nuostabaus skonio į šią sriubą, bet ir yra paprasti papildymai, dėl kurių ši sriuba jaučiasi ypač patogiai.

Variacijos

Kaip padaryti geresnę vištienos sriubą

  1. Tepkite daržoves svieste su česnaku ir imbieru.
  2. Įpilkite likusių ingredientų (Visas receptas žemiau) Išskyrus makaronus ir troškinkite.
  3. Nuimkite ir susmulkinkite vištieną ir įpilkite makaronų į puodą.
  4. Grąžinkite vištieną ir įpilkite petražolių. Sezonas prieš patiekiant.
Dubenėliai „Feel Que Weel“ vištienos sriuba su puodu pilnu nugaroje

Likusios sriubos kaupimas

Likusį vištos vištienos sriubą laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 7 dienų. Pakartotinai pašildykite ant viryklės ir, jei norite, įpilkite šviežių makaronų, ryžių ar makaronų.

Užšaldytos sriubos (be makaronų, ryžių ar makaronų) užtrauktukuose, išdėstytuose užtrauktukuose, kad juos būtų galima laikyti vertikaliai, kad būtų galima išsaugoti erdvę šaldiklyje. Užšaldykite iki 4 mėnesių ir vėl pašildykite ant viryklės, mikrobangų krosnelėje arba „Crock“ puode.

Daugiau jaukių vištienos sriubos receptų

Ar pagaminote šį vištienos sriubos receptą? Palikite komentarą ar reitingą žemiau!

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Puodas geriau jaustis vištienos sriuba

Dar nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Jauskite geresnę vištienos sriubą

Šioje greitoje ir jaukioje vištienos sriuboje yra švelnios vištienos, šviežių daržovių, Zesty Citrinų ir mini makaronų kvapniame, žolelėje užpildytame sultinyje.

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 25 minutės

Bendras laikas 45 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Vidutiniame puode sumaišykite sviestą, svogūną, morką ir salierą. Virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Įpilkite česnako ir imbiero ir virkite dar 1 minutę.

  • Įpilkite vištienos krūtinėlės, vištienos sultinio, citrinos sulčių, raudonėlio, ciberžolės ir juodųjų pipirų. Atsiminkite į švelnų troškimą, uždenkite ir virkite 11–17 minučių*.

  • Vištieną perkelkite į mažą dubenį. Pasukite šilumą iki vidutinio aukščio ir, kai verdate, įmaišykite į makaronus. Virkite, kol suminkštės.

  • Kol makaronai gamina maistą, susmulkina ar supjaustykite vištieną.

  • Į sriubą įpilkite vištienos ir šviežių petražolių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

  • *Viena didelė vištienos krūtinėlė virti užtruks apie 16–17 minučių, o dvi mažos vištienos krūtinėlės užtruks apie 11–13 minučių.
  • Norėdami naudoti virtą vištienos krūtinėlę, troškinkite sriubą be vištienos 10 minučių. Įpilkite vištienos kartu su makaronais (arba paskutines 5 minutes virimo laiko).
  • Ciberžolė gali nudažyti jūsų prekystalį ar pjaustymo lentą, naudokite tamsesnės spalvos pjaustymo lentą, jei ją turite.
  • Mini makaronamsNaudokite „Orzo“, „Mini Stars“ (pastina), „Vermicelli“, „Acini de Peppe“ ar kitas mažas makaronų formas.

Kalorijos: 183 | Angliavandeniai: 20g | Baltymas: 16g | Riebumas: 4.6g | Sočiųjų riebalų: 2g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 2g | Cholesterolis: 30mg | Natris: 145mg | Kalis: 483mg | Pluoštas: 1.5g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 1914 mIu | Vitaminas C: 6.3mg | Kalcis: 33mg | Geležis: 1.2mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Vištiena, vakarienė, priešpiečiai, sriuba
Virtuvė Amerikos
Jauskitės geresnės vištienos sriubos baltame dubenyje su pavadinimu
Švieži ir lengvai jaučiasi geresnė vištienos sriuba su rašymu
Jauskite geresnį vištienos sriubos receptą puode su pavadinimu
Puode ir dubenyse jaučiasi geresnė vištienos sriuba su rašymu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -