Sužinokite, kaip gaminti blynus nuo nulio! Šį blynų receptą lengva pagaminti naudojant paprastus ingredientus ir kiekvieną kartą duoda puikius pūkuotus blynus.





Šis blynų receptas tapo šeimos mėgstamiausia. Šie naminiai blynai yra stori ir purios, su skaniu sviestinio skoniu. Mūsų vaikas šią savaitę du kartus paprašė pusryčių pusryčiams!

Šis blynų receptas reikalauja 7 pagrindinių ingredientų, kuriuos jūs tikriausiai turite savo virtuvėje. Tai paprasčiausias blynų receptas, kuriuo aš kada nors pasidalinau, puikiai tinka plakti tingų savaitgalio rytą ar gaminti maistą su vaikais (Ollie mėgsta maišyti tešlą!).

Išbandykite šiuos naminius blynus vieną kartą ir daugiau niekada nebegalėsite įsigyti parduotuvėje. Šis lengvas receptas yra daug geresnis!


Blyno receptų ingredientai


Naminių blynų ingredientai

Štai ko jums reikės norint sukurti šį receptą:

  • Universalūs miltai – Šaukštą ir išlyginkite, kad per daug nesikreiptumėte į savo matavimo taurę.
  • Cukranendrių cukrus – Tai daro tešlą lengvai saldžiai.
  • Kepimo milteliai ir kiaušiniai – Šie ingredientai yra būtini tobulam pūkuotam blynams! Jie padeda tešlai virti.
  • Pienas – Dėl drėgmės. Naudokite bet kokį po ranka! Nenusiltas pienas, 2% pienas, migdolų pienas ir avižų pienas gerai veikia. Aš čia niekada neišbandžiau pasukų. Kadangi šiame recepte naudojami kepimo milteliai-ne kepimo soda-rekomenduoju prilipti prie įprasto pieno ar ne pieno pieno.
  • Ištirpęs sviestas – dėl turtingumo ir sviestinio skonio. Norėdami pasirinkti pieno produktą, pakeiskite neutralų aliejų arba ištirpintą veganišką sviestą.
  • Ir jūros druska – padaryti visus skonius pop!

Nepamiršk Klevo sirupas Už tarnavimą!

Žemiau rasite visą receptą su matavimais.


Šlapių ingredientų pilamas į sausus ingredientus


Kaip pasigaminti blynų nuo nulio

Visą receptą su matavimais galite rasti šio įrašo apačioje. Kol kas čia yra greita apžvalga, kaip tai vyksta:

Pradėkite nuo blyno tešlos. Dideliame dubenyje išplakite sausus ingredientus ir šlapius ingredientus vidutiniškai.

Supilkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus ir sumaišykite, kol tik susimaišys. Atsargiai nevirti – keli gabumai yra gerai! Jei tešla yra labai stora, įpilkite daugiau pieno, 1 šaukštą vienu metu, kad šiek tiek atlaisvintumėte.


Blynų tešlos maišymas baltame dubenyje


Tada virkite blynus. Įkaitinkite nerišką keptuvę arba keptuvę ant vidutinės ugnies ir tepkite ją ištirpintu sviestu ar aliejumi. Į keptuvę įmuškite 1/3 puodelio tešlos kiekvienam blynui. Tikėtina, kad turėsite dirbti partijomis!

Virkite 1–2 minutes arba iki aukso rudos spalvos. Apverskite ir virkite dar 1–2 minutes arba kol išpūskite ir virkite.

Kaip žinoti, kada apversti blynus?

3 rodikliai parodo, kada blynas yra pasirengęs apversti:

  1. Burbulai susidaro tešloje ir pradeda iššokti.
  2. Kraštai pradeda nustatyti. Tešla čia atrodys sausa ir matinė.
  3. Tai aukso rudos spalvos apačioje. Švelniai pakelkite kraštą mentele, kad patikrintumėte spalvą.

Jei matote šiuos dalykus, eikite į priekį ir apverskite!

Patiekite su sviestu, klevų sirupu ir (arba) šviežiais vaisiais. Čia yra dar kelios parinktys, kurias mėgstame:

Blyno recepto patarimai

  • Sureguliuokite šilumą pagal poreikį. Aš pradedu nuo savo keptuvės ant terpės, kai gaminu šį receptą, tačiau per visą virimo procesą sumažinu šilumą iki vidutinio ir vidutinio. Kai mano keptuvė kaupia likusią šilumą, blynai greičiau patamsėja. Atjunkite ugnį, kad išorėje nedegtų, kol vidurio viduriai virti!
  • Laikykite juos šiltai orkaitėje. Mano „Netick“ keptuvė vienu metu tinka nuo 2 iki 3 blynų, todėl aš visada ruošiu šį receptą partijomis. Kad ankstyvos partijos būtų šiltos, kol būsiu pasiruošęs patiekti, aš juos paskleidžiu vienu sluoksniu ant kepimo skardos, palapinę ją su folija ir sudėjau į 200 ° F krosnį.
  • Užšaldykite likusius blynus (jei tokių turite). Šie naminiai blynai puikiai užšąla! Leiskite jiems visiškai atvėsti, tada užsandarinkite hermetiškame inde arba šaldiklio maišelyje. Užšaldykite iki 3 mėnesių. Apsilankykite juos mikrobangų krosnelėje maždaug 30 sekundžių, kad pakartotinai pašildytumėte.


Pūkuotas blyno receptas


Daugiau savaitgalio pusryčių receptų

Jei jums patinka šis lengvas blyno receptas, išbandykite vieną iš šių skanių pusryčių. Toliau:

Pūkuotų naminių blynų

Prep laikas: 10 minutės

Virkite laikas: 10 minutės

Bendras laikas: 20 minutės

Tarnauja 4

Atsisveikink su parduotuvėje pirktu blynų mišiniu-šiuos naminius blynus lengva padaryti nuo nulio! Jie yra stori, pūkuoti ir skanūs. Mano šeima juos myli svieste, klevų sirupu ir šviežiais vaisiais.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Dideliame dubenyje išplakite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

  • Vidutiniame dubenyje išplakite pieną, kiaušinį ir ištirpintą sviestą.

  • Įpilkite šlapių ingredientų į sausus ingredientus ir sumaišykite, kol tik susimaišys. Keli gabaliukai yra gerai. Jei tešla yra labai stora, įpilkite pieno, 1 šaukštą vienu metu, kad šiek tiek atlaisvintumėte.

  • Ant vidutinės mažos ugnies įkaitinkite nelipę keptuvę ir lengvai tepkite sviestu ar aliejumi. Norėdami užpilti tešlą į keptuvę, naudokite ⅓ puodelio samtelį. Virkite 1–2 minutes iš vienos pusės arba tol, kol blynai bus išpūsti, auksiškai rudos spalvos ir virti viduryje. Pasukite šilumą iki žemos, jei reikia, kad vidurys virtų per išorę.

  • Patiekite su klevų sirupu.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -