Smulkinkite kitą šokolado potraukį šiais dvigubais šokolado drožlių sausainiais! Jie turi traškius kraštus, minkštus vidurį ir ypač šokoladinį skonį. Yum!
Šokolado mėgėjai, šie dvigubi šokolado drožlių sausainiai yra skirti jums! Pagaminta su šokolado sausainių tešla ir supakuota su šokolado drožlėmis, jie turi sodrų šokolado skonį (pagalvokite apie pyragus!).
Šie dvigubi šokolado drožlių sausainiai taip pat turi skanią tekstūrą. Jie yra lengvai traškūs aplink kraštus ir yra storos, minkšti ir kramtomi viduryje.
Šį receptą galite pagaminti per 30 ar mažiau minučių. Teisingai –Nereikia atvėsti tešlos! Naudojant pagrindinius kepimo ingredientus, paprasta susimaišyti su stovo maišytuvu (arba rankiniu maišytuvu).
Pažymėkite šį receptą, kai kitą kartą turėsite didelį šokolado potraukį. Greitas, lengvas ir pakrautas dviguba šokolado doze, tai puikus būdas sutvarkyti šokoladą.
Dvigubo šokolado drožlių sausainių ingredientai
Štai ko jums reikės norint sukurti šį dvigubo šokoladinio drožlių sausainių receptą:
- Universalūs miltai – Šaukštą ir išlyginkite, kad per daug nesikreiptumėte į savo matavimo taurę.
- Kakavos milteliai – Tai prideda sodraus šokolado skonio prie sausainių tešlos.
- Kepimo soda ir kiaušinis – Jie padeda kepti sausainius.
- Nesūdytas sviestas – dėl turtingumo ir sviestinio skonio. Šis receptas reikalauja sušvelninto sviesto, todėl leiskite savo sviestui 1 valandą sėdėti kambario temperatūroje prieš gamindami tešlą.
- Šviesiai rudas cukrus ir granuliuotas cukrus – už saldumą.
- Vanilės ekstraktas – šiltam skonio gyliui. Manau, kad šie sausainiai skonis dar labiau šokoladinis!
- Šokolado drožlės – Aš čia mėgstu tamsius šokolado traškučius, tačiau drąsiai naudokite bet kokią jums patinkančią rūšį. Pieno šokoladas, pusiau saldūs ir net baltojo šokolado drožlės yra sąžiningas žaidimas!
- Ir jūros druska – padaryti visus skonius pop! Aš naudoju puikią jūros druską sausainių tešloje. Prieš kepdama sausainius, ant viršaus pabarstyčiau pleiskanojančią jūros druską.
Žemiau rasite visą receptą su matavimais.
Kaip pasigaminti dvigubo šokolado drožlių sausainius
Šį dvigubo šokolado drožlių sausainių receptą lengva pagaminti! Štai kaip sekasi:
Pirmiausia pasigaminkite sausainių tešlos. Ant stovėjimo maišytuvo dubenyje arba naudojant elektrinį rankinį maišytuvą, grietinkite sviestą su ruduoju cukrumi ir baltu cukrumi. Plakite kiaušinio ir vanilės ekstrakte.
Atskirame dubenyje išplakite miltus, kakavos miltelius, kepimo sodą, druską ir šokolado drožles.
Palaipsniui įpilkite sausų ingredientų prie šlapių ingredientų, po kiekvieno papildymo maišydami mažu greičiu. Kai pridėsite visus sausus ingredientus, sumaišykite, kol gerai susimaišys.
Toliau suformuokite sausainius. Norėdami nuskaityti tešlą ant dviejų kepimo skardų, išklotų pergamentiniu popieriumi, naudokite 2 žymų sausainių šaukštą.
Kiekvieną tešlos rutulį užpildykite daugiau šokolado drožlių ir pabarstykite dribsnių jūros druską.
Kepkite sausainius 350 ° F Kol kraštai bus labai lengvai nustatyti, 9–10 minučių. Šiuo metu jie vis tiek atrodys minkšti ir nepakankamai išnaikintos, tačiau jie susitvarkys, kai jie atvės.
- Patarimas: Kepkite vieną lapą vienu metu. Temperatūra dažnai skiriasi visoje orkaitėje, todėl vienu metu kepdami vieną lapą ant centrinės lentynos, labiausiai kepamas.
Leiskite sausainiams 5 minutes atvėsti ant kepimo skardos, prieš perkeldami juos į vielos lentyną, kad jie visiškai atvėstų (arba prarijo juos šiltai!).
Receptų patarimai
- Išsijokite savo kakavos miltelius. Kakavos milteliai mėgsta formuoti gumulėlius. Norėdami juos suskaidyti, prieš sumaišydami su kitais sausais ingredientais, išsijokite kakavos miltelius. Priešingu atveju sausainių tešlą galite patekti į kartaus kakavos miltelių kišenes. Ne, ačiū!
- Išimkite juos, kai jie atrodo nepakankamai. Tokiu būdu jie išliks minkšti ir kramtyti viduryje, kai tik atvės. Jei kepsite juos ilgiau, kol jie atrodys visiškai nustatytos, jie išeis traškūs, o ne minkšti.
- Galite juos užšaldyti. Šie dvigubi šokolado drožlių sausainiai gerai laikosi hermetiškame inde kambario temperatūroje iki 4 dienų, tačiau ilgesniam laikymui galite juos užšaldyti. Užklijuokite juos į hermetišką indą ar šaldiklio maišą ir laikykite juos šaldiklyje iki 3 mėnesių! Leiskite jiems maždaug 1 valandą sėdėti kambario temperatūroje, kad atšiltumėte, arba greitai atitirpinti juos mikrobangų krosnelėje.
- Nereikia naudoti šokolado drožlių. Eksperimentuokite su kitais mišiniais, tokiais kaip susmulkinti graikiniai riešutai ar pekano riešutai, džiovintos vyšnios ar spanguolės ar žemės riešutų sviesto traškučiai.
Daugiau sausainių receptų, kuriuos reikia išbandyti
Jei jums patinka šie dvigubi šokolado drožlių sausainiai, išbandykite vieną iš šių lengvų sausainių receptų. Toliau:

Dvigubi šokolado drožlių sausainiai
Tarnauja 20
Šie dvigubi šokolado drožlių sausainiai yra šokolado mėgėjo svajonė! Pagaminta su turtinga šokolado sausainių tešla ir pakrauta šokolado drožlėmis, jie yra minkšti ir mieli. Jie gerai laikosi hermetiškame inde kambario temperatūroje iki 4 dienų. Taip pat galite juos užšaldyti iki 3 mėnesių.
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir linijuokite du didelius kepimo lakštus pergamento popieriumi.
-
Ant stovėjimo maišytuvo dubenyje, kuriame yra irklo, kremuokite sviestą, rudąjį cukrų ir granuliuotą cukrų iki lengvos ir pūkuotos, maždaug 2 minutes. Plakite kiaušinio ir vanilės ekstrakte, prireikus nuskaitydami dubenėlio šonus.
-
Vidutiniame dubenyje išplakite miltus, kakavos miltelius, kepimo sodą ir druską, tada sumaišykite šokolado drožlėse.
-
Palaipsniui įpilkite sausų ingredientų prie stovo maišytuvo, po kiekvieno pridėjimo maišydami mažu greičiu. Po galutinio papildymo sumaišykite, kol gerai susimaišys.
-
Norėdami nuskaityti tešlą ant paruoštų kepimo skardų, naudokite 2 žymų sausainių samtelį, palikdami 2 colius tarp sausainių. Į sausainių viršūnes prispauskite daugiau šokolado drožlių, tada pabarstykite žvynelinės jūros druska.
-
Kepkite, po vieną lapą vienu metu, 9–10 minučių arba tol, kol sausainių kraštai bus labai lengvai nustatyti. Slapukai šiuo metu vis tiek atrodys minkšti ir nepakankami, tačiau jie bus daugiau, nes jie atvės. Leiskite 5 minutes atvėsti ant kepimo skardos prieš perkeldami į vielos lentyną, kad visiškai atvėstumėte.