Šiame bananų ledų recepte yra vienas paprastas ingredientas: užšaldyti bananai! Šis kreminis, be pieno, yra įdomus ir gaivus karštomis vasaros dienomis.





Ar jūs kada nors gaminote užšaldytus bananų ledus? Šis vieno ingrediento patiekalas turi sodrią, kreminę tekstūrą, panašiai kaip įprastos ledo, tačiau jums nereikia ledų gamintojo (ar bet kokio cukraus ar pieno). Vos per kelias minutes jis švilpia virtuvės kombaine!

Bananų ledai buvo madingi prieš metus (atsiminkite „Gražus kremas“?), Tačiau neseniai jie grįžo į mano virtuvę „PBS Kids Show“ dėka Danielis Tigras. Yra epizodas, kuriame Danielius ir jo mama kartu sukuria „Banana Swirl“, kuris mane paskatino pradėti gaminti su savo sūnumi Ollie.

Šis sveikų bananų ledų receptas yra puikus desertas, kurį galima gaminti su vaikais, Bet remdamasis tuo, kiek Džekas ir man tai patinka, jaučiuosi užtikrintai sakydamas, kad suaugusiesiems tai taip pat patiks. Tai taip paprasta, smagu ir gaivinanti karštomis vasaros dienomis. Jei dar nesate gerbėjas, tikiuosi, kad išbandysite!



Šaldyti bananai maisto perdirbime


Kaip gaminti bananų ledus

Visą receptą su matavimais galite rasti šio įrašo apačioje, tačiau kol kas čia yra greita apžvalga, kaip jis eina:

1 žingsnis: užšaldykite bananus.
Aš tai darau dieną į priekį, bet 8 valandos taip pat padarytų triuką. Nulupkite bananus, tada užsandarinkite jas į hermetišką indą ar maišą ir padėkite į šaldiklį.

2 žingsnis: leiskite jiems šiek tiek atšildyti, tada supjaustykite.
Maišyti visiškai užšaldytus bananus gali būti sunku virti maisto kombainą. Kad juos būtų lengviau plakti, leidžiu jiems 15 minučių atšildyti ant prekystalio ir prieš perdirbdamas pjaustymą.

3 žingsnis: plakite juos į maisto kombainą!
Įdėkite susmulkintus bananus į virtuvės kombainą ir apdorokite iki lygaus, maždaug 5 minutes. Prireikus sustokite ir nuvalykite dubenėlio šonus. Bananų ledai yra paruošti, kai jie tampa blyškūs ir turi lygų, kreminį minkštą patiekalą panašią tekstūrą.

4 žingsnis (neprivaloma): užšaldykite tvirtesnei tekstūrai.
Po maišymo bananų ledai turės minkštą konsistenciją. Jei norite, kad jis būtų įmanomas, perkelkite jį į šaldiklio saugų indą ir užšaldykite nuo 30 minučių iki 2 valandų. Vis dėlto nepalikite jo šaldiklyje ilgiau nei 2 valandas – jei jis ten yra per ilgai, jis taps ledo bloku!

Receptų patarimai

  • Kuo bananai, tuo geriau. Kaip ir bananų duona, šie bananų ledai pasižymi mieliausiu bananų skoniu, kai gaminate su rudais, dėmėtais bananais.
  • Jei reikia, leiskite bananams atšildyti daugiau. Jei bananai nesugriečia virtuvės kombaine, nustokite apdoroti ir leiskite jiems sėdėti dar 2–5 minutes kambario temperatūroje, kad būtų šiek tiek daugiau. Jei reikia, taip pat galite pridėti pieno ar migdolų pieno purslų, kad padėtų jiems susimaišyti, tačiau man labiausiai patinka tekstūra tik su bananu.
  • Aš balsuoju maisto perdirbėjui per „Blender“. Jei reikia, galite pasigaminti šį receptą maišytuve, tačiau jei yra abi parinktys, eikite su maisto perdirbėju. Aš visada radau, kad man reikia įpilti pieno į maišytuvą, kad bananai būtų lygūs ir kreminiai, o tai lemia šiek tiek plonesnę konsistenciją.
  • Valgykite tą dieną, kai tai padarysite. Bananų ledai nėra tokie patys kaip tradiciniai ledai! Be pridėto cukraus ar sunkaus grietinėlės, jis užšąla į ledinį bloką po 2+ valandų šaldiklyje. Jei reikia, visada galite sumažinti receptą. Aš čia raginu 6 bananus, tačiau nuo 2 iki 3 taip pat gerai veikia mano maisto perdirbime.


Bananų ledai maisto perdirbime


Bananų ledų skonio variantai

Man patinka pridėti šiek tiek vanilės ir žiupsnelio druskos į savo pagrindinius bananų ledus, kad būtų papildomas skonio gylis.

Jei norite eksperimentuoti su dar daugiau priedų, nesivaržykite! Čia yra keletas idėjų, kaip pradėti:

Į virtuvės kombainą per paskutines maišymo minutes įpilkite sklandžių mišinių, pavyzdžiui, žemės riešutų sviesto. Sulenkite į stambius mišinius, pavyzdžiui, šokolado drožles su mentele, kai bananų ledai yra visiškai lygūs.

Praneškite man, kokius variantus bandote!


Bananų ledų receptas


Daugiau mėgstamų šaldytų patiekalų

Jei jums patinka šis bananų ledų receptas, išbandykite vieną iš šių „Yummy Frozen“ patiekalų.

Bananų ledai

Prep laikas: 10 minutės

Bendras laikas: 10 minutės

Tarnauja 4

Vieno ingrediento bananų ledus lengva pagaminti maisto kombaine! Pagaminta iš šaldytų bananų, šis gydymas be glitimo yra sklandus, kreminis ir skanus. Man patinka pridėti šiek tiek vanilės ir druskos. Aukščiau raskite daugiau skonio variantų!

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Nuimkite bananus iš šaldiklio. Leiskite jiems 15 minučių sėdėti kambario temperatūroje, kad šiek tiek sušvelnintumėte, tada supjaustykite.

  • Į virtuvės kombaino dubenį padėkite susmulkintus bananus, vanilę ir druską. Apdorokite 3–5 minutes arba tol, kol bananai turės lygią, plakta tekstūrą, panašią į minkštą patiekalą. Sustabdykite ir nuvalykite dubenėlio šonus, jei reikia. Jei bananai yra peršaldyti, kad galėtų visiškai apdoroti, leiskite jiems atšildyti dar maždaug minutę. Taip pat galite pridėti pieno, kad padėtumėte bananams maišyti, tačiau tekstūra yra kremingiausia tik su bananu.

  • Mėgaukitės nedelsdami arba, kad būtų tvirtesni ledai, perkelkite į hermetišką indą ir užšaldykite iki 2 valandų prieš patiekdami. Negalima užšaldyti jo daug ilgiau, arba bus per daug tvirta ir ledinė. Šie bananų ledai geriausiai mėgaujami tą dieną, kai ji pagaminta.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -