Jalapeños suteikia šiam pikantiškos margaritos receptui skanų atspalvį. Aitrus ir gaivus, puikiai tinka laimingai valandai ar vasaros pramogoms.


Aštri jalapeño margarita


Susipažinkite su mano mėgstamu aštrios margaritos receptu! Kaip klasikinė margaritajis yra aitrus ir gaivus, tačiau jalapeno pipirai suteikia jam papildomo karščio.

Šį aštrios margaritos receptą paruošti nesunku. Jums reikia tik 6 paprastų ingredientų, o kokteilių plaktuvėje jie greitai susimaišys. Mėgaukitės su tortilijos traškučiai, gvakamolėir (arba) salsa laimingą valandą, Cinco de Mayo arba vasaros susibūrimą. Sveikinu!

Aštrūs Margaritos ingredientai

Norėdami pagaminti šį jalapeño margaritos receptą, jums reikia 6 paprastų ingredientų:

  • Tekila – Šiame recepte naudokite bet kokią geros kokybės blanco tekilą (dar žinomą kaip sidabrinė tekila). Mums patinka Espolono tekilabet drąsiai naudokite savo mėgstamą prekės ženklą!
  • Jalapeño pipiras – Šiek tiek įdėsite į kokteilių plaktuvą, o daugiau naudosite garnyrui. Serrano pipirai taip pat tinka čia, tačiau atminkite, kad jie dažnai yra aštresni nei jalapenos.
  • Apelsinų likeris – „Cointreau“, „Grand Marnier“ ir „Triple sec“ čia puikiai veikia.
  • Šviežiai spaustos laimo sultys – Norėdami gauti ryškiausią ir šviežiausią skonį, išspauskite laimus prieš pat gamindami kokteilius.
  • Kažkas saldaus – Aš savo aštrų margą pasaldinu naminiu paprastas sirupas arba agavos nektaro. Jei norite, galite naudoti šviežiai spaustas apelsinų sultis, kad gautumėte vaisių.
  • Ir ledas! Nes puiki margarita visada yra ant uolų.

Visą receptą su išmatavimais rasite žemiau.


Recepto ingredientai – jalapenos, laimai, agavos, Cointreau, tekila, tadžinas ir druska


Kaip pasidaryti aštrią Margaritą

Aštrias margaritas pasigaminti nesunku! Štai kaip aš tai darau:

Pradėkite paruošdami stiklinės kraštą. Mėgstu aštrią margaritą su Tajín apvadu, bet jei norite, galite pasigaminti ir druskos. Į nedidelę lėkštę įpilkite Tadžino arba košerinės druskos, o stiklinės kraštą įtrinkite kalkių skiltele. Pamerkite stiklinės viršų į Tadžiną arba druską. Užpildykite stiklinę ledu.

Tada sumaišykite jalapeño kokteilių plaktuvo apačioje. Galite naudoti kokteilių maišytuvą arba šaukšto nugarą, kad švelniai sutrupintumėte jalapeño skilteles, kad išlaisvintumėte šilumą.

Tada suplakite margaritą. Supilkite tekilą, apelsinų likerį, laimo sultis ir agavą į purtyklę su jalapeños. Užpildykite ledu, uždenkite ir purtykite, kol atvės.

Nukoškite į paruoštą margaritos stiklinę. Paragaukite ir sureguliuokite, įpilkite daugiau agavos, kad skonis būtų saldesnis, kalkių, kad būtų rūgštesnis, ir pan.

Papuoškite jalapeño griežinėliais ir mėgaukitės!

Jalapeño Margarita receptų patarimai

  • Paragaukite ir sureguliuokite. Kai gaminate kokteilį namuose, ragaukite ir sureguliuokite, kad rastumėte mėgstamų skonių balansą. Jei pageidaujate saldesnio gėrimo, įlašinkite papildomą lašą paprasto sirupo ar agavos. Jei norite aitrumo, papildomai įspauskite kalkių. Jei norite, kad jis būtų aštresnis, įdėkite papildomų jalapeño griežinėlių ir palikite keletą minučių pastovėti.
  • Jei jis per stiprus, leiskite ledui tirpti. Jei pirmą kartą pabandžius jalapeño margarita skonis per stiprus, palikite keletą minučių kambario temperatūroje. Ledui tirpstant jis praskiedžia gėrimą. Jei ji vis tiek standesnė, nei norėtumėte, užpilkite stiklinę gazuoto vandens.


Aštrios margaritos receptas


Daugiau kokteilių receptų, kuriuos reikia išbandyti

Jei jums patinka šis aštrus jalapeño margaritos receptas, išbandykite vieną iš šių gaivių kokteilių:

Aštrios Margaritos receptas

Paruošimo laikas: 15 minučių

Bendras laikas: 15 minučių

Aptarnauja 4

Neleiskite ekranui užtemti

  • Paruoškite stiklinės kraštą (nebūtina): patrinkite kalkių pleištą aplink stiklinės kraštą. Į nedidelę lėkštę įpilkite Tadžino arba košerinės druskos. Įmerkite stiklinę į Tajín arba druską, kad padengtumėte kraštą. Užpildykite ledu.

  • Sumaišykite jalapeño kokteilių plaktuvėje.

  • Įpilkite tekilos, apelsinų likerio, laimo sulčių ir agavos nektaro ir užpildykite kokteilių plaktuvą ledu. Uždenkite ir purtykite, kol atvės.

  • Nukoškite į paruoštą stiklinę. Papuoškite jalapeño griežinėliais ir patiekite.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *