Naminis obuolių padažas yra mėgstamiausias šviežių rudeninių obuolių receptas.
Paprastas obuolių, cukraus ir cinamono mišinys yra viskas, ko jums reikia šiam obuolių padažo receptui. Tobula ir šviežia!
- Tam reikia tik 3 ingredientai plius vandens purslų.
- Tu gali naudoti bet kokios veislės obuoliai.
- tai sveika ir skanupasigaminkite pagal savo skonį ir įberkite šiek tiek arba daug cukraus ir prieskonių.
- Šis receptas gerai užšąla ir yra puikus užkandis ar net desertas patiekiamas šiltas su ledų kaušeliu.
Geriausi obuoliai obuolių padažui
Bet koks obuolys puikiai tinka naminiam obuolių padažui. Išbandykite bet kurį iš šių variantų: Granny Smith, Gala, Golden Delicious, Honeycrisp, Jonagold arba Fujis.
Iš saldesnio obuolio bus saldesnis padažas, o iš pyrago obuolio (kaip Granny Smith) padažas bus aštresnis. Jei reikia, galite pridėti papildomo saldiklio. Išbandykite savo mėgstamiausių asortimentą ar mišinį.
Kaip pasigaminti obuolių padažą
- Obuolius nulupkite, nulupkite ir supjaustykite (receptas žemiau).
- Obuolius išvirkite su cinamonu, vandeniu ir cukrumi. Retkarčiais pamaišykite.
- Obuolius sutrinkite trintuvu arba sutrinkite iki vientisos masės.
Patiekite kaip desertą su jogurtu arba ant vanilinių ledų, arba kaip garnyrą Kiaulienos šonkauliukai!
Variacijos
- Vandenį pakeiskite mėgstamomis sultimis arba obuolių sidru.
- Pridėkite papildomų prieskonių, pavyzdžiui, moliūgų pyrago prieskonių arba žiupsnelį muskato riešuto.
- Cukrus gali būti pakeistas jūsų pasirinktu saldikliu. Sureguliuokite pagal obuolio saldumą.
- Taip pat galite tai virti puode. Nustatykite ant silpnos būsenos maždaug 3 valandas.
Kaip laikyti obuolių padažą
Naminis obuolių padažas šaldytuve išsilaikys iki savaitės. Obuolių padažą sudėkite į mažus indelius arba šaldymo maišelius. Mėgstu jį užšaldyti vieno puodelio porcijomis iki keturių mėnesių.
Ar jums patiko šis naminis obuolių padažas? Palikite komentarą ar įvertinimą žemiau!
Naminis obuolių padažas
Naminis obuolių padažas yra paprastas būdas išsaugoti rudens derlių. Obuolių padažas gali būti naudojamas kaip aliejaus pakaitalas, todėl kepinys tampa lengvas ir purus.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Sumaišykite visus ingredientus puode ir užvirkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ugnies ir uždenkite.
-
Virkite 15-20 minučių arba tol, kol obuoliai bus labai minkšti. Nuimkite dangtį ir troškinkite dar 5 minutes, kad sutirštėtų.
-
Sutrinkite obuolius trintuvu, kad gautumėte stambų konsistenciją, arba sutrinkite / sutrinkite panardintu trintuvu, kad gautumėte vientisą konsistenciją.
-
Patiekite šiltą arba atšaldytą.
*Obuolių padažui pagal obuolių įvairovę gali prireikti daugiau ar mažiau cukraus. Jei obuoliai labai saldūs, jei norite, sumažinkite cukraus kiekį iki 2 šaukštų. Jei jie labai aitri, pridėkite daugiau.
Sutrinkite bulvių trintuvu, kad gautumėte stambesnę konsistenciją, arba naudokite panardinamąjį trintuvą, kad pagamintumėte tolygesnį obuolių padažą.
Obuolių padažą galima sutrinti tradiciniu blenderiu. Įsitikinkite, kad dangtelis nėra sandariai uždarytas, kol obuoliai šilti arba gali kauptis garai. Gali tekti įpilti šiek tiek skysčio, kad išmaišytumėte sklandžiai. Jei įpilsite skysčio, sumaišytą padažą galima troškinti ant vidutinės-mažos ugnies, kol sutirštės.
Likučiai šaldytuve laikomi 1 savaitę ir 4 mėnesius šaldiklyje.
Patiekimas: 0.5puodelis | Kalorijos: 100 | Angliavandeniai: 27g | Baltymas: 0.4g | Riebalai: 0.3g | Sotieji riebalai: 0,05g | Polinesotieji riebalai: 0.1g | Mononesotieji riebalai: 0,01g | Natris: 2mg | Kalis: 183mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 21g | Vitaminas A: 92TV | Vitamino C: 8mg | Kalcis: 12mg | Geležis: 0.2mg
Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.