Orkaitėje keptos vištienos šlaunelės visada būna sultingos, švelnios ir skanios.

Šis receptas negali būti lengviau paruošiamas, šlaunelės su kaulais pagardinamos, kepamos, o po to pakepiamos po broileriu, kad oda būtų traški ir mėsa būtų sultinga.

sultingos Keptos vištienos šlaunelės lėkštėje
  • Šis receptas tikrai turi greitas pasiruošimas ir reikia tik a keletas pagrindinių ingredientų.
  • Jie tokie skanūs, švelnūs, sultinga mėsa ir traški oda (geriausia dalis!).
  • Jie gali būti padaryta į priekį ir mėgavosi visą savaitę.
  • Aš naudoju paprastą prieskonių mišinį, bet galite eksperimentuoti su mėgstamais prieskonių mišiniais, prieskoniais ir žolelėmis.
Keptos vištienos šlaunelės prieš pagardinant ir kepant

Keptos vištienos šlaunelių pagrindai

Vištiena: Šiame recepte naudojamos vištienos šlaunelės su kaulais. Kadangi vištienos šlaunelės yra tamsios mėsos, jos yra ypač kvapnios ir švelnios. Taip pat tiks šlaunys, kojos ar blauzdelės be kaulų ir odos; pagal poreikį pakoreguokite kepimo laiką (naudokite šį receptą vištienos krūtinėlėms). Prieš naudodami atšildykite šaldytas šlaunis.

Prieskoniai: Šio recepto pikantiškas skonis gaunamas iš paukštienos arba itališkų prieskonių. Išbandykite savo prieskonius prieš dėdami papildomos druskos, nes tai gali skirtis priklausomai nuo prekės ženklo!

Vienas receptas, begalinės galimybės

  • Pakeiskite vištienos prieskonius toliau pateiktame recepte 2–3 arbatiniais šaukšteliais mėgstamo prieskonių mišinio, paruošto vištienos prieskonių mišinio.
  • Paskutines 15 kepimo minučių aptepkite mėgstamus kepsnius, kad jie būtų lipnūs ir skanūs.
  • Įberkite krapų ir citrinos žievelės, kad atsigaivintumėte, arba išbandykite naminius citrininius pipirus.

Kaip kepti vištienos šlauneles

Šį vištienos receptą lengva pagaminti ir jis išnyks per kelias minutes!

  1. Nusausinkite vištienos šlaunis švariu popieriniu rankšluosčiu.
  2. Apšlakstykite aliejumi ir gausiai pagardinkite.
  3. Kepkite šlaunis, kol jos pasieks 165°F.
  4. Jei norite, apkepkite, kad oda būtų traški.

Patiekite su keptomis bulvėmis ir šparaginėmis pupelėmis, kad puikiai pavalgytumėte.

Keptos vištienos šlaunelės su stringais
  • Aš kepu vištieną 425 ° F temperatūroje; kuo aukštesnė temperatūra, tuo traškesnė oda.
  • Šis receptas skirtas 6 uncijų šlaunims su kaulais; didesnėms šlaunims reikės ilgesnio kepimo laiko.
  • Jei įmanoma, vištienos šlauneles padėkite ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai. Jei neturite grotelių, juos galima kepti tiesiai ant kepimo skardos.
  • Kepkite vištienos šlauneles iki 165 ° F vidinės temperatūros mėsos termometru.

Išsaugokite jį vėlesniam laikui

Likusias orkaitėje keptas vištienos šlauneles laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Mėgaukitės jais šaltai arba pašildykite porcijas mikrobangų krosnelėje. Likusią vištienos šlaunelių mėsą naudokite vištienos salotoms arba buivolo vištienos padažui gaminti.

Šaldiklyje aušinamas šlaunis maišeliuose su užtrauktuku iki vieno mėnesio. Prieš pašildydami, atšildykite per naktį šaldytuve.

Holly mėgstamiausi vištienos šlaunelių receptai

Ar jūsų šeimai patiko šios keptos vištienos šlaunelės? Palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
sultingos Keptos vištienos šlaunelės lėkštėje

5799 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Keptos vištienos šlaunelės

Keptos vištienos šlaunelės yra lengvai paruošiamas patiekalas su traškia oda ir minkšta mėsa.

Paruošimo laikas 5 minučių

Virimo laikas 35 minučių

Bendras laikas 40 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F. Kepimo skardą su apvadu išklokite folija ir ant viršaus padėkite kepimo grotelę.

  • Nusausinkite vištienos odą popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmę.

  • Vištieną apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gausiai pagardinkite prieskoniais, druska ir pipirais. Pagardus ir aliejumi įtrinkite į vištienos odą.

  • Padėkite vištienos šlauneles ant grotelių odele į viršų ir kepkite neuždengtą 35–40 minučių arba tol, kol vištiena pasieks 165 °F.

  • Pasukite broilerį aukštai ir, jei reikia, apkepkite odą 2–3 minutes, kad ji būtų traški.

Prieskoniai: Vištienos prieskonius pakeiskite 2–3 arbatiniais šaukšteliais paruošto vištienos prieskonių mišinio. Mano mėgstamiausias yra Hey Grill Hey Chicken prieskoniai. Atminkite, kad druskos kiekis gali skirtis priklausomai nuo prekės ženklo, todėl paragaukite prieskonių, kad įsitikintumėte, jog jame yra pakankamai druskos. Jei reikia, į vištieną įberkite dar druskos.
Kepimo laikas: Vištienos šlaunelių dydis gali būti nuo 5 iki 10 uncijų, kepimo laikas yra 6 uncijos vištienos šlaunelių. Jei šlaunys didesnės, joms gali prireikti papildomo laiko.
Likučiai: Likusią vištieną galima laikyti šaldytuve sandariame inde iki 4 dienų. Išvirtas ir atvėsintas vištienos šlauneles galima užšaldyti iki 4 mėnesių.

Kalorijos: 360 | Angliavandeniai: 1g | Baltymai: 24g | Riebalai: 29g | Sotieji riebalai: 7g | Polinesotieji riebalai: 5g | Mononesotieji riebalai: 13g | Trans riebalai: 0.1g | Cholesterolis: 142mg | Natris: 112mg | Kalis: 301mg | Pluoštas: 0.1g | Cukrus: 0,02g | Vitaminas A: 130TV | Vitaminas C: 0.1mg | Kalcis: 18mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, vakarienė, užkandis
Virtuvė Amerikos
Keptos vištienos šlaunelės ant metalinio grotelių ir lėkštėje su pavadinimu
Keptos vištienos šlaunelės iš arti su pavadinimu
sultingos ir švelnios keptos vištienos šlaunelės su raštu
orkaitėje Kepta vištienos šlaunelės ant vėsinimo grotelių su raštu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -