Pomidorai, „Kalamata“ alyvuogės ir mocarelos rutuliai yra išmetami iš makaronų kreminiu pesto padažu, kad būtų lengvu ir skoniu supakuotu pikniko ar puodelio patiekalu.

- Skonis: Šios pesto makaronų salotos yra žolės, česnakos ir aštrūs su kreminiais mocarelos ir sultingų pomidorų kąsniais.
- Įgūdžių lygis: Šis pradedančiųjų draugiškas receptas naudoja a 3 ingredientų padažas, išmestas sauju kitų ingredientų.
- Biudžeto patarimas: Naudokite likusius daržovių gabaliukus ir pridėkite papildomų makaronų, kad ištiestumėte receptą toliau.
- Tarnaujantys pasiūlymai: Padarykite jį pagrindiniu patiekalu ir pridėkite likusių vištienos, krevečių, lašišos ar tofu.

Pesto makaronų salotų ingredientų patarimai
- Makaronai: Ieškokite makaronų figūrų su grioveliais, vamzdeliais ar vingiais, kad pesto padažai būtų prigludę. „Penne“, „Rotini“, „Cavatappi“ ir „Bow-Tie“ yra puikios galimybės.
- Persirengimas: Naudokite parduotuvėje pirktą pesto arba gaminkite naminį baziliko pesto. Pabandykite pakeisti paprasto graikiško jogurto majonezą, kad gautumėte mažiau kalorijų ir lengvesnį skonį.
- Daržovės: Saulūs pomidorai suteikia kramtomos tekstūros, o vynuogės ar vyšniniai pomidorai suteikia spalvą ir saldumą. Taip pat galite naudoti supjaustytus špinatus, supjaustytus agurkus, kukurūzų branduolius, žirnius ar supjaustytus paprikos.
- Sūris: Naudokite įkandimo dydžio „Bocconcini“ rutulius arba supjaustykite didesnį šviežios mocarelos rutulį į mažus kubelius. Vietoj mocarelos gali būti naudojami feta, gorgonzola ar mėlynojo sūrio trupiniai.

Saugoti pesto makaronų salotas
Paruoškite pesto makaronų salotas bent 2 valandas, bet iki dviejų dienų prieš laiką. Mėtykite ingredientus kartu, uždenkite ir vėsinkite šaldytuve, kol paruošta patiekti.
Likusius pesto makaronų salotas laikykite dengtoje talpykloje šaldytuve iki 3 dienų. Užšalimas nerekomenduojamas.
Viduržemio jūros įkvėptos makaronų salotų receptai
Ar gaminote šias pesto makaronų salotas? Būtinai palikite reitingą ir pakomentuokite žemiau!


Pesto makaronų salotos
Pesto makaronų salotas lengva gaminti ir jas galima patiekti kaip garnyras ar pagrindinis patiekalas!

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Dideliame puode sūdyto vandens virkite makaronus al dente ir gerai nusausinkite. Nuplaukite po šaltu vandeniu, kad nustotumėte virti.
-
Mažame dubenyje išplakite pesto, majonezą ir raudonojo vyno actą.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite nusausintus makaronus, vynuogių pomidorus, saulės džiovintus pomidorus, mocarelą ir alyvuoges. Įpilkite padažo ir gerai išmeskite, kad sujungtumėte. Paragaukite ir pagardinkite papildomu druska ir pipirais, jei norite.
-
Prieš patiekdami šaldykite mažiausiai 2 valandas.
-
Prieš patiekdami supjaustykite šviežią baziliką ir pabarstykite viršuje
- Nuplaukite makaronus šaltame vandenyje, kad sustabdytumėte maisto gaminimo procesą ir laikykitės tešlos.
- Kai salotos sėdi, jos sugeria padažą, todėl būtinai apsirengkite dosniai.
- Pasirenkami papildymai yra parmezano sūris, švieži špinatai, kaparėliai arba citrinos sulčių suspaudimas.
*Jei naudojate naminį pesto, makaronų salotos ir likučiai pesto turėtų būti šaldytos ir sunaudotos per 3 dienas.
Kalorijos: 338 | Angliavandeniai: 34g | Baltymas: 9g | Riebumas: 19g | Sočiųjų riebalų: 3g | Polinesočiųjų riebalų: 5g | Mononesočiųjų riebalų: 3g | Trans riebalai: 0,02g | Cholesterolis: 9mg | Natris: 443mg | Kalis: 311mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 767Iu | Vitaminas C: 5mg | Kalcis: 87mg | Geležis: 1mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.




Nuoroda į informacijos šaltinį