Mūsų geriausi Atminimo dienos receptai! Mes suapvalinome vasaros salotas, šonus, kritimus, desertus ir dar daugiau – viskas, ko jums reikia skaniai.
Neoficiali vasaros pradžia yra vos kelios dienos – laikas planuoti savo „Memorial Day“ meniu!
Aš suapvalinau mūsų geriausius atminimo dienos receptus žemiau. Juose yra šviežių užkandžių, salotų, garnyrų, gėrimų, desertų ir dar daugiau. Jie visi puikiai tiktų „Memorial Day Cookout“ … ir „Cookouts“ visą vasarą. Aš žinau, kad šią vasarą turėsiu daug šių receptų. Tikiuosi, kad taip pat rasite mylimą!
Atminimo dienos užkandžių receptai
Antipasto plokštelė
Atsineškite italų atostogas į savo kieme su šia aperivo įkvėptu lėkštute! Jis apkrautas marinuotais mocarelos rutuliais, „Gigante“ pupelėmis, alyvuogėmis ir dar daugiau. Gurkšnokite burbuliuojantį aperolį, kol užkandžiaujate.
Kapreso sruogos
Klasikinės įkandimo dydžio salotos! Naudokite vyšnių pomidorų spalvų derinį, kad jie atrodytų ypač fun ir šventiniai.
Vasaros vaisių lėkštė
Vaisiai + sūris = Lengviausias atminimo dienos užkandis. Ir tai skanu! Išleiskite jį ant mielos lėkštės su riešutais, alyvuogėmis ir krekeriais, o svečiams tai patiks.
Mango salsa
Šis šviežias, vaisinis „Pico de Gallo“ priėmimas puikiai tinka vasaros pradžioje. Patiekite su tortilijos traškučiais panardinimui!
Guacamole
Bet kokiu atveju maloni minia, įskaitant „Memorial Day“ piknikus!
Lengva Bruschetta
Vasara – pomidorų ir bazilikų! Šis klasikinis italų užkandis yra vienas iš mano mėgstamiausių būdų jais mėgautis. Kadangi tai taip paprasta, tai leidžia jų šviežiems skoniams spindėti.
Vasaros makaronų salotos
Lengvos makaronų salotos
Kas yra vasaros kepsninė be makaronų salotų? Šis receptas yra skaitytojo mėgstamiausias-jame yra daugiau nei 500 5 žvaigždučių apžvalgų!
Pesto makaronų salotos
Jei jūs (kaip ir aš) vasarą negalite gauti pakankamai baziliko pesto, šis receptas skirtas jums! Tai pesto makaronai pikniko pavidalu – ryškiai žalios, žolinės ir ypač šviežios.
Itališkos makaronų salotos
Mano naminis itališkas padažas, alyvuogės ir „Pepperoncini“ supakuoja šias makaronų salotas su aštraus, švelnaus skonio skoniu.
Macaroni salotos
Mano pasukimas ant šio nostalgiško pikniko patiekalo užpildytas traškiomis daržovėmis ir aštriais krapų marinuotais agurkais ir išmestas į kreminį padažą. Tikrai padarykite jį į priekį – skoniai pagerėja, tuo ilgiau jis sėdi šaldytuve!
Daugiau „Memorial Day“ garnyro receptų
Ant grotelių kepti kukurūzai
Patiekite jį su sviestu arba apsirengkite su „Eloto“ tvirtinimais. Nėra vietos ant grotelių? Vietoj to gaminkite virtus kukurūzus ant burbuolės.
Graikiškos salotos
Šios klasikinės salotos, užpildytos gaivinančiu traškiomis ir sultingomis daržovėmis, skonis kaip vasara. Galite jį surinkti į priekį, tačiau laikykite mėtų lapus, kol prieš pat patiekdami jie nesielgia į padažą.
Geriausios bulvių salotos
Šios klasikinės bulvių salotos yra kreminės, marinuotos-y tobulumo! Įsirengdama naudoju marinatų sūrymą ir pridedu supjaustytų krapų marinuotų marinatų į salotas, kad gaučiau papildomą aštrų popą. Patarimas: Į salotas sumaišykite du nuluptus ir susmulkintus kietai virtus kiaušinius, kad jie būtų ypač krekingi.
Geriausios brokolių salotos
Švaisvesnis „Midwest Classic“ posūkis! Užuot naudojęs tradicinį lašinį, aš viršiju šias skaitytojo mėgstamas salotas su dūmais skrudintais riešutais.
Agurkų salotos
Aš visą vasarą trokštu šios saldžių ir aštrių salotų. Man, laimei, negalėjo būti lengviau. Tiesiog įmeskite agurkus ir raudonuosius svogūnus į 3 inredientų padažą ir užpildykite juos šviežiomis žolelėmis. Paprasta ir skanu!
Meksikos gatvės kukurūzų salotos
Šios „ELOT“ įkvėptos salotos sukelia ratus, kai aš jas vežu į vasaros susibūrimą. Padarykite tai „Memorial Day“ savaitgalį, ir aš garantuoju, kad tai bus bet kokio „Cookout“ žvaigždė!
Kreminis koleslovas
Didžiojo Coleslavo paslaptis? Puikus naminis Coleslawo padažas! Kasykla yra kreminė, saldi ir aštriai, pagaminta iš majonezo, obuolių sidro acto, klevų sirupo ir šiek tiek salierų sėklų, kad būtų pikantiškas skonio gylis.
Raudonos bulvių salotos
Jei kreminės bulvių salotos nėra jūsų reikalas, išbandykite šį „Ultra-Herby“. „L&L“ skaitytojas Tracy pakomentavo: „Vyras nėra bulvių salotų gerbėjas. Padarė tai ir jis tai mylėjo, ir aš manau, kad tai mano mėgstamiausia.“
Avokado salotos
Gerai, „Guacamole“ mėgėjai – šios avokado salotos yra „Memorial Day“ receptas jums! Išmestas į dailios kalkių padažą, tai iš esmės yra dekonstruotas guacas su kai kuriais susmulkintais agurkais, įmesti į traškumą.
Vanduorono feta salotos
Šios salotos yra mano mėgstamiausias receptas, kurį gaminti karštą vasaros dieną! Sultingo arbūzo, agurkų, sūrios fetos ir mėtų derinys yra toks vėsus ir gaivus.
Brokolių šlakelis
Skani „Coleslaw“ ir „Broccoli“ salotų košė! Padarykite jį į priekį taip, kad traškūs brokolių rungtynės turėtų laiko marinuoti kreminiame padaže.
Ant grotelių keptos daržovės
Ar negalite rinktis tarp keptų kukurūzų ir ant grotelių keptų cukinijų? Jūs neprivalote! Šios spalvingos daržovių sruogos yra kvapnūs ir šventiniai bet kokio vasaros viryklės papildymas. Aš mėgstu jiems patiekti su tzatziki padažo puse.
Atminimo dienos pagrindiniai patiekalai
Geriausias veganiškas mėsainis
Rimtai, geriausia kada nors. Rauginti grybai, tamari, balzamikai ir mirin suteikia šiems pyragams nepralenkiamą umamio skonį. Patarimas: Surinkite juos iki dienos į priekį, uždenkite ir atšaldykite, kol būsite pasiruošę kepti kepti!
Lengvas juodųjų pupelių mėsainis
Šie vienos dubenėlės mėsainiai yra paruošti per 30 minučių!
Portobello grybų mėsainis
Neįvertinkite nuolankių grybų kepurių! Keptas balzamiku ir Tamari, jie tampa sultingi, mėsingi ir pikantiški-tobulai augaliniai „Patty“.
Grybų tacos
Ar ne nuotaika dešrainiams ar mėsainiams? Padarykite šiuos grybų tacos savo „Memorial Day Cookout“! Jie yra labai paprasti, užpildyti mėsingais, pikantiškais ant grotelių grybais, avokado salsa ir marinuotais svogūnais.
Vasaros gėrimai
Naminis limonadas
Pagaminta iš šviežių citrinų sulčių ir paprasto sirupo, šis naminis limonadas yra labai geresnis nei parduotuvėje pirkta.
Raudona sangrija
Puikus kokteilis miniai! Atšaldykite jį per naktį, kad būtų geriausias vaisių skonis.
Margarita
Margaritas vasaros susirinkime niekada nėra blogas skambutis. Laikykitės klasikinio šio recepto arba pasigaminkite arbūzų margaritų ar braškių margaritų, kad galėtumėte smagiai pasukti.
Mojitos
Sodas viršija šviežią monetų kalyklą? Įdėkite jį į šį gazuotą romo kokteilį. „L&L“ skaitytoja Elžbieta pavadino ją „geriausiu kokteiliu karštai vasaros dienai!“
Atminimo dienos desertai
Braškių pyragas
Negalite sudaryti „Memorial Day“ receptų ir neįtraukite braškių pyrago! Kiti švieži vaisiai čia taip pat būtų nuostabūs – bandyti pridėti mėlynių, gervuogių ar net šviežių persikų.
Geriausi naminiai pyragaičiai
Niekas nesiskundžia pyragais per „Cookout“. 🙂 Šie yra kramtomi, niūrūs ir supakuoti su sodriu šokolado skoniu.
Citrinų barai
Citrinų desertai = geriausi vasaros desertai! Su sviestine trumpalaikių pluta ir „Pucker-y“ citrinos varškės įdaru šie citrinų strypai yra geriausi iš geriausių.
Rhubarbas CRISP
Atminimo diena patenka į rabarbarų sezono širdį. Padarykite tai lengvai, kad parodytumėte geriausiu atveju! Patarimas: Nepamirškite patiekimo vanilinių ledų. Jos saldumas iš tikrųjų daro raugintą rabarbarų popą.
Naminiai vaniliniai ledai
Ar turite vasaros kibirų sąrašą? Tikiuosi, kad ant jų yra naminių ledų gaminimas. Tai lengva pagaminti naudojant 5 pagrindinius ingredientus, ir tiesiog per gerai praleisti. Aš darau keletą „Memorial Day“ savaitgalio … jūs taip pat turėtumėte!

Geriausi Atminimo dienos receptai: itališkos makaronų salotos
Tarnauja 8 iki 12
Šios itališkos makaronų salotos yra vienas iš mūsų mėgstamiausių atminimo dienos receptų!
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Užvirkite didelį puodą sūdyto vandens. Paruoškite makaronus pagal pakuotės instrukcijas, virimo gaminimą iki šiek tiek praėjusių Al dente. Nusausinkite ir išmeskite lašele alyvuogių aliejaus, kad neliktumėte prilipimo. Atidėkite, kad atvėstumėte iki kambario temperatūros.
-
Perpilkite atvėsintus makaronus į didelį dubenį ir įpilkite vyšninių pomidorų, mocarelos, raudonųjų pipirų, agurko, raudonojo svogūno, alyvuogių, pipirų ir petražolių. Išmeskite, kad sujungtumėte, tada įpilkite padažo, druskos ir kelių pipirų šlifavimo ir vėl išmeskite.
-
Įmaišykite baziliką ir pagardinkite pagal skonį. Papuoškite daugiau baziliko ir patiekite.
Nuoroda į informacijos šaltinį