Šioje svetainėje gali būti filialų nuorodų ir reklamos, kad galėtume jums pateikti receptus. Skaityk mano atskleidimo politika.

„Red Robin“ laužo padažas yra geriausias jūsų mėsainių, bulvyčių ir kt. Išplakite jį per kelias minutes tik iš 4 ingredientų ir mėgaukitės nuostabios kreminės konsistencijos bei dūmo skoniu.

Mano šeima pamišę dėl šio ypatingo padažo, ir aš žinau, kad ir jūsiškiams jis patiks! Naminių padažų receptai yra puikus būdas iš tikrųjų pakelti maistą į kitą lygį. Išbandykite keletą kitų mūsų išbandytų ir tikrų mėgstamiausių, tokių kaip šis 5 minučių mėsainių padažasšis kopijavimas Arby padažasarba mūsų nuostabi tartaro padažas.

Viršuje pamėgtos skrudintos bulvytės su nedideliu dubenėliu raudonojo laužo padažo. Viršuje pamėgtos skrudintos bulvytės su nedideliu dubenėliu raudonojo laužo padažo.

Priežastys sukurti šį receptą

  • Greitai ir lengvai pagaminamas: Išplakti šį „Red Robin“ laužo padažą taip paprasta, kaip sumaišyti kelis pagrindinius ingredientus. Galite jį paruošti greičiau nei per 5 minutes!
  • Universalus: Mėgstame jį naudoti kaip užtepėlę ant mėsainių ir kaip padažą prie gruzdintų bulvyčių, bet puikiai tinka ir prie vištienos, svogūnų žiedų ir ant grotelių keptų kepsnių.
  • Tai taip skanu! Šis skanus padažas yra geriausio skonio ir kreminės tekstūros. Jūs to norėsite pakartoti!

Copycat Red Robin laužo padažas

Jei niekada neturėjote galimybės paragauti „Red Robin“ padažo prie laužo, jūsų laukia tikras skanėstas! Kai pirmą kartą paragavau jų traškių keptų marinuotų agurkėlių su firminiu laužo majonezu, užtikau. Dūminio skonio majonezė paliko tokį įspūdį, kad žinojau, kad turiu jį atkurti namuose. Šis „Red Robin“ laužo padažo receptas yra pats geriausias.

Tai visiškai tobula su mano naminiu traškumu oro gruzdintuvė kepti marinuoti agurkai! Be to, jis yra neįtikėtinai universalus. Užtepkite ant mėsainių ar dešrainių arba naudokite kaip panirimą svogūnų žiedai. Patikėk manimi, šį skanų padažą norėsite turėti po ranka prie kiekvieno valgio. Dabar pasinerkime į jums reikalingus ingredientus!

Red Robin Campfire Sauce Copycat receptas

Šiam Red Robin padažui prie ugnies reikia tik keturių paprastų ingredientų, tačiau sumaišius jie nušvies jūsų skonio receptorius! Jis toks geras, kad netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu pagardu! Tikslius išmatavimus rasite įrašo pabaigoje esančioje recepto kortelėje.

  • Majonezas: Padažo pagrindas, dėl kurio jis tobulai kreminis.
  • Barbekiu padažas: Iš parduotuvės pasiimkite mėgstamą dūminį BBQ padažą arba pasigaminkite šį Barbekiu padažas nuo nulio.
  • Chipotle milteliai: Padažui suteikia ryškaus skonio ir šiek tiek dūminio karščio.
  • paprika: Norėdami gauti dar labiau dūminį skonį, naudokite rūkytą papriką.
Viršutinė paženklintų ingredientų nuotrauka. Viršutinė paženklintų ingredientų nuotrauka.

Kaip pasigaminti „Red Robin“ laužo padažą

Patobulinkite savo patiekalus be pastangų su Red Robin laužo padažu! Jums patiks, kaip lengva sukurti šį pikantišką, dūminį padažą ar užtepėlę. Tiesiog sumaišykite keturis paprastus ingredientus; iš viso užtrunka 5 minutes! Nesvarbu, ar plakate jį šviežią, ar gaminate iš anksto, turėsite universalų pagardą, kuriuo galėsite mėgautis visą savaitę.

  • Sumaišykite ingredientus: Sudėkite visus ingredientus į vidutinį dubenį, tada išplakite.
  • Mėgautis: Naudokite jį iš karto arba laikykite šaldytuve vėliau.

Variacijos ir patiekimo idėjos

Laužo padažas yra tobulas panirimo padažas ir gali būti gaminamas taip, kaip jums patinka! Štai keletas idėjų, kaip pakoreguoti skonius ir patiekimo pasiūlymus.

  • Pritaikyti: Šį padažą galite pritaikyti bet kokiu būdu. Pavyzdžiui, galite pridėti daugiau prieskonių, kad padidintumėte karštį, arba sumažinkite jų kiekį, kad skonis būtų švelnesnis. Arba galite pridėti šiek tiek saldumo įmaišydami šiek tiek rudojo cukraus!
  • Majonezo pakaitalas: Geriausia mėgautis tiršta, sodria „Best Foods“ majonezo tekstūra, bet galite jį pakeisti „Miracle Whip“, rančo padažu ar net veganišku majonezu.
  • Padaryk aštrų: Kad jis būtų karštas, įberkite susmulkintų raudonųjų pipirų dribsnių, maždaug ½ arbatinio šaukštelio vienu metu.
  • Naudojimo būdai: Šis pagardas puikiai tinka prie kai kurių mano mėgstamiausių maisto produktų: svogūnų žiedai, vaflinės bulvytės, vištienos minkštimas, mėsainiai, vištienos grynuoliaiir dar!

Stikliniame dubenyje suplakti ingredientai.Stikliniame dubenyje suplakti ingredientai.

Likusių laužo padažo laikymas

Likęs padažas išliks šviežias 5 dienas ir yra daugybė būdų, kaip jį panaudoti! Mums ypač patinka greita ir paprasta porcija oro gruzdintuvė gruzdintos bulvytės!

  • Šaldytuve: Laikykite laužo padažą indelyje hermetiška talpykla penkioms dienoms. Prieš naudodami greitai išmaišykite!

Iš arti kadras, kuriame kažkas panardina keptą keptuvę į nedidelį dubenį su Re Robin laužo padažu. Iš arti kadras, kuriame kažkas panardina keptą keptuvę į nedidelį dubenį su Re Robin laužo padažu.

Išbandykite kitus skanių padažų receptus

Parduotuviniai padažai gali būti patogūs, bet naminiai padažai iš tikrųjų labai lengvai pagaminami, geresnio skonio, be priedų ir konservantų! Štai keletas tų, kuriuos visą laiką maišau savo šeimai. Kurį išbandysite pirmiausia?

Prisekite tai dabar, kad rastumėte vėliau

Prisek tai

  • Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
  • Naudokite iš karto arba laikykite šaldytuve vėlesniam laikui.

Kalorijos: 950kcalAngliavandeniai: 45gBaltymas: 2gRiebalai: 85gSotieji riebalai: 13gPolinesotieji riebalai: 50gMononesotieji riebalai: 19gTrans-riebalų: 0.2gCholesterolis: 47mgNatris: 1.833mgKalis: 302mgPluoštas: 1gCukrus: 36gVitaminas A: 856TVVitamino C: 1mgKalcis: 49mgGeležis: 1mg

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -