Lakštinės kesadilijas valgyti taip pat smagu, kaip ir gaminti.
Šis lakštinės keptuvės kesadilijos receptas yra pripildytas vištienos, pupelių, daržovių ir daug lydyto meksikietiško sūrio!
- Sutaupykite laiko– galite pagaminti tiek, kad iš karto pamaitintumėte minią!
- Puikiai tinka įtemptoms savaitės naktims, lakštinės kesadilijos tikrai nesunku pagaminti.
- Patiekite a mažai arba dauggalite iškirpti tokius mažus arba didelius kvadratus, kiek norite.
- Jie yra universalūs; sukeiskite priedus arba panaudoti likučius taco mėsa kad tai būtų greita ir paprasta.
Sudedamosios dalys lakštinėms Quesadillas
Tortilijos: Naudokite dideles miltines tortilijas, kad tortilijas būtų lengva.
Vištiena: Susmulkinta kepsninė vištiena taupo laiką ir puikiai tinka prie kesadilijų, bet tiks bet kokia likusi vištienos dalis.
Sūris: Šis receptas yra apie sūrius „klijus“, kurie jį laiko kartu. Susmulkintas sūris, pavyzdžiui, meksikietiško sūrio mišinys, puikiai tinka pagal šį receptą (ir dar kartą taupo laiką).
Prieskoniai: Greitai laikau su keliais šaukštais taco prieskonių-naudokite pakelį arba naminį.
Užpildymas: Pridėkite mėgstamų TexMex įkvėptų ingredientų; Mėgstu juodąsias pupeles ir kukurūzus. Kiti mėgstamiausi yra paprikos, juodosios alyvuogės ir raudonieji svogūnai.
Variacijos ir priedai
- Naudokite likučius naminis čili kaip užpildą ir patiekite su skaniais padažais, pvz gvakamolė arba pico de gallo ir grietinės.
- Likusi taco mėsa, malta jautiena, kalakutiena ar kepsnys taip pat yra puikus pasirinkimas.
- Pakeiskite sūrį ir išbandykite čederio sūrio, mocarelos, pipirų Jack arba Monterey Jack mišinį.
- Jei norite, pakeiskite juodąsias pupeles į keptas pupeles ir, jei norite, atsisakykite kukurūzų, skirtų supjaustytiems pomidorams.
Kaip pasigaminti lakštinio kepsadilijų
Lakštinės keptuvės kesadilijas pagaminamos greitai ir lengvai.
- Pagardinkite ir troškinkite vištieną ant vidutinės ugnies, kol išgaruos vanduo (receptas žemiau).
- Tortilijų viršų paskleiskite įdaru ir sūriu.
- Ant viršaus uždėkite likusią tortiliją ir užlenkite dugną, kad užsandarintumėte.
- Uždenkite kesadiliją antra kepimo skarda ir kepkite, kol kraštai apskrus.
- Nuimkite viršutinę kepimo skardą ir kepkite dar 5 minutes arba kol viršus ir kraštai taps rudi ir traškūs.
Patiekimas ir priedai
Prieš pjaustant visas kesadilijas keletą minučių atvėsinkite.
- Papuoškite kalendra ir griežinėliais pjaustytomis jalapenomis.
- Patiekite su salsa ir grietine panardinimui.
Likučių saugojimas
Likusias lakštines kesadilijas laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų, atskirtas pergamentinio popieriaus lapais. Jie taip pat gali būti laikomi šaldymo maišelyje iki 4 mėnesių.
Likusią kesadiliją galite pašildyti orinėje keptuvėje arba didelėje keptuvėje ant silpnos ugnies. Jie taip pat gali būti pašildyti mikrobangų krosnelėje, bet gali būti ne tokie traškūs.
Skanūs Meksikos įkvėpti receptai
Ar gaminote šį lakštinio kepsnio Quesadillas receptą? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau.
Lapas Pan Quesadillas
Šis paprastas lakštinių kesadilijų receptas yra kupinas sūrio ir aštraus skonio.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F.
-
Į vidutinę keptuvę įpilkite vištienos, taco prieskonių ir vandens. Troškinkite ant vidutinės-stiprios ugnies, kol vanduo išgaruos.
-
Vieną tortilijos pusę aptepkite aliejumi. Ant 18 x 13 colių kepimo skardos, pusę pakabintos, sudėkite 6 tortilijas aliejumi žemyn. Į centrą įdėkite dar vieną tortiliją, kad uždarytumėte tarpą.
-
Vištienos mišiniu paskleiskite tortilijas. Ant viršaus pabarstykite juodąsias pupeles, kukurūzus, žaliuosius svogūnus ir sūrį.
-
Likusią tortiliją dėkite į centrą ir užlenkite apatines tortilijas, kad užsandarintumėte.
-
Ant viršaus uždėkite antrą kepimo skardą ir kepkite 18 minučių, kol kraštai ims traškėti.
-
Nuimkite viršutinę kepimo skardą ir kepkite dar 3–5 minutes arba iki auksinės rudos spalvos ir traškumo.
-
Prieš pjaustydami pailsėkite 5 minutes.
Jei dedate kitų žalių daržovių, pavyzdžiui, svogūnų ar paprikų, mėgstu jas pirmiausia virti keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje, kad suminkštėtų.
Pakaitinkite juos orinėje gruzdintuvėje arba sausoje keptuvėje.
Kalorijos: 488 | Angliavandeniai: 34g | Baltymai: 39g | Riebalai: 22g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 6g | Transriebalai: 0,02g | Cholesterolis: 87mg | Natris: 720mg | Kalis: 507mg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 403TV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 714mg | Geležis: 3mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.