Šį naminio rančo padažo receptą taip lengva pasigaminti, o skonis daug geresnis nei pirktas parduotuvėje!
Majonezas, grietinė ir sauja žolelių bei prieskonių yra viskas, ko jums reikia, kad pasigamintumėte gaivaus ir ryškaus skonio rančo padažą.


Ingredientų patarimai, kaip persirengti rančoje
- Majonezas: Šio recepto pagrindas yra majonezas. Galima naudoti lengvesnes majonezo versijas, tačiau tai pakeis skonį, nes riebalai dažnai pakeičiami cukrumi.
- Grietinė: Grietinė suteikia šiek tiek aštrumo – ją galima pakeisti graikišku jogurtu.
- Prieskoniai: Svogūnų milteliai ir česnako milteliai suteikia šiam padažui skonio pagrindą.
- Žolelės: Šis receptas gali būti pagamintas iš šviežių arba džiovintų žolelių. Jei įmanoma, mėgstu naudoti šviežias, bet dėl džiovintų žolelių tai lengva bet kada pasigaminti.
Variacijos: Rančo padažą taip lengva pritaikyti! Jei norite pasimėgauti maistu, paverskite jį avokadų rančomis arba čipotų rančomis, kad gautumėte skanų variantą. Šoninės trupiniai sustiprina skonį. Jei norite aštresnio atspalvio, iš stiklainio išbandykite marinuotų agurkų sulčių arba kapotų jalapenų.
Kaip pasidaryti rančo padažą
- Dubenyje suplakite visus ingredientus, išskyrus pieną (visas receptas žemiau).
- Po šaukštą pilkite pieno, kol pasieksite norimą konsistenciją.
Prieš naudodami atvėsinkite 30 minučių.

Ranch naudojimo būdai
Rančo padažas yra mėgstamiausia plūdė, o dangus riboja jo naudojimo būdus!
Sandėliavimas
Likusį rančo padažą laikykite sandariai uždengtame kekso ar stiklainyje šaldytuve iki 10 dienų. Patikrinkite savo pieno ingredientų galiojimo datą kaip vadovą.
Daugiau naminių salotų padažo receptų
Ar gaminote šį naminį rančo padažo receptą? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau!


Ranch persirengimo receptas
Šis Hidden Valley klasikos egzempliorius yra kreminis, pikantiškas ir visada populiarus kaip padažas, salotų padažas ar užtepėlė.

Neleiskite ekranui užtemti
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, laiškinius česnakus, petražoles, krapus, česnako miltelius, svogūnų miltelius, pipirus ir druską.
-
Įpilkite pieno arba pasukų po 1 valgomąjį šaukštą, kad gautumėte norimą konsistenciją. Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.
-
Šaldykite mažiausiai 30 minučių prieš patiekiant.
Variacijos: maltų juodųjų pipirų, itališkų žolelių, taco prieskonių ar kitų prieskonių mišinių.
Norėdami paruošti kreminį padažą: Pašalinkite pieną ar pasukas.
Patiekimas: 1šaukštai | Kalorijos: 137 | Angliavandeniai: 1g | Baltymai: 1g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 3g | Polinesotieji riebalai: 8g | Mononesotieji riebalai: 3g | Transriebalai: 0,03g | Cholesterolis: 12mg | Natris: 134mg | Kalis: 32mg | Pluoštas: 0.1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 278TV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 18mg | Geležis: 0.1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



