Atsisveikink su Blandu ir nuobodi vištiena. Šios keptos vištienos krūtinėlės yra sultingos, švelnios ir tobulai pagardintos – ir jas taip lengva pagaminti!

Orkaitė kepta vištienos krūtinėlės ant medinės lentos
  • Skonis: Puikiai pagardinta ir sultinga, orkaitėje kepta vištiena yra lengva bet kuriuo metu. Ši vištiena gerai suporuojasi su beveik bet kuriuo garniu.
  • Įgūdžių lygis: Pagardinkite, kepkite ir patiekite tik su vienu patiekalu plauti.
  • PREP PASTABA: Dvigubas receptas ir patiekalų paruošimas naudoti visą savaitę.
  • Rekomenduojami įrankiai: Nebrangus mėsos termometras yra mano virtuvės rekomendacija, skirta tobulam baltymui, ypač vištienai.
Vištiena, aliejus, paprika, itališki prieskoniai, pagardinta druska, pipirai su etiketėmis

Keptos vištienos krūtinėlės ingredientų patarimai

  • Višta: Naudokite be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės, kurios yra panašios, todėl jos kepa tolygiai. Pagal šį receptą aš naudoju 5–7 uncijos krūtis.
  • Aliejus: Alyvuogių aliejus padeda prieskoniams prilipti ir padeda paruduoti. Gali būti naudojamas bet koks lengvo skonio aliejus.
  • Prieskoniai: Žemiau esančiame recepte naudoju paprastą prieskonių mišinį; Galite naudoti savo mėgstamą įsigytą mišinį arba mišinį iš savo prieskonių spintelės.

Vištienos krūtinėlės prieskoniai

Ši vištiena yra universali; Galite naudoti savo mėgstamus prieskonių mišinius, tokius kaip graikų prieskoniai, „Cajun“ prieskoniai ar paprastas citrinų pipirų mišinys.

Padarykite tai valgį: Į lapo keptuvę įpilkite ištisų grybų, plonai supjaustytų svogūnų, supjaustytų cukinijų ir spalvingų paprikų juosteles ir iškepkite momentinį veganišką garnyrą.

Sultingos vištienos patarimai

  • Maisto gaminimo laikas: Svarbiausia yra įsitikinti, kad vištiena nėra pervirta. Naudodami mėsos termometrą, virkite iki 165 ° F.
  • Virimo temp: Aš ruošiu aukštoje temperatūroje, kad išorėje būtų gražus, išlaikydamas mėsos švelnią. Kepkite vištienos krūtinėles 400 ° F temperatūroje 21–26 minutes.
  • Poilsio laikas: Leiskite mėsai pailsėti po virimo, kad sultys galėtų sugrąžinti į mėsą, išlaikant ją ypač sultingą.
Kreipkitės į krosnį keptos vištienos krūtinėlės ant lakšto

Tarnaujantys pasiūlymai

Saugokite likusius/patiekalų paruošimą

Likusią keptą vištienos krūtinėlę laikykite sandaryje, uždengtą talpyklą šaldytuve iki 4 dienų. Vištiena gali būti supjaustyta arba susmulkinta ir užšaldyta patiekalui paruošti.

Daugiau vištienos krūtinėlės receptų

Ar gaminote šias orkaitėje keptos vištienos krūtinėles? Palikite mums reitingą ir pakomentuokite žemiau!

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Orkaitė kepta vištienos krūtinėlės ant medinės lentos

4,97 nuo 454 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Kepta vištienos krūtinėlė

Keptos vištienos krūtinėlės yra paprastos ir švelnios – jos puikiai tinka vakarienei ar patiekalui paruošti!

Prep laikas 5 minutės

Virkite laikas 22 minutės

Poilsio laikas 5 minutės

Bendras laikas 32 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F. Lengvai sutepkite supjaustytą kepimo keptuvę arba išlyginkite ją pergamento popieriumi.

  • Vidutiniame dubenyje sumaišykite vištienos krūtinėles, alyvuogių aliejų, itališkus prieskonius, pagardintą druską, papriką ir juoduosius pipirus. Gerai išmaišykite, kad apsemtų.

  • Vištieną perkelkite į paruoštą keptuvę ir kepkite neuždengtą 21–26 minutes arba tol, kol vištienos krūtinėlės pasieks 165 ° F vidinę temperatūrą.

  • Perkelkite į lėkštę arba pjaustymo lentą ir pailsėkite 5 minutes prieš pjaustydami.

  • Supjaustykite griežinėliais ir lašinkite sultimis.

Mažesnės vištienos krūtinėlės užtruks iki 21 minutės, o didesnės vištienos krūtinėlės priartės prie 26 minučių. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite akimirksniu skaitymo termometrą.
Vištienos krūtinėlės gali skirtis nuo 5 uncijų iki 10 uncijų. Nurodytas virimo laikas yra vidutinio dydžio krūtis be kaulų, nuo 5oz iki 7oz.
Jei vištienos krūtinėlės viename gale yra labai storos, susmulkinkite su mėsos plaktuku iki tolygesnio storio.
Vištieną laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pakartotinai pašildykite orkaitėje, ant viryklės keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje. Arba vištienos krūtinėlę galima pridėti prie sriubų, salotų ar troškimų!

Kalorijos: 236 | Baltymas: 40g | Riebumas: 7g | Sočiųjų riebalų: 1g | Cholesterolis: 120mg | Natris: 412mg | Kalis: 696mg | Vitaminas A: 100Iu | Vitaminas C: 2.2mg | Kalcis: 15mg | Geležis: 0,8mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Vištiena, vakarienė, patiekalas, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
Uždarykite orkaitės keptos vištienos krūtinėles su pavadinimu
Kreipiamos ir pikantiškos krosnelės keptos vištienos krūtinėlės su rašymu
Sultingos krosnies keptos vištienos krūtinėlės su pavadinimu
Orkaite keptos vištienos krūtinėlės ant pjaustymo lentos ir uždarykite supjaustytą gabalą su pavadinimu

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -